Προς το περιεχόμενο

Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε κάποια γνώμη για αυτό το κινητό??Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και το lg l90 πριν ανέβει η τιμή του..ενδιαφέρομαι να ειναι γύρω στα 130-140.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα επειδή δεν το έχω δει από κοντά,η οθόνη είναι πολυ μεγάλη?Και κάτι αλλο..επειδή είδα οτι έχει ελέυθερη μνήμη 1Gb μόνο λόγω λειτουργικού..αυτό βολεύει,αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην sd ή γεμίζει πολυ γρήγορα η μνήμη και πρέπει να σβήνω εφαρμογές?

Δημοσ.

κάποιες εφαρμογές μεταφέρονται στην sd κάποιες άλλες όχι.Δεν θα σε επηρεάσει αν βάζεις φωτογραφίες και μουσική σε sd card και όσες εφαρμογές εχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν.

Δημοσ.

Όντως είναι μεγάλη οθόνη αλλά συνηθίζεται. Η ram πάνω από 500 mb δεν μου έχει φτάσει. Και η μπαταρία χωρίς πολύ χρήση γύρω στης 3+ μέρες. Με χρήση (τηλέφωνο+μηνύματα) σχεδόν 2!

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο..οι sim δουλευουν ταυτόχρονα?Όταν μιλάς στην μια sim ή αλλη δουλεύει ή δείχνει κλειστή?Υπάρχει κάποιο καλό και αξιόπιστο κατάστημα στο skroutz?

Δημοσ.

Όταν μιλάς στη μια η άλλη σου δείχνει κλειστή. Και μου έρχεται μήνυμα ότι ο τάδε αριθμός με πήρε τηλέφωνο. Όταν δεν μιλάς σε όποιο και να σε πάρουν χτυπάει κανονικά. Πάντως στο λέω ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη για τα λεφτά του πάντα. Εγώ το πήρα από public γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα!Τελικά κατέληξα στο Alcatel pop c9,το περιμένω την Τρίτη :D :D

Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τις κάρτες micro sim..έχω κανονική και πρεπει να την κόψω,ξέρετε αν και πόσο χρεώνουν γι' αυτό??(για vodafone και cosmote)

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν κόβονται κάνουν 5 ευρώ η μία. Βέβαια μπορεί να κόβονται και να σου πουν να βγάλεις καινούργιες γιατί και καλά δεν έχουν κοπτικό γι'αυτό πήγαινε σε άλλο κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...