Runner25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 εχω την παραπανω καρτα γραφικων και με απασχολει το γεγονος οτι κρεμεται δηλαδη ενω την εχω κουμπωσει κανονικα και την εχω ασφαλισει με τις βιδες, 2 σλοτ πιανει πισω, αυτη συνεχιζει να κρεμεται και με ανυσηχει? θα υπαρξει προβλημα τι μπορω να κανω ειναι θεμα κουτιου?
Sakiz105 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Για βγαλε μια φωτο να δουμε ποσο ειναι..Γιατι αν ειναι λιγο δεν πειραζει 1
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πώς κρέμεται,βάλε φωτό να δούμε. Η δικιά μου δεν παρουσιάζει ούτε κλίση γι αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. 1
Runner25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 κρεμεται στραβα εχει κατσει λιγο αλλα λειτουργει κανονικοτατα θα ανεβασω αργοτερα φωτο
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Οι περισσότερες κάρτες έχουν λίγο κλίση στα δεξιά αφού δεν έχουν κάτι να τις κρατάει εκεί, ενώ αριστέρα έχει τις βίδες.Δεν τρέχει κάτι, αρκεί να μην είναι μεγάλη η κλίση.Όσο δεν έχεις πρόβλημα βέβαια, δεν σε νοιάζει. 1
Sakiz105 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 εμενα εχει 1 εκατοστο αποκλιση αριστερη με δεξια μερια η g1.η asus εχει λιγο πιο βαρυ συστημα ψυξης για αυτο σου φενεται ετσι.Παντως δεν ειναι τιποτα 1-2 εκατοστα 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως παρατηρησα οτι στα δεξια που ειναι οι βιδες σε σχεση με την προηγουμενη 770 που ειχα αντι για 2 βιδες στηριξης στο κουτι μου η 970 επαιρνε μολις 1.Ισως για αυτο να γερνει ας το πουμε λιγο.
John-lamia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ την έδεσα με τσερκες - ταιερ απς απ τα head pipes στο πάνω μέρος απ το σασί του κουτιού. Μια χαρά είναι τώρα. Δεν κάνει να κρεμάει η κάρτα, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα βγάλει πρόβλημα 1000% !!!!
Whitefanged Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να περάσεις το 8άπινο από πάνω και κολλητά στο backplate, εκεί που κάνει το σκαλοπατάκι. Έτσι θα τη στηρίζει το καλώδιο από τη δεξιά πλευρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα