dimi124 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια. Ψάχνω τέτοιο κονέκτορα και σε αυτον συνδέεται αυτο το καλώδιο.Ξέρει κανεις που μπορω να βρώ?
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει ηλεκτρονικό υλικό (για ηλεκτρονικούς) flatbed ribbon cable λέγετε ,τώρα για ελληνικά πως το λένε θα σε γελάσω.
dimi124 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω αλλά εγω το βύσμα έψαχνα και όχι το καλώδιο και δλδ εγώ ψάχνω εκεί που μπαίνει το καλώδιο στην πλακέτα
driftingcris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω στα ελληνικά είναι καλωδιοταινια. Την υποδοχή φαντάζομαι πως μόνο στο ebay και έτσι θα την βρεις
coolerman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 είναι θολή φωτό,είναι κάπως σαν και αυτό
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 πρέπει να μας πεις τι ακριβώς είναι αυτό. Γιατί πρέπει να πάρεις συγκεκριμένα αυτό ώστε τα ρεύματα και τα τυχόν data να έχουν σωστή πολικότητα.
dimi124 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ειναι το βυσμα από την καλωδιοταινια του front panel ενός εκτυπωτη hp deskjet 1150c
Fubar.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Είναι δύσκολο να βρείς τέτοιους connectors γιατι συνήθως είναι customιες. Δές εδώ: http://eu.mouser.com/Connectors/FFC-FPC/_/N-axjog/ Βάλε στα φίλτρα το pitch, δηλαδή την απόσταση μεταξύ των επαφών και θα μειωθούν τα αποτελεσματα. Υπόψιν οτι μαζί με τα μεταφορικά πιθανόν θα ξεπεράσει την τιμή ολόκληρου του εκτυπωτή.
dimi124 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Eντάξει παιδιά το έφτιαξα ειχαν σπάσει τα μικρα ποδαρακια του κλιπ που κλειδώνει την καλωδιοταινια στην θέση της και με λιγη κολλα ολα οκ Να στε καλα! Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα