vlahoskwn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα!!! εχω εναν desktop σαν αυτα που εχου τς τραπεζες που ειναι μικρα κουτια και συγκεκριμενα ειναι το lenovo 7098-a96 και θα ηθελα να δω τη επεξεργαστες υποστηρηζει γιατι εχω εναν αμα ειναι να τον αλλαξω και θα ηθελα να βρω και τους drivers για να κανω format και αλλη μια ερωτηση ποιος επεξργαστης ειναι ποιο δυνατος; e2180 η dual core 945;
hardrocker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 http://www.driverscape.com/manufacturers/lenovo/laptops-desktops/7098a96/37307 lenovo ThinkCentre M57e δεν εννοεις?
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 http://www.driverscape.com/manufacturers/lenovo/laptops-desktops/7098a96/37307lenovo ThinkCentre M57e δεν εννοεις? Υποστηρίζει 775 επεξεργαστές (εκτός από Core 2 Quad).Απ'ότι κατάλαβα έχει τον E2180 και θέλεις να του βάλεις έναν Pentium D 945.Ο E2180 είναι μακράν καλύτερος από τον 945 και φυσικά δεν αξίζει να τον αλλάξεις...τι χρήση κάνεις στο PC;;
vlahoskwn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω αν ειναι ο m57 εενα γραφει μονο αυτο που ειπα η χρηση ιντερνετ και παιχνιδακια γενικα απλη χρηση απλα μερικες φορες βλπω τερματιζει ο επεξεργσης παχνιδια 3d απο το facebook παιδι λαθος φοραει τον 2160
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω αν ειναι ο m57 εενα γραφει μονο αυτο που ειπα η χρηση ιντερνετ και παιχνιδακια γενικα απλη χρηση απλα μερικες φορες βλπω τερματιζει ο επεξεργσης παχνιδια 3d απο το facebook παιδι λαθος φοραει τον 2160 Και πάλι από τον D 945 καλύτερος είναι...
vlahoskwn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οκ τοτε δεν κανω καμια αλλαγη το μοο που θα κανω ειναι να αλλαξω παστα τωρα για τους drivers? θα ηθελα κατευθειαν απο την lenovo μπορει να παιξει τα windows 8.1 εχει 2 γιγα ραμ και μπορω να βρω drivers?
vlahoskwn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οκ τοτε δεν κανω καμια αλλαγη το μοο που θα κανω ειναι να αλλαξω παστα τωρα για τους drivers? θα ηθελα κατευθειαν απο την lenovo μπορει να παιξει τα windows 8.1 εχει 2 γιγα ραμ και μπορω να βρω drivers? πειτε μου αν μπορειτε ωστε να το κανω αυριο ενα format τωρα φοραει τα 7...
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 πειτε μου αν μπορειτε ωστε να το κανω αυριο ενα format τωρα φοραει τα 7... Δεν νομίζω να βρεις drivers από Lenovo αποκλειστικά για Windows 8.1 αλλά λογικά θα λειτουργήσουν κανονικά οι drivers των Windows 7.Τα 2GB RAM είναι σχετικά λίγα πλέον οπότε όταν μπορέσεις ρίξε τουλάχιστον 1GB ακόμα...
vlahoskwn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ok απα δε βρισκω ουτε τον εφτα απο τι ειδα εκτος και αν μου ξεφυγε κατι γενικα δεν βρισκω τιποτα γιαυτο μηχανημα για τι ραμ θα δω τι μπορω να κανω...
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ok απα δε βρισκω ουτε τον εφτα απο τι ειδα εκτος και αν μου ξεφυγε κατι γενικα δεν βρισκω τιποτα γιαυτο μηχανημα για τι ραμ θα δω τι μπορω να κανω... Τώρα που έχεις Windows 7 λειτουργούν όλα κανονικά;;Αν διαθέτεις ένα 40άρι μπορείς να αλλάξεις και επεξεργαστή ώστε να αναπνεύσει το μηχάνημα και μαζί με +1GB RAM θα τρέχουν όλα καλύτερα
vlahoskwn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εχει ιους αλλιως θα ηταν τελεια και γιαυτο ψαχνω τους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα