Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την παραπανω καρτα γραφικων και με απασχολει το γεγονος οτι κρεμεται δηλαδη ενω την εχω κουμπωσει κανονικα και την εχω ασφαλισει με τις βιδες, 2 σλοτ πιανει πισω, αυτη συνεχιζει να κρεμεται και με ανυσηχει?

θα υπαρξει προβλημα τι μπορω να κανω ειναι θεμα κουτιου?

Δημοσ.

κρεμεται στραβα εχει κατσει λιγο αλλα λειτουργει κανονικοτατα θα ανεβασω αργοτερα φωτο

Δημοσ.

Οι περισσότερες κάρτες έχουν λίγο κλίση στα δεξιά αφού δεν έχουν κάτι να τις κρατάει εκεί, ενώ αριστέρα έχει τις βίδες.Δεν τρέχει κάτι, αρκεί να μην είναι μεγάλη η κλίση.Όσο δεν έχεις πρόβλημα βέβαια, δεν σε νοιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα εχει 1 εκατοστο αποκλιση αριστερη με δεξια μερια η g1.η asus εχει λιγο πιο βαρυ συστημα ψυξης για αυτο σου φενεται ετσι.Παντως δεν ειναι τιποτα 1-2 εκατοστα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως παρατηρησα οτι στα δεξια που ειναι οι βιδες σε σχεση με την προηγουμενη 770 που ειχα αντι για 2 βιδες στηριξης στο κουτι μου η 970 επαιρνε μολις 1.Ισως για αυτο να γερνει ας το πουμε λιγο.

Δημοσ.

Εγώ την έδεσα με τσερκες - ταιερ απς απ τα head pipes στο πάνω μέρος απ το σασί του κουτιού.

Μια χαρά είναι τώρα. Δεν κάνει να κρεμάει η κάρτα, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα βγάλει πρόβλημα 1000% !!!!

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις το 8άπινο από πάνω και κολλητά στο backplate, εκεί που κάνει

το σκαλοπατάκι. Έτσι θα τη στηρίζει το καλώδιο από τη δεξιά πλευρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...