elenit24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, έχω κάποια ερωτήματα.Έχω το huawei p7 εδω και βδομάδες περιμένω την αναβάθμιση σε emui3.0 αλλα δεν θα την δω απο όσο φαίνεται (ενώ σε άλλους έχει μπει κανονικά)Έστειλα email στην huawei ρωτώντας τους αν μπορώ να κάνω κάτι, φυσικά δεν μου απάντησαν κάτι ουσιώδες, οπότε έχω τις εξής απορίες(οι ερωτήσεις γίνονται γενικά και όχι τόσο στην συγκεκριμένη μάρκα ):1.Παίζει κάποιο ρόλο απο που έχει αγοραστεί το κινητό? γιατί μου είπαν οτι αφού το πηρα απο skroutzομάγαζο υπάρχει πιθανότητα να μην δω ποτέ την αναβάθμιση. 2.Για ποιό λόγο όμως να γίνεται αυτό?Τι διαφορετικό έχει το κινητό που προορίζεται για Ελλάδα με το άλλο που προορίζετε για κάποια άλλη χώρα της ευρώπης?3.μήπως τελικά είναι σημαντικό να παίρνουμε συσκευές απο τα γνωστά καταστήματα? και όχι e-shops?4.Ή μήπως τελικά όλα αυτά είναι χαζομάρες και απλά υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?
biglinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή έκδοση η ασιατικη ? Μερικές φορές υπάρχουν διαφορές μεταξύ ευρωπαϊκών και ασιατικων η και ακόμα μοντέλων που προορίζονται για την αμερικανική αγορά, τόσο σε hardware(κυρίως επεξεργαστές)όσο και software...με αποτέλεσμα να μην μοιράζονται τις ίδιες αναβαθμίσεις(μεγάλο ρόλο παίζουν και οι πωλήσεις σε κάθε Ήπειρο για αυτό),ίσως έχεις πέσει σε μια τέτοια περίπτωση φίλε μου...
elenit24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ευρωπαική είναι, και παραξενεύομαι.Γιατί άλλοι έχουν πάρει την αναβάθμιση και εγώ όχι.Απο όσο ξέρω το συγκεκριμένο κινητό έχει βγει σε διάφορες εκδόσες (L00,L06,L07,L10) το L10 το έχω εγώ , δεν ξέρω ποια ειναι η διαφορά τους όμως, και για ποιον λόγο πουθενά δεν μπορώ να βρω την αναβάθμιση να την κατεβάσω στον υπολογιστή.(αφού αυτόματα δεν γίνεται)Δηλαδή αυτό πάει με την Ήπειρο ή με την χώρα?.
biglinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ λέει ότι θα λάβεις η καλύτερα η έκδοση σου (L10) έχει λάβει την αναβάθμιση EMUI 3.00... http://huaweinews.com/2014/12/ascend-p7-b602-emui-3/ Όπως κι εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα πάρεις την αναβάθμιση...!!! Απλά ίσως δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα... Ρουμανία πχ έχει λάβει και μάλιστα OTA... http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/general/ota-update-t3001516 Κάνε λίγο υπομονή,πάντως δείχνει ότι θα την πάρεις κανονικά... Από ποια χώρα είναι αγορασμένο ?Πχ Γερμανικές δηλωμενες συσκευές έχουν λάβει το upgrade,καθώς Ισπανία...ξέρεις όλες οι συσκευές (όχι μόνο τα Huawei, αλλά και Samsung κλπ)παίρνουν την αναβάθμιση ανά χώρα,συνήθως Γερμανία πρώτη...
elenit24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 στην πιστοποίηση λέει Σερβία, εγώ φυσικά το αγόρασα απο skroutzομάγαζο
biglinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Απλά κάνε λίγο υπομονή, πιστεύω ότι θα πάρεις κανονικά την αναβάθμιση...!!! Θέμα χώρας στην οποία είναι καταγεγραμμενο το imei είναι η όλη καθυστέρηση...
elenit24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 προσπαθούσα να το κάνω χειροκίνητα αλλά δεν βρήκα τίποτα ( ή οτι και να βρήκα ο υπολογιστής τα έλεγε ιούς ), και δεν έχω υπομονή
biglinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχαχα, δε νομίζω εφόσον έχει φτάσει ήδη Ρουμανία η αναβάθμιση,να σου καθυστερήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα