AngelMobile93 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά, χοντρικά-χοντρικά θα ήθελα να ρωτήσω τι αξίζει περισσότερο σε αγορά τάμπλετ, lg ή samsung? όταν λεω χοντρικά εννοώ σε συνδιασμό τιμή, απόδοση κτλ. Ευχαριστώ!
nexus5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καταρχας να δεις τι επεξεργαστη φοραει,μετα ραμ αναλυση κτλπα...εγω εχω κολλημα με samsung επειδη εχει σπλιτ σκριν...το θεμα ειναι τι θες να εχει το ταμπλετ και ποσα λευτα διαθετεις
AngelMobile93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 για παραδειγμα πες οτι εχω 250 ευρω και σου ελεγα πχ διαλεξε μου το καλυτερο ταμπλετ μεταξυ lg και samsung, τι θα μου επελεγες? ας υποθεσουμε οτι ειμαι ασχετος απο τεχνικα χαρακτηριστικα.
ioankav Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δύο άλλα βασικά ερωτήματα: Μέγεθος οθόνης (μπορεί να σου προτείνει κάποιος ένα πολύ καλό tablet 10 inches αλλά εσύ να το θεωρείς μεγάλο και άβολο στη μεταφορά ή το αντίθετο - μικρό tablet και εσύ να θες πιο μεγάλο). Συνδεσιμότητα μέσω Wifi μόνο ή και μέσω 3G/LTE Γενική αίσθηση είναι ότι τα Lg είναι πιο value for money (συνήθως, δεν είναι ο κανόνας).
vadou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγω εχω κολλημα με samsung επειδη εχει σπλιτ σκριν... Και η LG έχει split screen, στο G Pad 8.0 τουλάχιστον.
NEFTIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και η LG έχει split screen, στο G Pad 8.0 τουλάχιστον. Και στο G pad 7.0 εχει. Και που το εχει ομως εγω δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Ειναι αυτος λογος, ρε παιδια, να επιλεξουμε συσκευη? Μιλαμε σοβαρα? Τωρα οσον αφορα την ψηφο μου, την δινω στην LG. Με κερδισε με το ταμπλετακι που πηρα. Ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Τοσο πολυ, που σκεφτομαι να παρω LG τηλεφωνο. Καλη η Sammy, με τελειες οθονες, μνημες. Οταν κοιτας τα specs στα χαρτια, φενονται ολα τελεια. Αλλα με εχει κερασει απειρες φορες bugs. Σοβαρα bugs. Προσωπικη αποψη ειναι. Kαι ειναι χαραγμενη βαθια μεσα μου, με εχει σημαδεψει αρνητικα αυτη η εταιρια. Κριμα. 1
vadou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι που θεωρώ σημαντικό προσωπικά, είναι οτι η LG σου επιτρέπει να απεγκαταστήσεις (απεγκατάσταση κανονικά, όχι απλά απενεργοποίηση) όλες τις εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες, εκτός από το πακέτο της Google. Δεν ξέρω αν κάτι ανάλογο το επιτρέπει και η sammy ή πρέπει να ρουτάρεις για να βγάλεις τη σαβούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα