emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα Θελω να δημιουργησω ενα προσωρινο τοπικο δικτυο 15 η/υ και 5 εκτυπωτων. Θα πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα διαμοιρασμου αρχειων και χρηση των 5 εκτυπωτων. Επισης θελω αυτοι οι η/υ να εχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω της ασυρματης καρτας δικτυου (wifi) . Αυτο μπορει να γινει και πως? Το λειτουργικο συστημα ειναι windows 7. Eυχαριστω για οποια απαντηση.
dimman24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Θελεις switch 15αρι και πανω... ή εαν εχεις ασυρματο router τοτε τελειωσες τα συνδεεις ολα εκει πανω...! Τι θελεις να κανεις?
emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε. Έχω στησει lan πολλές φορές στο παρελθόν. Απλά δεν έχω δοκιμάσει αν γινεται ένας υπολογιστής να είναι σε δυο δίκτυα ένα με την ενσύρματη και ένα με την ασύρματη καρτα ταυτόχρονα. Κάπου το είχα δει αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει.
Rabican Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 απλα θα εχεις ενα default gateway. πχ, στην περιπτωση σου, το default gateway θα ειναι στο ασυρματο για να βγαινεις ιντερνετ. επισης θα πρεπει να ειναι διαφορετικο subnet τα 2 δικτυα.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν γίνετε ετσι, για να κατευθύνεις τον υπολογιστή πρέπει να δρομολογήσεις και τις ips στην κατάλληλη σύνδεση, εντολή route
emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δλδ; και εγώ έτσι θα το έκανα. Όπως είπε ο παραπάνω. Τι πρόβλημα υπάρχει; λογικό φαίνεται....
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ε πως θα το εκανες δλδ? για πες μας παραδειγμα.
emm_stra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ε πως θα το εκανες δλδ? για πες μας παραδειγμα. Στην ενσυρματη καρτα καρφωμενες ip και στην ασυρματη dhcp , διαφορετικες..
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλα τα windows αναγνωριζουν μια καρτα και συνδεονται
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εννοω οτι δε μπορει να γινει η διαχειριση ετσι απλα οπως το λες. Κατι δε μας λες.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν γράψεις την εντολή route θα σου απαντήσει και με παραδείγματα
emm_stra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κοίταξε αύριο θα το δοκιμάσω και θα πω. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος όμως;
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για δωσε μας ενα route print οπως σου λεει ο νικος......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα