damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχοντας αγοράσει καινούργιο κινητό Android πριν απο λιγες μέρες, εψαχνα reviews για να δω ποιο είναι το καλυτερο task manager/killer για να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη ram ελεύθερη. Πολλά άρθρα όμως έγραφαν πως όχι μονο δεν βοηθάει να εχεις ενα τέτοιο πρόγραμμα στο τηλέφωνο σου,αλλά αντίθετα του κανει και κακό,προκαλώντας προβλήματα σταθερότητας και αλλες δυσλειτουργίες. Εγραφαν πως το συστημα ειναι αρκετα εξυπνο ωστε να ξερει πώς να διαχειριζεται απο μονο του τους πορους της μνημης ram.Ποια η γνώμη σας για αυτό το θέμα;
d_gkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ασε το λειτουργικο να κανει τη δουλεια του. εκτος αυτου, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το greenify 1
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ασε το λειτουργικο να κανει τη δουλεια του. εκτος αυτου, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το greenify Λες ε; Χρησιμοποιώ το battery doctor αυτή τη στιγμή, σε ενα προσαρμοσμένο προφίλ γιατί απο μονο του έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες. Όσο για τη Ραμ,να πω την αλήθεια δεν είδα και απολύτως καμια διάφορα απο πλευράς ταχύτητας με το task killer να κλείνει όλα τα apps του παρασκηνίου.
d_gkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι, ξηλωσε τα ολα και κανε αυτο που σε ειπα. απαιτει ρουτ ομως ποια συσκευη εχεις;
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι, ξηλωσε τα ολα και κανε αυτο που σε ειπα. απαιτει ρουτ ομως ποια συσκευη εχεις; Το HTC Desire 816. Root δεν θέλω να του κάνω ακόμα. Ηδη ξεφορτωθηκα το Clean Master που είχα βάλει πειραματικά χθες.
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κανε root και βαλε greenify. Αλλα οπως και να εχει δουλευει το greenify, οποτε εγκατεστησε το. Απλα με το root θα εχεις περισσοτερες επιλογες.
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το έβαλα,αφου το συνιστατε όλοι.καλό φαίνεται.Clean Master & battery doctor να πανε στον κάδο λέτε;
elenit24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 το συγκεκριμένο ερώτημα το έχω και εγώ να σου πω την αλήθεια. Πότε δεν τα συμπάθησα αυτά τα προγράμματα γιατί έχω την εντύπωση οτι κάνουν κακό (χωρίς όμως να έχω κάποια επιχειρήματα, ποια η λογική να κατεβάσεις κάτι που θα σου σβήνει την προσωρινή μνήμη και το ίδιο το πρόγραμμα δεν θα κλείνει? ) γενικά κοιτάω το κινητό να έχει διαχείριση αρχείων για να τα σβήνω όλα χωρίς επιπλέον πρόγραμμα[το htc που είχα παλιά ( πρώτο μου smartphone ειχε πάντως διαχείρηση αρχειών)].Oι εφαρμογές κλείνουν μια χαρά και απο το κουμπάκι που έχει κάτω δεξιά με τις εφαρμογές που άνοιξες, επίσης μπορείς να διαγράφεις και την μνημη cache που και που 1
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σωστα, έτσι θεωρώ κι εγώ. Αν άλλωστε έπρεπε να κλείνουν οι εφαρμογές οπωσδήποτε θα υπήρχε και κάποιο dedicated app απο τους ίδιους τους κατασκευαστές, αντί να κατεβάζουμε απο το google play καποια 3rd party. Και στο φινάλε οντως, υπάρχει και το κάτω δεξια κουμπάκι!
d_gkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το έβαλα,αφου το συνιστατε όλοι.καλό φαίνεται.Clean Master & battery doctor να πανε στον κάδο λέτε; στειλτα
elenit24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σωστα, έτσι θεωρώ κι εγώ. Αν άλλωστε έπρεπε να κλείνουν οι εφαρμογές οπωσδήποτε θα υπήρχε και κάποιο dedicated app απο τους ίδιους τους κατασκευαστές, αντί να κατεβάζουμε απο το google play καποια 3rd party. Και στο φινάλε οντως, υπάρχει και το κάτω δεξια κουμπάκι! Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει διαχείριση εφαρμογών το htc? μου κάνει εντύπωση!
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει διαχείριση εφαρμογών το htc? μου κάνει εντύπωση! Έχει αυτήν που έχουν όλα τα android,το κάτω δεξιά κουμπί που λέγαμε. Απο κει και πέρα έχει και στις ρυθμίσεις τη χειροκίνητη διαχείριση εφαρμογών παλι απο "μαμά" Android. Εσύ εχεις κάποιο της HTC στη συσκευή σου;
elenit24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 είχα το htc desire c και είχε στο μενου «διαχείριση εφαρμογών» και έδειχνε ποιες εφαρμογές ήταν ανοιχτές και πόσο χώρο πιάνουν (και σε σχεδιάγραμμα ) και μπορούσες να σβήσεις ότι ήθελες απο εκεί. που αυτό είναι καθαρά στο ui της htc (νομίζω)
StigmaX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο το greenify κάνει σοβαρή δουλειά. Όλα τα άλλα μόνο αστάθεια φέρνουν και στην ουσία κάνουν το τηλέφωνο ποιο αργό...
damoclesword Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το Greenify δουλεύει και σε μη rooted συσκευές, αρκεί να έχουν android 4.1 και πάνω. Το εγκατεστησα εδώ και λιγες ώρες. Παράλληλα πεταξα Clean Master και battery doctor. Για να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα