atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ενα εχω να πω για το ποιος ειναι αρρωστος ή οχι: Ποιο τραγικος πεθαινεις!!! Screenshot (446).png Καλα καλά αυτο δεν αποδεικνύει ότι δεν έχεις πρόβλημα... Μη φοβάσαι το γνωρίζουν και άλλοι δεν χρειάζεται να το κρύψεις.ΥΓ. Δεν εισαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με την Apple...
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλα καλά αυτο δεν αποδεικνύει ότι δεν έχεις πρόβλημα... Μη φοβάσαι το γνωρίζουν και άλλοι δεν χρειάζεται να το κρύψεις. ΥΓ. Δεν εισαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με την Apple... Ναι ακριβως,επειδη εχω την εγνοια σου,ποσταρω κανοντας παρατηρισεις στα θεματα των windows ,γιατι μας βλεπει ο atheatos! Εγω ειμαι ο κομπλεξικο!!!
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ακριβως,επειδη εχω την εγνοια σου,ποσταρω κανοντας παρατηρισεις στα θεματα των windows ,γιατι μας βλεπει ο atheatos! Εγω ειμαι ο κομπλεξικο!!! Βγάλε τις παρωπίδες ..... Δεν βλέπεις καλα μπροστά στην θέα της λέξης Apple.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 oops μόλις έκανα copy-paste ένα application (MATLAB 9GB...) στον εξωτερικό μου σκληρό...και ξέρεις τρέχει...μου πήρε 2 λέπτα... Application Portability you know? οοps ξέρεις (μάλον ναι) δε μπορείς να το κάνεις αυτό στα windows έχεις το υπέροχο registry...κρίμα...install...uninstall με την προυπόθεση ότι έχει κρατήσει τον installer...κανά 40'λεπτο... Να συνεχίσω ή σε κάλυψα;
kavouras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου εγω πήρα μεταχειρισμένο mac mini 2007 στον πατέρα μου και το έμαθε αμέσως (δεν έχει και κάτι δύσκολο να μάθει), αλλα το βασικότερο είναι οτι δεν ασχολήθηκα ξανά με τον υπολογιστή του. Συνήθως κάτι χάλαγε και έπρεπε να του το ρυθμίσω, κάποιος ιός, format κτλ κτλ...Τώρα απλά δεν έχω ασχοληθεί εδω και 3 χρόνια... Δεν υπάρχει λόγος πάντως να πάρεις καινούριο mac. Πάρε απο το 2007 και μετά, απο όταν δηλαδή απέκτησαν επεξεργαστές intel... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα