nexus5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οποτε αυτη με τα 100 ευρω ειναι η καλυτερη επιλογη μου?
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη δεν εισαι και πολυ ανετος οικονομικα ναι φενεται να ειναι η καλυτερη επιλογη σου(ή εκτως να την αγορασεις του κουτιου με 30ευρω παραπανω). Σου μενουν και καποια χρηματα για ταμπλετακι μιας και ελεγες οτι δινεις μεχρι 200ευρω
nexus5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 τεληκα δεν θαπαρω ταμπλετ...ακουσα τα χειροτερα για των στρατο,οποτε αποφασισα να τα ρειξω ολα σε οθονουλα!για οταν γυρισω σε 9-10μηνες να ειναι ολλα τελεια η να κρατισω τα λευτα και οτν γυρισω περνω μετα οθονη?αλλα σκευτομαι των αδερφο μου...παιζει με οθονη της παλιες τετραγονες που ητανε...θα φυγω και αυτος του ειχα αγωρασει εναν amd fx 8320 θελω οταν φυγω να παιζει με καλη οθονη θα του ειναι αρκετη αυτη που εχω τωρα? η οταν γυρισω περνω αλλη?η να παρω αλλη τωρΑ? 1
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εμενα παντως ο αδελφος μου που ειχε παει στρατο νομιζω το 2004,12μηνο στην Κυπρο ελεγε τα καλυτερα(σκεψου οτι λιωνανε με Psp και Pro ).Μετα που τον φερανε τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα ηταν που τσακωθηκε με ολους γιατι τους λιωνανε στις αγγαριες. Παντως πηγαινε εκει αν οντως πας και βλεπεις τι θα κανεις,απλα αν τυχει και παρεις tablet μην δωσεις πολλα χρηματα αυτο ειναι ολο.Εγω σκεψου οτι ειχα φιλο που ειχε φερει κανονικα Laptop και παιζαμε παιχνιδια
nexus5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εμενα παντως ο αδελφος μου που ειχε παει στρατο νομιζω το 2004,12μηνο στην Κυπρο ελεγε τα καλυτερα(σκεψου οτι λιωνανε με Psp και Pro ).Μετα που τον φερανε τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα ηταν που τσακωθηκε με ολους γιατι τους λιωνανε στις αγγαριες. Παντως πηγαινε εκει αν οντως πας και βλεπεις τι θα κανεις,απλα αν τυχει και παρεις tablet μην δωσεις πολλα χρηματα αυτο ειναι ολο.Εγω σκεψου οτι ειχα φιλο που ειχε φερει κανονικα Laptop και παιζαμε παιχνιδια χαχα τελειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα