Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους.. Λοιπόν παιδιά ακουστε τον προβληματισμό μου.. Εχω ενα notebook ειχε μαμισια windows 7 starter. Αλλαζω μονη μου και βαζω τα linux..Δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω και βάζω απο usb (δεν εχει υποδοχή cd) τα win 7 home premium. Ολα καλά χωρισα και τον δίσκο και τρεχουν περίφημα.. Ελα όμως που δεν μπορώ να κανω συνδεση στο ίντερνΕτ..το notebook εχει wifi Αλλα τωρα δεν δουλευει δεν ψαχνει δίκτυο. Να ψαξω για καποιο drive η ειναι κατι αλλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, πηγαινε και κλικ δεξι ιδιοτητες και διαχειριση συσκευων στο εικονιδιο υπολογιστης για να δεις εαν εχει αναγνωρισει ή οχι τη καρτα σου.. αν οχι τοτε θελεις οδηγους και ελενχε αν ειναι ενεργοποιημενη η καρτα απο τις διπλες λειτουργιες fn του netbook...συμβαινει και αυτο..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 την ασυρματη εννοω αυτη δεν λες οτι δεν δουλευει?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 επειδή μάλλον έχεις αφήσει τα windows και περάσανε μόνα τους drivers η βρήκανε γενικούς,μπές εδω http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers βάλε το όνομα του λάπτοπ η τον αριθμό κλπ(λογικά είναι με αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος-επιλέγεις λειτουργικό κ.ο.κ) και πέρνα τους drivers που θα σου βγάλει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα προσπαθησω ετσι.. θα εχετε νεα μου συντομα.. ευχαριστω για τν βοηθεια..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά όλα καλά με τα drivers.. Μπήκα στο site της Acer και όλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα