Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χακερας ο θειος!!! :PΠαντος στη περιπτωση της δικης μου μανας που χρησιμοποιει windows εδω και 20 χρονια,δε εχει χρειαστει να κανει φορματ σε κανενα μηχανημα της και δεν εχει κολλησει ποτε καποιο ιο!Με αλλα λογια οτι λογισμικο και να δωσω στην μανα μου,με την χρηση που του κανει,το ιδιο και το αυτο,για εκεινη!Και κατι ακομη,πιο πολλα clean install απο την αρχη βλεπεις σε osx παρα σε windows τα τελευταια χρονια!Και αν δε σας αρεσει αυτη η κατασταση,υπαρχει η λυση!Να συμβουλευετε τους αλλους osx χρηστες, να μην αναφερνουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν,δημοσια στα φορουμ και ετσι το osx θα ξαναγινει "σταθερο" και "απροβληματιστο" οπως παλια!

Ολα τα λειτουργικά έχουν προβλήματα. Αν εσυ όμως πιάνεσαι απο αυτά για να βγάλεις συμπεράσματα, τοτε με την ίδια λογική το windows ειναι το χειρότερο λειτουργικό ever.....

Ανακρίβεια το ξερω, αλλά το ίδιο ανακρίβεια ειναι τα σχόλια σου για τα Mac, ειδικά όταν γενικοποιείς τα συμπεράσματα, καταντάς γραφικός.

ΥΓ. Το τι βλέπεις εσυ δεν σημαίνει ότι ειναι και δεδομένο ή πραγματικότητα. Επειδή στο windows έχουν πάψει να μετράνε τα clean installs δεν σημαίνει ότι ειναι λιγότερα απο τα Mac....έλεος.

Συνέχισε να γράφεις ότι νομίζεις...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω θα σου πω οτι πηρα το βασικο μοντελο του 2014 το καινουργιο και σερνεται σε αυτα που λες νομιζω ειναι θεμα του ysoemite αλλα δουλεια δεν μπορεις να κανεις εχει 4 giga ram intel core i5 και μηχανικο δισκο 5400rpm 500 giga. οι αποψεις ομως διαφερουν αλλα ατομα δεν εχουν προβλημα παντως εγω με το μηχανημα out of box χαιρι δεν ειδα δεν τραβαει και κανει και 569 ευρα αν το συγκρινω με το μινι του 10 που ειχα καμια σχεση

Δημοσ.

εγω θα σου πω οτι πηρα το βασικο μοντελο του 2014 το καινουργιο και σερνεται σε αυτα που λες νομιζω ειναι θεμα του ysoemite αλλα δουλεια δεν μπορεις να κανεις εχει 4 giga ram intel core i5 και μηχανικο δισκο 5400rpm 500 giga. οι αποψεις ομως διαφερουν αλλα ατομα δεν εχουν προβλημα παντως εγω με το μηχανημα out of box χαιρι δεν ειδα δεν τραβαει και κανει και 569 ευρα αν το συγκρινω με το μινι του 10 που ειχα καμια σχεση

Πήρες τηλέφωνο να τους παραπονεθείς? και εγώ έχω κάποια προβλήματα με το Yosemite, αλλά όχι σε σημείο να σέρνεται όπως εσένα και τους πήρα τηλέφωνο. Το clean install δεν θα βοηθήσει,πουθενά. Δεν ξερω τι παρουσιάζει το Mac mini και αν ολα τα Mac mini 2014 παρουσιάζουν προβλήματα,σαν και το δικό σου. Πάντως θα σου πρότεινα δεις την κατάσταση του σκληρού. Μπορει να χτυπήθηκε κατα την μεταφορά και να στο κρύβουν. Σύγκρινε την ταχύτητα του με άλλους ίδιους.

• Like 1
Δημοσ.

3 μηχανήματα με OS X αν βγάλουμε κάποια ψιλό κολλήματα που είχα με το Yosemite και ξεπεράστηκαν μετα και το τελευταίο update. Clean install δεν έχω κάνει ποτέ (δε χρειάζεται σε Unix περιβάλλον) διότι ειναι εντελώς ανώφελο (αν γνωρίζει κάποιος την αρχιτεκτονική του Unix/Linux αντιλαμβάνεται γιατί). Μιλάμε για 3 διαδοχικά updates: mountain-Mavericks-Yosemite! Το ίδιο ισχύει και στα μηχανήματα που τρέχω Linux φυσικά.

Στο ενα και μοναδικό μηχάνημα (λαπτοπ Lenovo t400) που μου εχει δώσει το πανεπιστημιο και η μοναδική χρήση του ειναι outlook και ενα VoIP front end για το Cisco τηλ του γραφείου μου, στα 4 χρονια που το έχω εχει έρθει το support και μου εχει περάσει τα windows 5 φορές. Αυτά....

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ. Το τι βλέπεις εσυ δεν σημαίνει ότι ειναι και δεδομένο ή πραγματικότητα. Επειδή στο windows έχουν πάψει να μετράνε τα clean installs δεν σημαίνει ότι ειναι λιγότερα απο τα Mac....έλεος.

Οπως επισης το οτι καποιος Dr.Fuzzy και atheatos διατυμπανιζουν σε ενα φορουμ οτι το osx τρεχει απροβληματιστα και δεν χρειαζονται clean install,δε σημαινει ισχυουν αυτα που λενε!

Απλα ταζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και παραπληροφορουν τον κοσμο!

Αλλα...

Δημοσ.

Ολα να τα δεχτώ ρε Έκτορα...αλλά οχι και ΚΑΠΟΙΟΣ Dr.Fuzzy...Χαχαχα!

Οταν διαβασεις και μάθεις τι ειναι η μια αρχιτεκτονική και τι η άλλη και δε γράφεις απλα αυθαιρεσίες το ξανασυζητάμε.

Βαριέμαι να το συνεχίσω...ότι πεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ολα να τα δεχτώ ρε Έκτορα...αλλά οχι και ΚΑΠΟΙΟΣ Dr.Fuzzy...Χαχαχα!

Οταν διαβασεις και μάθεις τι ειναι η μια αρχιτεκτονική και τι η άλλη και δε γράφεις απλα αυθαιρεσίες το ξανασυζητάμε.

Βαριέμαι να το συνεχίσω...ότι πεις!

Σταματα να ασχολησαι με τις αρχιτεκτονικες και κατσε να δεις τι προβληματα  αντιμετωπίζουν οι χρηστες μπροστα σε πραγματικη οθονη και οχι στην ωραιοποιημενη  θεωρια,που σε εμαθαν να πιστευεις με κλειστα τα ματια! 

Και στον πραγματικο κοσμο,οταν μια θεωρια δεν επιβεβαιωθεί και στην πραξη,τοτε δε υφίσταστε σαν δεδομένο και απορρίπτεται! 

Δημοσ.

Ναι, άσχετα από τι θεωρία που γνωρίζω (και θα μπορούσα να αναλύσω), ότι έχω γράψει εδώ είναι βάση πράξης!

Πχ ???

Οτι δε κανουμε φορματ στα mac?

Ασχετα πως δινουν και παιρνουν τα clean install τα τελευταια χρονια!Φυσικα φτεν οι χρηστες,οχι  το λογισμικο που κολλαει,σερνεται ή δε μπουταρει!

Ή οτι τα windows πρεπει να τα κανεις φορματ καθε ενα εξαμηνο,αλλιως απο το βαρος της σαβουρας που μαζευουν δε θα κινηται ουτε ο κενσορας?

Απορρω δλδ πως ανοιγει το επαγγελματικο λαπτοπ της μανας μου,που εχει περασει απο 7,8 και 8.1 χωρις clean install(upgrade only) και ειναι 5 χρονια χωρις φορμα?

Καπου ολα αυτα που διαβασες και παρουσιαζεις εδω, χωλαινουν αγρια στην πραξη!

Δημοσ.

Οπως επισης το οτι καποιος Dr.Fuzzy και atheatos διατυμπανιζουν σε ενα φορουμ οτι το osx τρεχει απροβληματιστα και δεν χρειαζονται clean install,δε σημαινει ισχυουν αυτα που λενε!

Απλα ταζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και παραπληροφορουν τον κοσμο!

Αλλα...

Ενώ εσυ με την τεράστια εμπειρία σε Mac ,γράφεις αλήθειες για αυτά...οκ σε πιστέψαμε.

Πήγαινε σε κανένα windows forum να πείσεις αυτά που λες περί windows και μην ψάχνεις να βρεις σε Mac forum τρόπους να υπερασπιστείς το windows. Όλοι όσοι είμαστε εδώ πέρα δεν ειμαστε άσχετοι απο windows για να μας το μάθεις εσύ, αλλά εσυ άσχετος απο Mac....αυτό νομίζω

Πχ ???

Ασχετα πως δινουν και παιρνουν τα clean install τα τελευταια χρονια!Φυσικα φτεν οι χρηστες,οχι το λογισμικο που κολλαει,σερνεται ή δε μπουταρει!

Ή οτι τα windows πρεπει να τα κανεις φορματ καθε ενα εξαμηνο,αλλιως απο το βαρος της σαβουρας που μαζευουν δε θα κινηται ουτε ο κενσορας?

Απορρω δλδ πως ανοιγει το επαγγελματικο λαπτοπ της μανας μου,που εχει περασει απο 7,8 και 8.1 χωρις clean install(upgrade only) και ειναι 5 χρονια χωρις φορμα?

Απορώ και εγώ γιατι τρέχει νεράκι το Yosemite χωρίς να εχω 16 gb ram και i7. Clean install έκανα φυσικά γιατί έκανα fusion. Κάτι που εσυ στο windows δεν μπορείς. Επίσης το clean install σε Mac ειναι παιχνιδάκι εφόσον έχεις timemachine backup. Με το migration assistant δεν θα το πιστεύεις ότι έγινε format.

Το windows thread σε περιμένει να δείξεις τι εστί windows στην πράξη....

ΥΓ. Clean install δεν διατυμπάνισα ότι δεν χρειάζεται. Χρειάζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όπως πάντα χρειαζόταν στα Mac, απο τις πρώτες εκδόσεις. Το συμπέρασμα που έβγαλες ότι στις τελευταίες εκδόσεις χρειάζεται περισσότερο clean install, ειναι λάθος γιατί είσαι άσχετος και άπειρος με Mac. Απλά τώρα υπάρχει μια αύξηση των πωλήσεων και φυσικά μια αύξηση του αριθμού των προβλημάτων. Αλλά επαναλαμβάνω είσαι τόσο άσχετος που ότι και να γράψεις απλά θα καταφέρνεις να το επιβεβαιώνεις .....

• Like 1
Δημοσ.

Πχ ???

Ασχετα πως δινουν και παιρνουν τα clean install τα τελευταια χρονια!Φυσικα φτεν οι χρηστες,οχι  το λογισμικο που κολλαει,σερνεται ή δε μπουταρει!

Ναι παιδί μου πως να στο πω διαφορετικά να το καταλάβεις; Δεν κάνουμε φορματ στο Unix/Linux, δεν χρειάζεται και δεν έχει να προσφέρει κάτι! Ξαναλέω αν γνωρίζει κάποιος την αρχιτεκτονική του ενός και του άλλου καταλαβαίνει γιατι δεν χρειάζεται! Αν θέλει κάποιος να το κάνει για ψυχολογικούς λόγους αυτό είναι άλλο θέμα!

Ναι στα windows ανάλογα χρήσης, βάλε βγάλε εφαρμογών, το σύστημα με την πάροδο του χρόνου θα γίνει αργό και θα χειροτερεύει, διότι υπάρχει αυτή η ηλίθια βάση δεδομένων-filesystem που ονομάζεται registry και γεμίζει από ότι βλάκεία μπορείς να φανταστείς, γίνεται fragmented και άλλα πολλά. Επίσης το ριμαδό-απαρχαιομένο filesystem των windows που δεν διαθέτει permissions επίσης γίνεται fragmented!

Θες να γράψω και άλλα; Γιατί πίστεψε με μπορώ να γράφω τεχνικά κατεβατά ολόκληρα για το πόσο υποδεέστερο σύστημα είναι τα windows και εσύ υποψιάζομαι ούτε ένα τεχνικό για το Unix/Linux.

Όταν λοιπόν θα έχεις κάποια θεωρητικά ή και τεχνικά επιχειρήματα που να μπορούν να στηρίξουν αυτό που υποστηρίζεις ευχαρίστως να τα ακούσουμε! Αν είναι απλά να κάνουμε κουβέντα ας συζητήσουμε για μαγειρικές συνταγές!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λοιπόν θα έχεις κάποια θεωρητικά ή και τεχνικά επιχειρήματα που να μπορούν να στηρίξουν αυτό που υποστηρίζεις ευχαρίστως να τα ακούσουμε! Αν είναι απλά να κάνουμε κουβέντα ας συζητήσουμε για μαγειρικές συνταγές!

Τι τα θες τα θεωριτικα και τεχνικα επιχειρηματα οταν υπαρχει αυτο?

Μπορω να στο γεμισω με link,μονο απο insomnia,απο περιπτωσεις που στρεφονται σε clean install,σε osx μονο απο το insomnia!

Και αν η θεωρεια και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του unix δεν ειναι αρκετα για να μην αναγκαστει καποιος να κανει clean install στα osx,τοτε δεν υπαρχει λογος να τα περνω στα σοβαρα,γιατι με ενδιαφερει τι συμβαινει στην πραξη και ΟΧΙ τι θα επρεπε να συνεβαινε κανονικα με βαση θεωρειων!

Ενώ εσυ με την τεράστια εμπειρία σε Mac ,γράφεις αλήθειες για αυτά...οκ σε πιστέψαμε.

Πήγαινε σε κανένα windows forum να πείσεις αυτά που λες περί windows και μην ψάχνεις να βρεις σε Mac forum τρόπους να υπερασπιστείς το windows. Όλοι όσοι είμαστε εδώ πέρα δεν ειμαστε άσχετοι απο windows για να μας το μάθεις εσύ, αλλά εσυ άσχετος απο Mac....αυτό νομίζω

Απορώ και εγώ γιατι τρέχει νεράκι το Yosemite χωρίς να εχω 16 gb ram και i7. Clean install έκανα φυσικά γιατί έκανα fusion. Κάτι που εσυ στο windows δεν μπορείς. Επίσης το clean install σε Mac ειναι παιχνιδάκι εφόσον έχεις timemachine backup. Με το migration assistant δεν θα το πιστεύεις ότι έγινε format.

Το windows thread σε περιμένει να δείξεις τι εστί windows στην πράξη....

ΥΓ. Clean install δεν διατυμπάνισα ότι δεν χρειάζεται. Χρειάζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όπως πάντα χρειαζόταν στα Mac, απο τις πρώτες εκδόσεις. Το συμπέρασμα που έβγαλες ότι στις τελευταίες εκδόσεις χρειάζεται περισσότερο clean install, ειναι λάθος γιατί είσαι άσχετος και άπειρος με Mac. Απλά τώρα υπάρχει μια αύξηση των πωλήσεων και φυσικά μια αύξηση του αριθμού των προβλημάτων. Αλλά επαναλαμβάνω είσαι τόσο άσχετος που ότι και να γράψεις απλά θα καταφέρνεις να το επιβεβαιώνεις .....

1.Δε τα γραφω εγω,αλλα οι ιδιοι οι χρηστες των mac!Kαι τους κανεις και παρατηρηση  μαλιστα,να μην γραφουν τα προβληματα που αντιμετοπιζουν,για να μη θηχτει το OSX! ;)

2.Kαι εγω απορω που τρεχει ακομη το t100,χωρις φορματ εδω και εναμιση χρονο,ενω δε επρεπε καν να ανοιγει,με τη χρηση που του κανω,συμφωνα με τα λεγομενα σας!

3.Κανεις δεν λεει οτι τα windows παντα τρεχουν απροβληματιστα και δεν εχουν προβληματα,σε αντιθεση με σας που υποστηριζεται οτι τα osx δεν παθενουν τιποτα και ποτε!Κοιταξε το thread του osx και θα παρεις τις απαντησεις σου!

4.Το οτι  clean install το διατυμπανιζουν αρκετοι εδωμεσα,οτι δεν χρειαζεται στα osx/mac και κυριως ο Dr.Fuzzy.

5.Επαναλαμβανε οσο θες οτι ειμαι ασχετος,το γεγονος οτι το OSX ΔΕΝ ειναι απροβληματηστο ΔΕΝ μπορεις να το υποστηριξεις,ουτε να το διαγραψεις και αυτο εχει σημασια και οχι οι δικες μου γνωσεις!

Δημοσ.

Τι τα θες τα θεωριτικα και τεχνικα επιχειρηματα οταν υπαρχει αυτο?

Μπορω να στο γεμισω με link,μονο απο insomnia,απο περιπτωσεις που στρεφονται σε clean install,σε osx μονο απο το insomnia!

Και αν η θεωρεια και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του unix δεν ειναι αρκετα για να μην αναγκαστει καποιος να κανει clean install στα osx,τοτε δεν υπαρχει λογος να τα περνω στα σοβαρα,γιατι με ενδιαφερει τι συμβαινει στην πραξη και ΟΧΙ τι θα επρεπε να συνεβαινε κανονικα με βαση θεωρειων!

1.Δε τα γραφω εγω,αλλα οι ιδιοι οι χρηστες των mac!Kαι τους κανεις και παρατηρηση μαλιστα,να μην γραφουν τα προβληματα που αντιμετοπιζουν,για να μη θηχτει το OSX! ;)

2.Kαι εγω απορω που τρεχει ακομη το t100,χωρις φορματ εδω και εναμιση χρονο,ενω δε επρεπε καν να ανοιγει,με τη χρηση που του κανω,συμφωνα με τα λεγομενα σας!

3.Κανεις δεν λεει οτι τα windows παντα τρεχουν απροβληματιστα και δεν εχουν προβληματα,σε αντιθεση με σας που υποστηριζεται οτι τα osx δεν παθενουν τιποτα και ποτε!Κοιταξε το thread του osx και θα παρεις τις απαντησεις σου!

4.Το οτι clean install το διατυμπανιζουν αρκετοι εδωμεσα,οτι δεν χρειαζεται στα osx/mac και κυριως ο Dr.Fuzzy.

5.Επαναλαμβανε οσο θες οτι ειμαι ασχετος,το γεγονος οτι το OSX ΔΕΝ ειναι απροβληματηστο ΔΕΝ μπορεις να το υποστηριξεις,ουτε να το διαγραψεις και αυτο εχει σημασια και οχι οι δικες μου γνωσεις!

Ναι καλά. Δεν θες να πας σε windows forum το καταλαβαίνω...

Θες να κάθεσαι εδώ και να ψάχνεις προβλήματα για να μας πεις ότι δεν ειναι τέλειο το OS X. Είμαι απο τους πρώτους που λέω ότι το Yosemite έχει προβλήματα και το os x έχει προβλήματα αλλά όχι στο σημείο που θες να φτάσεις εσυ.

Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να τα λύσω γιατι ξερω, αλλά εσυ αμέσως να το θάψεις γιατι δεν ξέρεις...

Ωραία λογική προχωρά έτσι ...να δω τι θα καταλάβεις.

ΥΓ. Απροβλημάτιστα λειτουργικά δεν υπάρχουν. Ούτε κάθισε απο εδώ κανείς να πείσει κάποιους άλλους που θεωρούν πχ. Το windows 8 απροβλημάτιστο.. Δεν είμαστε τόσο άρρωστοι όσο εσυ. Ξερω ακολουθείς την τακτική της εταιρείας σου που κυνηγάει Apple users για πελάτες. Συνέχισε καλα τα πας....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να συμφωνήσουμε στο ότι και τα mac είναι μηχανήματα που έχουν τις ίδιες πιθανότητες με άλλα επώνυμα να εμφανίσουν πρόβλημα :) Από κει και πέρα ας διαλέξει ο καθένας ό,τι τον βολεύει και του αρέσει! Αυτό που δεν ισχύει (για μένα τουλάχιστον) είναι η αιτιολογία "πήρα mac γιατί δεν χαλάει". Χαλάει όπως όλα και καλό θα είναι να ξέρουμε πόσο κάνει μια οθόνη, μια μπαταρία, μια μητρική ή ένα πληκτρολόγιο αν τυχόν τα χρειαστούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαστε τόσο άρρωστοι όσο εσυ.

Ενα εχω να πω για το ποιος ειναι αρρωστος ή οχι:

Ποιο τραγικος πεθαινεις!!!

post-192952-0-98716400-1424364324_thumb.png

Αντις να ασχοληθεις οτι η apple τα εχει κανει μανταρα,βαζεις χερι σ'αυτους που εχουν προβληματα και τα εκφραζουν,γιατι ο καϊλες σου ειναι αν τα διαβαζω εγω και εκτιθεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...