Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εχω ένα πρόβλημα με τον Lenovo G500 δεν λειτουργούν η  δυο θύρες USB3 ενώ η USB 2 είναι μια χαρά…τον αγόρασα free dos  μου εγκατέστησαν τα πάντα με win7 και εγώ δοκίμασα από το site της  Lenovo  να κατεβάσω drivers για της θύρες USB αλλά δεν έγινε τίποτα!! Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να κανω? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εχω ένα πρόβλημα με τον Lenovo G500 δεν λειτουργούν η  δυο θύρες USB3 ενώ η USB 2 είναι μια χαρά…τον αγόρασα free dos  μου εγκατέστησαν τα πάντα με win7 και εγώ δοκίμασα από το site της  Lenovo  να κατεβάσω drivers για της θύρες USB αλλά δεν έγινε τίποτα!! Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να κανω? Ευχαριστώ πολύ.

Αναλογα την πλατφορμα που εχει το λαπτοπ θα πρεπει να απευθυνθεις και στον αντιστοιχο κατασκευαστη !

Αν ειναι AMD , τότε θα πρέπει να κατεβάσεις τον SOUTHBRIDGE driver για τα WIN 7 . Το ίδιο και αν είναι INTEL !

Αν είναι σχετικά παλαιό το λάπτοπ, θα πρέπει να κοιτάξεις μήπως φοράει κάποιο ξεχωριστό chip της marvel ή άλλης εταιρίας και να κατεβάσεις οδηγό από εκεί.

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε HP είχα δοκιμάσει όλους τους drivers (έχει chip της AMD) και δεν έγινε τίποτα. Έκανα windows update...και έπαιξαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...