ana_ange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχετε κάποια γνώμη για αυτό το κινητό??Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και το lg l90 πριν ανέβει η τιμή του..ενδιαφέρομαι να ειναι γύρω στα 130-140.
kostas3847 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω ένα μήνα. Αψογο σε όλα! Δεν κολλάει καθόλου και οι 2 sim δουλεύουν μια χαρά!
ana_ange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα επειδή δεν το έχω δει από κοντά,η οθόνη είναι πολυ μεγάλη?Και κάτι αλλο..επειδή είδα οτι έχει ελέυθερη μνήμη 1Gb μόνο λόγω λειτουργικού..αυτό βολεύει,αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην sd ή γεμίζει πολυ γρήγορα η μνήμη και πρέπει να σβήνω εφαρμογές?
elenit24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 κάποιες εφαρμογές μεταφέρονται στην sd κάποιες άλλες όχι.Δεν θα σε επηρεάσει αν βάζεις φωτογραφίες και μουσική σε sd card και όσες εφαρμογές εχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν.
kostas3847 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Όντως είναι μεγάλη οθόνη αλλά συνηθίζεται. Η ram πάνω από 500 mb δεν μου έχει φτάσει. Και η μπαταρία χωρίς πολύ χρήση γύρω στης 3+ μέρες. Με χρήση (τηλέφωνο+μηνύματα) σχεδόν 2!
ana_ange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο..οι sim δουλευουν ταυτόχρονα?Όταν μιλάς στην μια sim ή αλλη δουλεύει ή δείχνει κλειστή?Υπάρχει κάποιο καλό και αξιόπιστο κατάστημα στο skroutz?
kostas3847 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Όταν μιλάς στη μια η άλλη σου δείχνει κλειστή. Και μου έρχεται μήνυμα ότι ο τάδε αριθμός με πήρε τηλέφωνο. Όταν δεν μιλάς σε όποιο και να σε πάρουν χτυπάει κανονικά. Πάντως στο λέω ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη για τα λεφτά του πάντα. Εγώ το πήρα από public γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου.
ana_ange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολυ..θα το σκεφτώ,αν και μαλλον σ' αυτό θα καταληξω.. 1
ana_ange Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα!Τελικά κατέληξα στο Alcatel pop c9,το περιμένω την Τρίτη :D Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τις κάρτες micro sim..έχω κανονική και πρεπει να την κόψω,ξέρετε αν και πόσο χρεώνουν γι' αυτό??(για vodafone και cosmote)
Tzoustiniana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σε περίπτωση που δεν κόβονται κάνουν 5 ευρώ η μία. Βέβαια μπορεί να κόβονται και να σου πουν να βγάλεις καινούργιες γιατί και καλά δεν έχουν κοπτικό γι'αυτό πήγαινε σε άλλο κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα