mad-proffessor Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ηλία μη βιάζεσαι ρε εδω δε ξέρουμε καλά καλά αν παίζει σε kde. Στο laptop π.χ με kde που έχει να αναβαθμιστεί απο Δεκέμβριο δε παίζει. Δε βγαίνει και κάνεις να πει οτι σε kde τάδε παίζει ή δε παίζει.0 feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λοιπόν, έκανα submit στο AUR: https://aur.archlinux.org/packages/systemd-denotify/Αν θέλει κάποιος archer ας επιβεβαιώσει ότι δουλεύει κανονικά.@mad-proffesorΣαν δαίμονας που είναι ουσιαστικά, σκέψου αν θες να δημιουργήσεις ένα systemd service file, για να μπορεί κάποιος εύκολα να το ξεκινάει/σταματάει με το systemctl.Επίσης όταν αλλάξεις κάτι σημαντικό, ενημέρωσε για να αλλάξω το PKGBUILD αν χρειάζεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Το σκέφτηκα και εγω να κάνω unit file αλλά δεν είναι δαίμονας με την απόλυτη έννοια. Απαιτει X session και γιαυτο μένει στο /etc/xdg/autostart με .desktop file για να ξεκινάει με το χρήστη που κάνει login στο γραφικό. Δε θα αλλάξω κάτι εκτός κ αν μου πει κάποιος οτι δε παίζει καθόλου σε kde updated. Το μόνο που θα αλλάξει είναι τα dependencies οταν φύγει τελείως ο Xorg και πάμε σε Wayland και αλλάξει το dbus σε kdbus. Ε τώρα αν μου ρθει κάτι καινούριο και είναι υλοποιήσιμο θα σε ειδοποιήσω. Αν θες κάνε edit τα depends και βάλε dbus,xorg-server,systemd,systemd-libs δε θα παίξει χωρίς αυτα και καλό είναι να υπάρχουν για να ξέρουν οτι δε παίζει χωρίς xorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν θες κάνε edit τα depends και βάλε dbus,xorg-server,systemd,systemd-libs δε θα παίξει χωρίς αυτα και καλό είναι να υπάρχουν για να ξέρουν οτι δε παίζει χωρίς xorg Το dbus είναι dependency του python2-dbus, όπως επίσης και το systemd του python2-systemd. Τώρα λογικά κάτι απ' αυτά (libnotify->gdk-pixbuf2->libx11 ?) τραβάει και τον xorg. Ελάχιστα πακέτα βάζουν τον xorg σαν dependency directly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κ κάτι τελευταίο σε email που είχα στείλει στο systemd mailing list(και ήταν η αφορμή να γίνει η εφαρμογή) ο lennart είχε πει πως θα βάλει στο journal κάτι σε critical message όταν κάτι γίνει fail είτε mount,socket,service. Όταν το υλοποιήσει αυτο θα αναβαθμιστει κ αυτη η εφαρμογή σε νέα έκδοση. Γιατι τώρα αυτο που γίνεται είναι κάποιο είδος δικου μου hack, έψαχνα να βρω patterns στο journal "σκοτώνωντας" υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 mad-proffessor βαλε στο readme το link του aur πακετου απευθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 mad-proffessor βαλε στο readme το link του aur πακετου απευθειας. Καλώς. Ηλία για ποιες αρχιτεκτονικές το έχτισες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στο Arch υπάρχει υποστήριξη μόνο για i686 και x86_64. Αφού μιλάμε για python script πρέπει να τρέχει και στις δύο μια χαρά.Βλέπω ότι άλλαξες και στο master το setup.py. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί και απ' το master branch με τον ίδιο τρόπο τώρα (python2 setup.py install)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλώς. Ναι έγινε το merge του build μέσα στο master. Θα το αφήσω synchronized το build branch παντως με το master μη σε νοιάζει δε θα χρειαστεί να το ξαναχτίσεις. Όταν και αν υπάρξει critical στο journal(σίγουρα θα είναι κάμποση δουλειά να το κάνει αλλά νομίζω θα γίνει σε κάποια φάση) θα γίνει και update στην εφαρμογή. Θα ενημερώσω κ εδώ μέσα στο thread. Θα προσπαθήσω να ψάξω για patterns πάλι αλλά λίγο που κοίταξα χτες δεν υπάρχει κάτι στανταρ στα mounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι έγινε το merge του build μέσα στο master. Θα το αφήσω synchronized το build branch παντως με το master μη σε νοιάζει δε θα χρειαστεί να το ξαναχτίσεις. Το άλλαξα, δεν είναι τίποτα. Τα πακέτα που είναι στο AUR δεν είναι binaries, αλλά οδηγίες (PKGBUILD) για το πως να χτιστεί το πακέτο αυτόματα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Οπότε όποιος το εγκαταστήσει τώρα, θα χρησιμοποιήσει το master branch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε σιγα-σιγα η αναβάθμιση σε 1.1. Υπάρχεi ξεχωριστό branch systemd-denotify-1.1 με class diagram που ονομάζεται systemd-denotify.jpg(μια απορία που έχω είναι γιατι ποτέ κανείς σε foss δε βάζει στο git use case ή class diagrams και έτσι έβαλα εγώ- νομίζω βοηθά στο να καταλάβει ένας developer τι γίνεται στο app). Οποιος θέλει να συνδράμει τώρα είναι πιο εύκολο απο ποτέ, αφου ολες οι κλάσεις και οι functions είναι αποτυπωμένες στο διαγράμμα. Πρόκειται ουσιαστικά για δυνατότητα πέρα απο deskop notifications να στέλνεται και email όταν θέλει ο χρήστης. Στην έκδοση 1.2 θα μπει και logging αλά systemd-mailify ενω στη milestone 1.3 θα προστεθει το feature με queue object. Είναι μια εφαρμογή που δε τελείωνει ποτε αφού μπορούν να μπουν πολλές νέες δυνατότητες. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από mad-proffessor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ανέβηκε η 1.1 στο git στο systemd-denotify-1.1 branch με πολλές αλλαγές και νέα features. Aν κάποιος θέλει να τεστάρει μέχρι στιγμής εμένα όλα μου δουλεύουν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έγινε merge στο master η 1.1 Δεν είναι fully optimized αλλά οκ είναι desktop εφαρμογή όταν κάθε pc έχει πάνω από 4 GB RAM αν το denotify τρώει λίγα ΜΒ παραπάνω δε χάθηκε ο κόσμος. Επιφυλάσσομαι για νέα features και Memory optimisations στο μέλλον σε αναβάθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γνωρίζει κανείς αν το logwatch αναβαθμίστηκε ώστε να είναι συμβατό με journal; Δεν έτυχε να το ψάξω. Αν δε το αναβάθμισε ίσως βάλω κ αυτή τη δυνατότητα-feature στο denotify. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αναβαθμίστηκε σε v1.2 αλλα δεν έχει γίνει εκτεταμένο τεστινγκ οσοι πιστοι προσέλθετε. Υπάρχει υποστήριξη για pattern matching στο journal-> meaning πάτε στο /etc/systemd-denotify.conf και βάζετε τις φράσεις που όταν εμφανίζονται στο journal θελετε να σας έρθει ειδοποίηση είτε στο desktop με notification είτε με email. H ιδέα προήρθε απο ένα ποστ εδω του nicolaos_ Ίσως αναβαθμίσω και το mailify αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα