zaf_4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχω ένα λαπτοπ turbo-x model A15HE, του έβαλα τα windows 8.1 και είχα κλασσικά το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη. Κοίταξα στο ιντερνετ, προσπάθησα διάφορες λύσεις και τελικά κατέληξα ότι μόνο απενεργοποιώντας την INTEL HD GRAPHICS 3000 μπόρεσα να σταματήσω την μαύρη οθόνη όταν έκανα boot το λαπτοπ. Το θέμα μου είναι τώρα όμως, ότι έχω χαμηλή ανάλυση στο λαπτοπ. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Ευχαριστώ info turbo-x: Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz Microsoft Windows 8.1 Pro 4GB RAM Graphic Card: NVIDIA GeForce GT 520M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelMobile93 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε, ειναι νομος, ποτε δεν αγοραζουμε turbox λαπτοπ ή οτιδηποτε αλλο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μου λες κάτι που δεν ξέρω; Πριν 3 και χρόνια η αγορά. Τώρα έμαθα. Όπως και να χει tech girl είμαι οπότε φίλη. Εάν έχει κανείς καμιά βοήθεια επί τούτου ευπρόσδεκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikaros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να τρέχεις το laptop μονο με την nvidia απο το nvidia control panel! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει μικρό το κακό θα έλεγα αφου η intel ειναι πολύ πιο αδύναμη απο την nvdia οποτε στην ουσία δεν σου προσφέρει και τιποτα να την χρησιμοποιείς , δεν ξέρω αν και σε αλλα windows κανει τα ίδια ενοω 7 xp κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να τρέχεις το laptop μονο με την nvidia απο το nvidia control panel! Sent from my iPhone using Insomnia Κατέβασα τους drivers nvidia, δεν πρόλαβα (είχε πάει ήδη αργά βράδυ!). Θα δοκιμάσω... Εν ολίγοις, μπαίνω στο control panel της nvidia και τι ακριβώς κάνω; Να είμαι σίγουρη! Εντάξει μικρό το κακό θα έλεγα αφου η intel ειναι πολύ πιο αδύναμη απο την nvdia οποτε στην ουσία δεν σου προσφέρει και τιποτα να την χρησιμοποιείς , δεν ξέρω αν και σε αλλα windows κανει τα ίδια ενοω 7 xp κτλπ Δουλεύει μια χαρά σε windows 7, το θέμα είναι με τα 8.1 που έχω φάει κόλλημα να τα έχω πάνω. Πάνω που χάρηκα ότι δεν έχω πια black screen, η ανάλυση είναι τραγική! Θα δοκιμάσω να τρέξω την nvidia να δω τι θα καταφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αμα δουλεύει με nvidia κομπλέ τοτε δεν υπάρχει και λόγος να την έχεις καν ενεργοποιημένη , καλο το οτι δουλεύει σε 7 οποτε δεν εχει πρόβλημα το laptop και ειναι σε επίπεδο software και κατα την γνώμη μου με drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έκανα update την nvidia και μετά το έκλεισα λόγω νύστας... το μεσημέρι που σχολάω από δουλειά, θα το κοιτάξω ξανά. Ανοίγω το control panel της Nvidia και κάνω κάτι; Ή θα έχει αλλάξει η ανάλυση προς το καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πας στο 3d από το control panel της nvidia και εκεί που λέει "preferred graphic processor" να βάλεις την nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Όλα καλώς, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά. Ποιος το περίμενε το "πεθαμένο"μου turbo-x μέσα σ'ενα Σ/Κ να το αναστήσω! Τελικά μεγάλη δουλειά η θερμοαγώγιμη πάστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikaros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Και η βοήθεια των μελών Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ε... ναι... δεν το συζητώ πρώτα-πρώτα το είπα... "Ευχαριστώ παιδιά"!! Ευχαριστώ λοιπόν, για μια ακόμη φορά, τα μέλη που με βοήθησαν πραγματικά πολύ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μια νέα απορία για να μην ανοίγω νέο θέμα. Πάνω που ήμουν έτοιμη να πάρω νέα μπαταρία στο λαπτοπ γιατί μου έδειχνε ότι δεν την βλέπει. Το έψαξα λιγάκι και είδα οτι για να είμαι σίγουρη να βάλω ubuntu να τρέξουν να δω πληροφορίες για την μπαταρία. Μήπως και τα BIOS δεν την διαβάζουν. Εάν βλέπω στα ubuntu, τότε χρειάζεται ίσως update στα BIOS. Αλλά διαβάζω ότι υπάρχει το ρίσκο για να brick το λαπτοπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Brick το laptop με official bios δεν γίνεται εύκολα, πάντως το ποιο πιθανό είναι να είναι off η μπαταρία σου. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Και εσύ κοπελιά πήρες τούβλο χ τόσες καλές μάρκες υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα