udroxoos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η τρολο-ντόλυ ξαναχτύπησε και προτείνει bridge αντί για dslr;; Παλούκι λουκ που πάει χαμένο... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από udroxoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 εσυ,μαθε πρωτα να βγαζεις φωτο και βιντεο με την φωτογραφικη μηχανη,και μετα χρησιμοποιησε την για αλλες δουλειες - εργασιες ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θα σε απογοητευσω, γιατι οταν σε κραζουν οι μισοι εδω μεσα κατι δε παει καλα ποσο μαλλον αν ειναι και επαγγελματιες με σοβαρο εξοπλισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 το κραξιμο ποιο ειναι;οι παπαριες που γραφει ο καθυς,χωρις επιχειρηματα;και ειδικα απο ξερολες που χωρις να εχουν ψηθει με την οποιαδηοοτε μηχανη,εχουν αποψη επ'αυτης,επιδη διαβασαν μερικα ριβιου στο νετ; σε λιγο θα γινετε και ιατροι,αφου ειδατε στο τουμπι κανα δυο επεμβασεις με το νταβιντσι και κατι τρεχει στα γυφτικα......ασε,χορτασα απο δαυτους,που με εναν δυο χρονια ενασχολησης με κατι,γινικανε εξπερ.εδω αλλο μια ζωη σε ενα επαγγελμα,οχι χομπι,και δεν λεει ποτέ,οτι τα ξερει ολα.αλλα εσεις εδω μεσα,το εχετε παραχεσει........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 καλα την πας την κωλοτουμπα,αλλα δεν ξερεις προς τα που να την κανεις.λοιπον,σωστα,εσυ με την δσλρ θα πρεπει να τα χωσεις κανονικα τα μπικινια αλλα και να ξουβαλας και ενα πεντακιλο,για να βγαλεις ισαξια φωτο με μια bridge των 250-350 € και 400 γραμαριων.η οποια ,οτι και να γραφεις,βγαζει ανετα εκτυπωσιμα αρχεια σε α4.και ενω εσυ θα κοροιδευεις αυτον που αγορασε την σουπερ ζουμ για τα μαυρα χαλια σε ποιοτητα των φωτο του,αυτος θα εκτυπωνει αυτα τα μαυρα χαλια φωτο.εσυ,τι θα εκτυπωνεις;αν εκτυπωνεις βεβαια. Aν ομως αυτος θελει να βγαζει αρχεια μεγαλυτερα απο Α4, θα μπορεσει να ανταποκριθει η bridge για τετοια αρχεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 το κραξιμο ποιο ειναι;οι παπαριες που γραφει ο καθυς,χωρις επιχειρηματα;και ειδικα απο ξερολες που χωρις να εχουν ψηθει με την οποιαδηοοτε μηχανη,εχουν αποψη επ'αυτης,επιδη διαβασαν μερικα ριβιου στο νετ; σε λιγο θα γινετε και ιατροι,αφου ειδατε στο τουμπι κανα δυο επεμβασεις με το νταβιντσι και κατι τρεχει στα γυφτικα......ασε,χορτασα απο δαυτους,που με εναν δυο χρονια ενασχολησης με κατι,γινικανε εξπερ.εδω αλλο μια ζωη σε ενα επαγγελμα,οχι χομπι,και δεν λεει ποτέ,οτι τα ξερει ολα.αλλα εσεις εδω μεσα,το εχετε παραχεσει........... οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερη μηχανη, βρες μου εναν λογο να παρεις την χειροτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 define χειροτερη....για ποιον;για σενα;για ταξιδιωτη;για γκατζετακια;για επαγγελματια πουμπαινει ινσο για να μαθει κατι παραπανω;(!!!!!!!!!!!!!!!!!)μπομπερ,εδω η πλειοψηφια ΔΕΝ εκτυπωνει α6,και εσυ αναρωτιεσαι για μεγαλυτερη της α4;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ας το ξαναγραψω αλλιως για να μη βρισκεις παραθυρακια βρες μου ενα πλεονεκτημα της bridge περα απο το αθλιο zoom range. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα κανω εγω τον δικηγορο του διαβολου... Μεγεθος+βαρος και επιπλεων θα σου φυγει και η λοξα του πολυ μεγαλου ζουμ μιας και διαπιστωνεις πως ειναι παντελως αχρηστο. Οποτε ως εισαγωγικο μοντελο δεν θα ελεγα οχι,βεβαια στην μιση τιμη μιας dslr κυριως ως "δοκιμαστικης" αγορας για να διαπιστωσει κανεις εαν θα θελε να ασχοληθει πιο σοβαρα με την φωτογραφια πριν προβει σε πιο σοβαρες επενδυσεις. Και εγω ετσι ξεκινησα,εδωσα 180 ευρω (kodak z990) και μετα απο ενα χρονο την εδωσα ενα 100ευρω και προχωρησα σε dslr. Θα μου πεις εχασες 80ευρω αλλα προσπερασα το αγχος του πρωταρη που θελει οπωσδηποτε μεγαλο ευρος του στυλ sigma 18-200 οποτε γλιτωσα ενα σεβαστο ποσο μονο και μονο απο αυτο. Και ας συνεχισω την δικηγορια...Εχω εκτυπωσει 30x45(Α3+) χωρις κανενα θεμα απο raw αρχειο της z990. Εαν επιμενει σε bridge ας παει σε κατι τετοιο για του φυγει με τα μισα χρηματα. Για τα διπλα εννοειτε κοιταζει αυστηρα mirrorles/dslr.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2015 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelkost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχ ενταξει παιδια, ευχαριστω...μην τσακωνεστε για μενα dslr θα παρω και μαλλον την d3200 απο κωτσοβολο γιατι απο εκει εχω τη δυνατοτητα να πληρωσω με δανειοδοτηση..Παντως απεκλεισα τη sony.. Η αληθεια ειναι οτι η λοξα για φωτογραφικη μου ηρθε εξαιτιας το ζουμ της σονυ και της τιμης που την ειχα βρει.. απο τοτε αρχισα να φαντασιωνομαι οτι τραβαω το φεγγαρι αλλα καθως εψαχνα απεκτησα κι αλλες λοξες που προυποθετουν dslr δυνατοτητες ισως.. Κοιταξα τις mirrorless και δεν ξερω :S Αυτη η NX300 μου αρεσε ισως για το μεγεθος της περισσοτερο αλλα μαλλον σε νικον θα καταληξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχ ενταξει παιδια, ευχαριστω...μην τσακωνεστε για μενα dslr θα παρω και μαλλον την d3200 απο κωτσοβολο γιατι απο εκει εχω τη δυνατοτητα να πληρωσω με δανειοδοτηση.. Παντως απεκλεισα τη sony.. Η αληθεια ειναι οτι η λοξα για φωτογραφικη μου ηρθε εξαιτιας το ζουμ της σονυ και της τιμης που την ειχα βρει.. απο τοτε αρχισα να φαντασιωνομαι οτι τραβαω το φεγγαρι αλλα καθως εψαχνα απεκτησα κι αλλες λοξες που προυποθετουν dslr δυνατοτητες ισως.. Κοιταξα τις mirrorless και δεν ξερω :S Αυτη η NX300 μου αρεσε ισως για το μεγεθος της περισσοτερο αλλα μαλλον σε νικον θα καταληξω. Με κανα τετοιο ισως..... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martha paok Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) για να μην σου μείνει καιμος που δεν τράβηξες το φεγγάρι με την sony ορίστε. ενα ολόκληρο βράδυ ξεροστάλιαζε ο άντρας μου με την sony στο κρύο για να το αποθανατήσει. για την d3200 ξανασκέψουτο, δες κάτι και σε canon. τουλάχιστον παρτην με ενα καλύτερο φακό απο αυτόν που δινει το kit στην χαμηλότερη τιμή Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από martha paok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Aυτη ειναι με το μεγιστο zoom και με tripod ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martha paok Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ναι Unabomber και με πολύ υπομονή επίσης. ξαναδες την γιατι διορθωσα το αρχειο με την φωτο. αλλο ειχα βαλει στην αρχη αλλα μετα διαπιστωσα οτι εχω και καλυτερη αποθηκευμενη και το διορθωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 martha,εχεις την εντυπωση οτι με δσλρ θα μπορουσες να βγαλεις τετοια φωτο,χωρις να φυγεις πανω απο 500ευρω??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα