giannisag17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλημερα..!!Θα ηθελα τα φωτα σας..Κατα την εναρξη του pc αναβει για λιγα δευτερολεπτα ενα κοκκινο λαμπακι το οποιο βρισκεται διπλα στις ram αλλα μετα σβηνει...Αυτο το παρατηρησα σημερα καθως ειπα να βγαλω το πλαινο καπακι!Η μητρικη ειναι http://www.e-shop.gr/asus-m5a97-r20-p-PER.522975Συμβαινει ετσι και αλλιως δηλαδη να αναβει κατα την εκκινηση? Αυτη ειναι η εικονα και απο της ram
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αν το pc λειτουργεί κανονικά μην σε προβληματίζει , σε ορισμένες motherboard κατα το boot στις ram αλλάζουν τα λαμπάκια και μένουν στο πράσινο μετά ή δεν ανάβουν καθόλου ειναι θέμα πως διαβάζει τις ram η motherboard
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 θα σου έλεγα να κοιτάξεις το manual της μητρικής ώστε να βεβαιωθείς και μόνος σου.
giannisag17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παντως απο οτι βλεπω τις αναγνωριζει κανονικα..
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχεις πρόβλημα εφόσο ολα λειτουργούν κανονικά
aetos1988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Φυσιολογικό είναι απλως κανει έλεγχο σε κάθε εκκίνηση , αν υπάρξει πρόβλημα θα μείνει αναμμένο το κανει και η δικιά μου αυτό
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εχω και εγω asus και εχει τετοιο λαμπακι, memOK! Λεγεται, λειτουργεια συμβατότητας για τις ραμ. παντα θα αναβει αυτο στην αρχη. στο manual γραφει " DRAM LED DRAM LED checks the DRAM in sequence during motherboard booting process. If an error is found, the LED next to the error device will continue lighting until the problem is solved. This user-friendly design provides an intuitional way to locate the root problem within a second. " με λιγα λογια οπως σου ειπαν, nothing to worry about. --------- τα clock που εχει στις ραμ δεν ειναι ψηλά; 11/11/11/28/24 ? μήπως η μητρηκη δεν ξερει τι να βαλει και βρισκει αυτες τις ρυθμισεις; ποιες ραμ εχεις; μπορεις να κοιταξεις; (cpu-z) οχι οτι ειναι κατι σοβαρο, αλλα αμα οι μνημες κανονικα θα μπορουσαν να παιζουν 9/9/9 γιατι να μην τις εχεις εκει 1
giannisag17 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εχω και εγω asus και εχει τετοιο λαμπακι, memOK! Λεγεται, λειτουργεια συμβατότητας για τις ραμ. παντα θα αναβει αυτο στην αρχη. στο manual γραφει " DRAM LED DRAM LED checks the DRAM in sequence during motherboard booting process. If an error is found, the LED next to the error device will continue lighting until the problem is solved. This user-friendly design provides an intuitional way to locate the root problem within a second. " με λιγα λογια οπως σου ειπαν, nothing to worry about. --------- τα clock που εχει στις ραμ δεν ειναι ψηλά; 11/11/11/28/24 ? μήπως η μητρηκη δεν ξερει τι να βαλει και βρισκει αυτες τις ρυθμισεις; ποιες ραμ εχεις; μπορεις να κοιταξεις; (cpu-z) οχι οτι ειναι κατι σοβαρο, αλλα αμα οι μνημες κανονικα θα μπορουσαν να παιζουν 9/9/9 γιατι να μην τις εχεις εκει
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αρα εχεις και τα mhz χαμηλα. κοιτα εαν δεν βλεπεις καποιο προβλημα αστο ως εχει, εαν θες να παρεις το 100% και να ξεψειρίσεις τις ραμ, πρεπει να βαλεις χειροκίνητα ρυθμίσεις για 1866mhz και 10/11/10/29/40 * *δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες για τις ραμ στο ιντερνετ.. οποτε υποθετω πως ειναι αυτα, μπορει να διαβαζει και το cpu-z λαθος.. λεω να το αφησεις ετσι και οταν εχεις όρεξη και χρονο να ασχοληθείς, ετσι και αλλιως μην περιμένεις οτι θα δεις αισθητές διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα