Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό από ebay.

$_12.JPG

Όταν το συνδέσω και βάζω φλασάκι μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

post-123340-0-40988900-1423392303_thumb.jpg

• Από την περιγραφή κατάλαβα πως είναι usb2 αφού λέει πως υποστηρίζει usb 1 & 2.
  • Μήπως δεν είναι όμως και είναι usb1?
  • Το συμπέρασμα που έβγαλα ότι είναι usb2 είναι σωστό και με κορόιδεψε ο κινέζος ή έτσι όπως το λέει μπορεί να είναι και usb1?
Δημοσ.

Στην περιγραφή λεει οτι ειναι usb 1 (1pcs x 4 Port USB 1.1 HUB) απλα πιο πάνω λεει οτι ειναι συμβατή και με usb 2 εγώ αυτο καταλαβαίνω , παρόλαυτα σύνδεσε την στις πίσω θύρες του υπολογιστή αν πρόκειται για desktop γιατι οι μπροστά καμία φορά εχουν θεματάκια

Δημοσ.

Στην περιγραφή λεει οτι ειναι usb 1 (1pcs x 4 Port USB 1.1 HUB)[/size] απλα πιο πάνω λεει οτι ειναι συμβατή και με usb 2 εγώ αυτο καταλαβαίνω , παρόλαυτα σύνδεσε την στις πίσω θύρες του υπολογιστή αν πρόκειται για desktop γιατι οι μπροστά καμία φορά εχουν θεματάκια

Ωχ έχεις δίκιο, εμένα το μάτι έπεφτε μόνο στο ότι είναι συμβατο και με usb 2.

Για laptop είναι και κάνει το ίδιο σε όλες τις θύρες.

Τζάμπα το πήρα.

δοκίμασε να μεταφέρεις αρχεια σε κάτι γρήγορο πχ εξωτερικό δίσκο,αν οι ταχύτητες σταματάνε κοντά στα 10ΜΒ/s είναι usb1.1 το hub.

ε αφού το λέει τελικά και στην περιγραφή και δεν το είδα, usb 1.1 είναι.

Αυτό τώρα για τι χρήσεις μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να είναι πρόβλημα η χαμηλή του ταχύτητα?

Αν βάλω πάνω ποντίκι και εκτυπωτή θα έχω πρόβλημα? Για δίσκους και φλασάκια προφανώς δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Για συσκευές οπως ποντίκι και εκτυπωτή που ειπες δεν θα έχεις προβλήματα δηλαδή σε συσκευές που δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα

Δημοσ.

Για συσκευές οπως ποντίκι και εκτυπωτή που ειπες δεν θα έχεις προβλήματα δηλαδή σε συσκευές που δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα

ok thanks, στον εκτυπωτή δεν χρειάζεται ταχύτητα ε?

Μήπως όταν εκτυπώνω κολλάει το ποντίκι?

Δημοσ.

Όχι δεν νομίζω οτι θα έχεις θέμα

Πάντως ήδη έχω βάλει το ποντίκι σκέτο και νιώθω κάτι κολληματάκια 1/10 sec όταν κάνω πολλές κινήσεις.

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω εχω χρησιμοποιήσει και εγω ποντίκι σε πολύ παλιό μηχάνημα αλλα δεν παρατήρησα ποτε κατι τετοιο

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω εχω χρησιμοποιήσει και εγω ποντίκι σε πολύ παλιό μηχάνημα αλλα δεν παρατήρησα ποτε κατι τετοιο

Εντάξει καλά πάει γενικά τώρα που το δουλεύει. Κάνει ένα κόλλημα για 1 ms πολύ αραιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...