johnyb98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Στον Mozilla Thunderbird 31.4.0 έχω φτιάξει κάποια φίλτρα σε έναν IMAP yahoo.com λογαριασμό. Το φίλτρα αυτά, όταν ξεκινάει ο Thunderbird: α. άλλα εκτελούνται και άλλα όχι ή μπορεί β. αυτά που εκτελούνται στη μία εκκίνηση, μπορεί να μην εκτελούνται σε κάποια άλλη, και αυτά που δεν εκτελέστηκαν σε κάποια εκκίνηση σε μία άλλη να εκτελεστούν. Φυσικά, τα φίλτρα αυτά έχουν να κάνουν με folders. Έχω φτιάξει κάποια folders ώστε, ανάλογα με τον αποστολέα να πηγαίνουν στο αντίστοιχο folder. Όταν, όμως, πάω να κάνω manually την εκτέλεση του κάθε φίλτρου, το κάθε φίλτρο εκτελείται κανονικά, και τα mails κατατάσσονται όπως θέλω. Κάποια ιδέα/βοήθεια; Ευχαριστώ!
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 κατι δεν θα εχει ρυθμισει σωστα στα φιλτρα. μπορεις να ποσταρεις τα φιλτρα και τι ακριβως θες να κανεις; εγω εχω φτιαξει 2 βασικες κατηγοριες φιλτρων, η μια για τα junk και η αλλη για τα non-junk. τα φιλτρα σε αυτες τις κατηγοριες τρεχουν παντα αυτοματα (υπαρχει σχετικη ρυθμιση για καθε φιλτρο) και μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα.
johnyb98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ είναι ένα φίλτρο. Αλλά και όλα τα υπόλοιπα είναι φτιαγμένα ακριβώς με τα ίδια settings. Για παράδειγμα, αυτό που θέλω να κάνω με το συγκεκριμένο φίλτρο είναι, κάθε φορά που μου έρχεται mail από το insomnia.gr, να πηγαίνει στο φάκελο insomnia που έχω φτιάξει στο inbox.
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 το φιλτρο μια χαρα φαινεται. τσεκαρε τα εξης στο αρχικο μενου Filter Messages, εχει δυο ρυθμισεις, μια πανω και μια κατω: η πανω ειναι για το ποιο account (η για το local folders) θες να τρεχει το φιλτρο, και η κατω ειναι για ποιο section του account αυτου να τρεχει. (inbox,drafts,etc) τα εχεις ρυθμσιει σωστα αυτα; επισης στο Account Settings, τσεκαρε να δεις στο account σου σε ποια folders στελνει τα email που σου ερχονται. ειναι τα default του account η καποιο αλλο folder οπως το Local folder?
johnyb98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 στο αρχικο μενου Filter Messages, εχει δυο ρυθμισεις, μια πανω και μια κατω: η πανω ειναι για το ποιο account (η για το local folders) θες να τρεχει το φιλτρο, και η κατω ειναι για ποιο section του account αυτου να τρεχει. (inbox,drafts,etc) τα εχεις ρυθμσιει σωστα αυτα; Ναι, αυτά τα δύο είναι ρυθμισμένα σωστά: επάνω ρύθμιση:έχει ρυθμιστεί για το λογαριασμό που με ενδιαφέρει κάτω ρύθμιση:έχει ρυθμιστεί για το folder που βρίσκεται στο inbox του αντίστοιχου λογαριασμού. π.χ. εάν μιλάμε για το mail xyz @ yahoo.com μέσα στον οποίο βρίσκεται ο φάκελος insomnia, τότε: α. επάνω ρύθμιση:xyz @ yahoo.com β. κάτω ρύθμιση:inbox on xyz @ yahoo.com επισης στο Account Settings, τσεκαρε να δεις στο account σου σε ποια folders στελνει τα email που σου ερχονται. ειναι τα default του account η καποιο αλλο folder οπως το Local folder? Μπήκα στο account setting του λογαριασμού, αλλά δεν καταλαβαίνω πού μπορώ να επιβεβαιώσω σε ποιά folder στέλνονται τα mails (default ή local). Αν και εδώ δε νομίζω να είναι κάποια λάθος ρύθμιση, διότι όλα έρχονται στο inbox του λογαριασμού και όχι στο local folders. Κάποια επιπλέον λεπτομέρεια σχετικά με αυτόν τον έλεγχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα