linkoln Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, είπα την λέξη θερμάστρα, για να τονίσω ότι η r9 280x είναι κατά πολύ πιο ζεστή κάρτα από την 760. Δεν έχω κανένα σκοπό να θίξω την 280x, απλά ήθελα να τονίσω απλά και κατανοητά την διαφορά τους ως προς την θερμοκρασία που βγάζουν. Μια κάρτα γραφικών, ακόμα και η 290/290x με μια καλή ψύξη όπως της sapphire παύει να είναι θερμάστρα (συγκρίνοντας το σύστημα ψύξης της tri x/vapor x με της reference, αλλά και οποιοδήποτε aftermarket σύστημα ψύξης, windforce, directcu ii, twin frozr iv κλπ) . Τις στροφές των ανεμιστήρων θα τις ρυθμίσεις από το αντίστοιχο software της gigabyte. κατάλαβα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε δεν κατάλαβες τι εννοώ, εννοώ πώς μία κάρτα 280X δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα θερμοκρασία και ιδικά με aftermarket cooler όπως της gigabyte η windforce επειδή είχα τέτοια υλοποίηση και ξέρω πάνω κάτω επίπεδα θορύβου και θερμοκρασίας, η 290 ναι είναι αρκετά ποιο θερμή από την 760. http://www.tweaktown.com/reviews/6236/xfx-radeon-r9-280x-3gb-double-d-black-edition-oc-video-card-review/index21.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Understood, απλά πριν ήθελα να κάνω διευκρίνηση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε δεν κατάλαβες τι εννοώ, εννοώ πώς μία κάρτα 280X δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα θερμοκρασία και ιδικά με aftermarket cooler όπως της gigabyte η windforce επειδή είχα τέτοια υλοποίηση και ξέρω πάνω κάτω επίπεδα θορύβου και θερμοκρασίας, η 290 ναι είναι αρκετά ποιο θερμή από την 760. http://www.tweaktown.com/reviews/6236/xfx-radeon-r9-280x-3gb-double-d-black-edition-oc-video-card-review/index21.html Επειδη εχω την Sapphire R9 290 TriX,κοιταζοντας το λινκ που ποσταρες,μαλλον κατι κανουν λαθος οι τυποι.Η δικια μου στα 1150-1400 πυρηνας μνημες αντιστοιχα παει μεχρι 64 βαθμους με τους ανεμιστηρες στο 55%.Στοκ,δλδ 1000-1300 ηταν 1-2 βαθμους πιο κατω,στο AC Unity παιζει 59-60,στο Son of Rome 62 βαθμους,στο CoD AW ειδα μεχρι 64 για λιγο,63 ηταν μονιμα.Πως αυτοι στο TweakTown με 1160 στον πυρηνα καταφεραν να φτασουν την καρτα 80 βαθμους δεν καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη εχω την Sapphire R9 290 TriX,κοιταζοντας το λινκ που ποσταρες,μαλλον κατι κανουν λαθος οι τυποι.Η δικια μου στα 1150-1400 πυρηνας μνημες αντιστοιχα παει μεχρι 64 βαθμους με τους ανεμιστηρες στο 55%.Στοκ,δλδ 1000-1300 ηταν 1-2 βαθμους πιο κατω,στο AC Unity παιζει 59-60,στο Son of Rome 62 βαθμους,στο CoD AW ειδα μεχρι 64 για λιγο,63 ηταν μονιμα.Πως αυτοι στο TweakTown με 1160 στον πυρηνα καταφεραν να φτασουν την καρτα 80 βαθμους δεν καταλαβαινω. Απ'ότι ξέρω πάνω σε στρεσάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αντε και τρεχαν furmark και ειχαν την καρτα εκτος κουτιου,παλι 20 βαθμοι διαφορα?Τεσπα,παντως η δικια μου σε gaming ειναι αθορυβη και κρυα,η TriX κανει φοβερη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα