Προς το περιεχόμενο

Tethering από Windows Phone σε Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία μου αποσυνδέεται συνέχεια όταν πάω να κάνω wifi tethering. Συνδέεται κανονικά, δουλεύει λίγα δευτερόλεπτα και μετά ο Mac αποσυνδέεται. Μπορώ να κάνω επανασύνδεση αλλά πάλι θα κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα... Δοκίμασα και το bluetooth 1η φορά. Πάλι αποσυνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ακόμα όταν είναι paired και έχω βάλει στο τηλέφωνο να δώσει internet από το bluetooth, ο Mac δε μου δίνει τέτοια δυνατότητα (τα λίγα δευτερόλεπτα που κρατάει η σύνδεσή τους).

Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τί να κάνω! Έχω Nokia 520 με τα τελευταία 8.1 και Macbook Unibody 2008 με το τελευταίο Yosemite.

Δημοσ.

Welcome to the club. Δες σε παρακαλώ αν είναι ενεργοποιημενο το internet sharing στα sharing  preferences . Αν ναι ξετικαρισε το  και πες μας, πως πάει.

Μετα διαγραψε στα network preferences τις συνδέσεις και ξαναδημιουργησε τες. Αν παρολα αυτά συνεχιζεται παρτους τηλέφωνο και κάνε case.

To εχουν χαλάσει το yosemite σε θέματα networking και εγώ ξαναγύρισα σε Mavericks και βρήκα την υγειά μου...

ΥΓ. Αν σου πούνε να κάνεις clean install πες τους να πάνε να ......το κάνουν αυτοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...