Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok δε διαφωνώ απλά το διατύπωσα έτσι γιατί στην όμορφη χώρα που ζούμε οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε δεν ενδιαφέρεται για ότι και η πλειοψηφία π.χ. μπάλα, δηλαδη mainstream γινεταί αντικείμενο κριτικής, κατι το οποίο εχω βιώσει επίσης είμαι και plane spotter όταν γνωστοί μου έμαθαν ότι έκανα 600χλμ για να φωτογραφήσω κάτι για την συλλογή μου έβαλαν τα γέλια αντίθετα αν κάποιος πήγαινε στην ευρώπη να δεί ενα αγώνα θα ήταν οκ, απο αυτή την άποψη το λέω δε κρίνω τα χόμπι του καθενός ισα ισα τα σέβομαι αλλά φαντάσου ανθρώπους χωρις χόμπι να έχουν άποψη για τα πάντα

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλά ρε συ με παρακολουθείς? Με έβγαλες και φώτο! :P

Anyway, δεν θα βγω μόνο για καφέ έχω να πάω και στο γυμναστήριο να πάω και μια βόλτα στο λιμάνι, να πάω να παίξω και μπάσκετ με φίλους. Τον καφέ τον έφερα ως παράδειγμα ότι θα έχεις αμεση επαφή φυσική και πνευματική με άλλο άτομο. Θα παίξουμε και σκάκι, θα ανταλλάξουμε και γνώμες μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι ποιο υγιές από ότι να τρώω την ζωή μου μπροστά από ένα game!

Όπως και να έχει καλά που το ανέφερες για να το εξηγήσω εκτενέστερα.

IMO το πιο σημαντικο ειναι να μαθεις απο πρωτο χερι ποσο πολυτιμο  ειναι να εχεις αναλωσιμο εισοδημα και  ελευθερο χρονο, και αυτο το γραφω εγω που λειπω απο το σπιτι μου την μιση μερα - καθε μερα - 360 μερες τον χρονο.  

ολα σχετικα ειναι ομως, οπως εγω μπορει να βλεπω καποιον να λιωνει στο  WoW / dota  και να πω " πφφφ, αυτα ειναι για χασομερηδες " ετσι και αυτος μπορει να με δει στο steam να παιζω κανα "στεγνο" fps χωρις health regen / crosshair - μινιμαλιστικο hud - multiplayer only  και να πει " πφφφ, αυτα ειναι για καμενους " 

Δημοσ.

Ok δε διαφωνώ απλά το διατύπωσα έτσι γιατί στην όμορφη χώρα που ζούμε οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε δεν ενδιαφέρεται για ότι και η πλειοψηφία π.χ. μπάλα, δηλαδη mainstream γινεταί αντικείμενο κριτικής, κατι το οποίο εχω βιώσει επίσης είμαι και plane spotter όταν γνωστοί μου έμαθαν ότι έκανα 600χλμ για να φωτογραφήσω κάτι για την συλλογή μου έβαλαν τα γέλια αντίθετα αν κάποιος πήγαινε στην ευρώπη να δεί ενα αγώνα θα ήταν οκ, απο αυτή την άποψη το λέω δε κρίνω τα χόμπι του καθενός ισα ισα τα σέβομαι αλλά φαντάσου ανθρώπους χωρις χόμπι να έχουν άποψη για τα πάντα

μαζί σου, ούτε εμένα μου αρέσει πχ η μπάλα, τη θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου να βλέπεις 22 μαντράχαλους να κλωτσάνε ένα τόπι

κι εμένα μου αρέσει να πηγαίνω με 200αρες και να ασχολούμαι με το pc μου, αλλά σε κάποιους άλλους τους αρέσουν και αυτά που θεωρώ μαλακίες, τι να κάνω;

πάντως οι περισσότεροι φίλοι μου που ασχολούνται με mmo, ¨ηταν αυτοί που δεν έπαιζαν ποτέ ιδιαίτερα, ή έπαιζαν όσο έπαιζε ένας μέσος πιτσιρικάς/έφηβος

πιο πολύ τους κέρδισε το θέμα του ανταγωνισμού έναντι σε άλλους, ξεκίνησε με τα internet caffe και παιχνίδια τύπου cs, πήγε σε l2, πήγε σε dota, πήγε σε lol και δώστου άπειρο κάψιμο...

σε κάποιες φάσεις δε τους έβλεπα καν ή καθόμουν να τους βλέπω να παίζουν ή να μιλούν μεταξύ τους για αυτό

εγώ πάντα έπαιζα για να χαλαρώσω , όχι για να είμαι συνέχεια στη πρίζα, ούτε μπορούσα ποτέ να διαθέσω τόσο χρόνο για να είμαι καλός σε τέτοια παιχνίδια για αυτό και δε το έκανα.

επίσης μου αρέσει η ποικιλία, θέλω το χρόνο να έχω παίξει καμιά 15αρια τουλάχιστον διαφορετικά παιχνίδια

αλλά αφού τους αρέσει δε μπορώ να τους κατακρίνω, ούτε να τους κρίνω σα gamers

ο καθένας όπως τη βρίσκει 

• Like 2
Δημοσ.

μαζί σου, ούτε εμένα μου αρέσει πχ η μπάλα, τη θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου να βλέπεις 22 μαντράχαλους να κλωτσάνε ένα τόπι

κι εμένα μου αρέσει να πηγαίνω με 200αρες και να ασχολούμαι με το pc μου, αλλά σε κάποιους άλλους τους αρέσουν και αυτά που θεωρώ μαλακίες, τι να κάνω;

πάντως οι περισσότεροι φίλοι μου που ασχολούνται με mmo, ¨ηταν αυτοί που δεν έπαιζαν ποτέ ιδιαίτερα, ή έπαιζαν όσο έπαιζε ένας μέσος πιτσιρικάς/έφηβος

πιο πολύ τους κέρδισε το θέμα του ανταγωνισμού έναντι σε άλλους, ξεκίνησε με τα internet caffe και παιχνίδια τύπου cs, πήγε σε l2, πήγε σε dota, πήγε σε lol και δώστου άπειρο κάψιμο...

σε κάποιες φάσεις δε τους έβλεπα καν ή καθόμουν να τους βλέπω να παίζουν ή να μιλούν μεταξύ τους για αυτό

εγώ πάντα έπαιζα για να χαλαρώσω , όχι για να είμαι συνέχεια στη πρίζα, ούτε μπορούσα ποτέ να διαθέσω τόσο χρόνο για να είμαι καλός σε τέτοια παιχνίδια για αυτό και δε το έκανα.

επίσης μου αρέσει η ποικιλία, θέλω το χρόνο να έχω παίξει καμιά 15αρια τουλάχιστον διαφορετικά παιχνίδια

αλλά αφού τους αρέσει δε μπορώ να τους κατακρίνω, ούτε να τους κρίνω σα gamers

ο καθένας όπως τη βρίσκει 

Και εγω εχω περασει απο αυτο το σταδιο κυριως οταν αρχισα να ασχολουμαι με το Wow εποχες Wrath και τελη Tbc οπου ναι μεν ελιωνα(ειχα περασει και εκτως Αθηνων σε σχολη που δεν ειχε και πολλα πραγματα να κανεις μιας και ηταν ενα μικρο χωριο)αλλα ποτε οταν μου ελεγε καποιος παμε για βολτα ή παμε για καφε/cinema κλπ δεν του ελεγα οχι. Ειναι πραγματικα καθαρα στον ανθρωπο αυτο και οπως ειπαν και καποια παιδια αλλος ειναι εθισμενος με το ενα αλλος με το αλλο. Υπαρχει αλλωστε και αλλο θεμα στο Insomnia που αναφερει οτι ειμαστε πρωτοι στο ηλεκτρονικο τζογο κυριως σε νεαρες ηλικιες...

• Like 1
Δημοσ.

καλά εδώ έχω στη γειτονιά συμφοιτητή μου (ο οποίος ήταν και πολύ καλός όσο τον θυμάμαι) που κάθεται όλη μέρα στο σπίτι του και τζογάρει επαγγελματικά όπως λέει online..

τώρα τι να λέμε.. να έχεις σπουδάσει ένα κάρο στατιστικές για να το ρίξεις στο τζόγο :lol:

ελπίζω τουλάχιστον όντως να βγάζει χρήματα το παλικάρι

Δημοσ.

το WOW το παράτησα γιατί δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα games που παίζω (οχι MMO,προσπαθώ να πάρω το 100% από αυτά).Υπάρχουν βέβαια και games που μπαίνω ακόμα πχ diablo 2 έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...