vtiiii Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καληςπερα έχω τα σιγκεκριμενα wolki talki και θέλω να ρωτήσω μπορούν να περνούν ρεύμα από τα ακουστικα?? το ρωτάω για να μπορέσω να το συνδέω σε car charger..
nickvas19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 απο οτι βλεπω καρφι δεχεται;απο το καρφι να δεχεται ρευμα;!...νομιζω δυσκολα μπαταρια δικια του έχει; επαναφορτιζομενη;
vtiiii Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ναι καρφι δεχεται εχω δει αλλα παρομοια που βαζουν στο καρφι car charger και δουλευουν κανονικα. Στην υποδοχη που μπαινει το καρφι γραφει MIC/CHG
nickvas19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) οποτε ναι μπορεις. αλλα να κοιταξεις τα volt να ειναι ιδια...και ποσα mah ειναι ο μανισιος ωστε να διαλεξεις εναν φορτιστη που να μην σου κανει ζημια. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2015 από nickvas19
vtiiii Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορώ να μάθω τα volt και τα mah
mazdakiass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πέρνει 4 παταριες ΑΑΑ 1.2V άρα το car charger τι πρέπει να γράφει για να τεργιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα