BRAXOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 εγω ειμαι του ρητου: δεν σταματαμε να παιζουμε οσο μεγαλωνουμε, μεγαλωνουμε οταν σταματαμε να παιζουμε. εγω ειμαι 37 και δεν εχω σταματησει καθολου. εχω κανει την καψουρα μου χομπυ. εγω φτιαξει καμπινα, visual pinball , playseat μεταξυ ολων των αλλων. ερχονται φιλοι μου στο σπιτι και κανουμε διαφορα πρωταθληματα. Δεν εχω την τρελα να τερματησω ενα παιχνιδι απλα παιζω 2-3 παιχνιδια την φορα αλλα απο κανα μισαωρο στο καθε ενα. μην σας πω απο cheakpoint σε cheakpoint... 2
fixxxer29 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι όσοι μιλήσατε για το πόσο χρόνο αφιερώνουμε για τα παιχνίδια σε σχέση με τις υπόλοιπές μας δραστηριότητες , είστε offtopic. Εγώ από το αρχικό ποστ κατάλαβα ότι το θέμα μας είναι το πότε από το ένα παιχνίδι περνάμε στο επόμενο. Τουλάχιστον αυτό διάβασα εγώ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί μπορεί κάποιος να θεωρεί κάτι που τον ευχαριστεί, χάσιμο χρόνου... Όταν κάτι σταματήσει να σ'ευχαριστεί, πας παρακάτω. 6
Bigi444444 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ^ Πάντα πρέπει ρε φίλε σε ένα τεχνολογικό forum και σε gaming subforum να πεταχτεί κάποιος και για την αποκατάσταση του μέτρου να θέσει σε άσχετο θέμα, τι άλλο;Το μέτρο! Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως λαμβάνοντας υπόψη σε όλες αυτές τιες περιπτώσεις την αρχή της σχετικότητας των πάντων δε μπορεί και η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα παρά να είναι αντίστοιχη.Η αναζήτησή της όμως θα πρέπει να έχει κατά τη γνώμη μου ως κύριο άξονα την εύρεση του λόγου για τον οποίο ξεκινάς να παίζεις.Κατ' επέκταση, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα σταματάς να ασχολείσαι με αυτό το παιχνίδι όταν θα πάψει να ανταποκρίνεται στο ρόλο για τον οποίο στο μυαλό σου εξαρχής το είχες προορίσει ή έστω αντίστοιχα διαμόρφωσες στη συνέχεια.Το ίδιο δε γίνεται και με όλα τα άλλα υλικά μας αντικείμενα;Ακόμα ακόμα και με τους ανθρώπους;Γιατί και πότε αλλάζεις κινητό για παράδειγμα;Γιατί και πότε φεύγεις από μια σχέση και πας σε μία άλλη;Κυρίως όταν η ανάγκη για την κάλυψη της οποίας προόριζες όλα τα παραπάνω πλέον δεν καλύπτεται.Ο βαθμός της κάλυψης αλλάζει μόνο, αναλόγως του χαρακτήρα του καθενός και των ειδικότερων συνθηκών.
panther_512 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ο δημιουργός του τόπικ νομίζω μας παραπλάνησε με τον τίτλο που έδωσε στο τόπικ. Αυτά που έγραψε υποδηλώνουν κάτι άλλο. πού θέλω να καταλήξω , τα παιχνίδια πριν μπουν στο κόσμο του διαδικτύου έπαιζες και τέλος , μην πω πολλές φορές ξαναπαίζαμαι τα ίδια πολλές φορές Προφανώς αναφέρεται στα single player παιχνίδια που αποτελούσαν τη κύρια μορφή video games πρίν εδραιωθεί το ίντερνετ και τα οποία είχαν αρχή και τέλος. τώρα έχουν το ονλινε κομμάτι , γιατί να πάρεις ένα παιχνίδι 50 ευρώ όταν ξέρεις οτι σε 2 χρόνια το πολύ θα βγει ένα πανομοιότυπο και ολος ο κόπος θα πάει χαμένος (εννοείται οτι θα το έχεις ευχαριστηθεί αλλα εμένα μου δημιουργείτε αυτή η εντύπωση ) . Προφανώς αναφέρεται στα σημερινά blockbuster online παιχνίδια τύπου COD. Γιατί να δώσεις 50 ευρώ και να καίγεσαι, όταν σε ένα δύο χρόνια θα έχει βγεί νέο πανομοιότυπο της σειράς και θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Έχοντας παίξει και broswer games (φυλετικές μάχες - χρόνια τώρα , war2 και στα δύο φτάνοντας στους τοπ παίχτες για κάποια περίοδο) και τώρα το star wars commander πραγματικά σκέφτομαι μήπως χάνω το χρόνο μου , είχε campening και με πέταξε απο μάχες 4 φορές σήμερα δηλαδή έλεος , μήπως χάνω πολύ ώρα σε ένα παιχνιδάκι που το ξεκίνησα λίγο να χαλαρώνω και να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου με ενα απο τα αγαπημένα μου χόμπι , λογικά θα το παρατήσω pay for the win δεν έπαιξα ποτέ και ούτε θα το κάνω . Ο δημιουργός του τόπικ φαίνεται ότι ασχολείται μάλλον αποκλειστικά με online παιχνίδια αυτόν τον καιρό και έχει πάθει κόπωση, είχε και τα νεύρα του με ένα από αυτά όταν έγραφε το τόπικ, γι'αυτό και αναπολεί τα single player παιχνίδια των παλιών εποχών. Έπαιζες το παιχνίδι, το τερμάτιζες, είχες την ικανοποίηση του τερματισμού και προχωρούσες παρακάτω. Τώρα με τα online games, παίζεις παίζεις και ξαναπαίζεις και δεν ξέρεις αν διασκεδάζεις ή όχι. Αν είναι pay to win ακόμα χειρότερα μιάς και λεφτά δεν δίνεις, οπότε κάνεις grinding. Συνεπώς πότε σταματάς να ασχολείσαι μαζί του? Εγώ συμβουλεύω τον δημιουργό του τόπικ να κάνει ένα διάλειμμα από τα online games και γιατί όχι από τα video games γενικότερα. 5
qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ο δημιουργός του τόπικ φαίνεται ότι ασχολείται μάλλον αποκλειστικά με online παιχνίδια αυτόν τον καιρό και έχει πάθει κόπωση, είχε και τα νεύρα του με ένα από αυτά όταν έγραφε το τόπικ, γι'αυτό και αναπολεί τα single player παιχνίδια των παλιών εποχών. Έπαιζες το παιχνίδι, το τερμάτιζες, είχες την ικανοποίηση του τερματισμού και προχωρούσες παρακάτω. αυτό πάντως και σήμερα αν επιθυμείς συνεχίζεις και το κάνεις τα online φυσικά και υπάρχουν όσο ποτέ γύρω μας και σε κάποιες κατηγορίες κυριαρχούν, αλλά αν δε σε συγκινεί αυτού του είδους το gaming μπορείς να βρίσκεις συνέχεια παιχνίδια να παίζεις single εγώ που προσωπικά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα πραγματικά για mmo φάσεις δεν είχα πρόβλημα να συνεχίζω να απολαμβάνω το gaming όπως πάντα. σε κάποιους βέβαια τους αρέσει και το καταλαβαίνω (αν και ώρες ώρες δεν είναι παρά ένα εθισμός που προκύπτει από την ανάγκη τους να συγκριθούν με άλλους ανθρώπους, πράγμα που δεν αφορά απαραίτητα τα video games τα οποία είναι ένα κατεξοχήν αντικοινωνικό χόμπι που απολαμβάνεις μόνος σου), αλλά ευτυχώς εμένα δεεν.. το θέμα του ts δεν είναι να το γυρίσει σε single πάντως, για να έπαιζε online προφανώς και θα του άρεσε, το θέμα είναι να ξεκόψει λίγο να ξελαμπικάρει, αλλά για να εθίζεται μάλλον του αρέσει, οπότε δε καταλαβαίνω γιατί να προσπαθεί να μη του αρέσει
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά το ονλινε μου αρέσει , απλός μάλλον έφτασα στο όριο με αυτό το παιχνίδι με αυτό που έγινε και εκνευρίστηκα . διάλειμμα δε νομίζω να χρειάζομαι μιας και ούτε άλλο παιχνίδι (γενικότερα) έπαιζα αυτό το καιρό παρα μόνο sim city 5 . Να φύγουν κάτι υποχρεώσεις να παίξω κανα kotor , republic commando και αν γίνει και old republic ονλινε μέχρι να βγει το gtv
king2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι καλο οταν τερματιστει.Σπανια αφηνω παιχνιδι στη μεση.Το online gaming ειναι οτι χειροτερο στη γενια μας οπως και ολα τα dlc που βγαινουν.Ωραιο και το λιωσιμο σε κανα online only παιχνιδι οπως lineage/lol αλλα για λιγο.Το ειχα κανει κανα τριμηνο σε l2 private server.Υπηρχαν +30 items που οι περισσοτεροι εκαναν donate και η παρεα μου χωρις donate ειχαμε ολοι +30.Μετα απο αρκετα pvp το παρατησαμε.Οσο κρατησε ηταν καλο αλλα δεν θα το ξανα εκανα.Μακρια απο online gaming.Τουλαχιστον στο single player το τερματιζεις καποια στιγμη ενω το online δεν τελειωνει ποτε. Παιζω online αν χρειαζετε για την πλατινα καποιου παιχνιδιου.Αλλιως μονο single
Dev1l Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εντελώς φιλικά.... Το να λιώνεις σε ένα καναπέ (η σαιζλονγκ αν είναι καλοκαίρι) , πίνοντας καφέ και να το θεωρείς πραγματικής ζωής δραστηριότητα, δείχνει μεγάλο πρόβλημα. http://postin.gr/images/2013_septemvrios/mikel2.jpeg Καλά ρε συ με παρακολουθείς? Με έβγαλες και φώτο! Anyway, δεν θα βγω μόνο για καφέ έχω να πάω και στο γυμναστήριο να πάω και μια βόλτα στο λιμάνι, να πάω να παίξω και μπάσκετ με φίλους. Τον καφέ τον έφερα ως παράδειγμα ότι θα έχεις αμεση επαφή φυσική και πνευματική με άλλο άτομο. Θα παίξουμε και σκάκι, θα ανταλλάξουμε και γνώμες μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι ποιο υγιές από ότι να τρώω την ζωή μου μπροστά από ένα game! Όπως και να έχει καλά που το ανέφερες για να το εξηγήσω εκτενέστερα. 1
marios_geo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Όπως και να έχει καλά που το ανέφερες για να το εξηγήσω εκτενέστερα. Έτσι είναι καλύτερα. Διαφωνώ βέβαια κάπως με το "τρώω την ζωή μου στα παιχνίδια", αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
NickTG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι εννοω. Εγω δε δαιμονοποιησα τα ηλεκτρονικα παιχνιδια. Ισα-ισα που ειμαι υπερ. Κι εγω ειμαι gamer αλλωστε. Πιστευω οτι τα ηλ. παιχνιδια δημιουργουν εξυπνα παιδια. Καποιοι μπορουν να διαφωνησουν. Εχω φιλους που ειναι κατηγορηματικα κατα των παιχνιδιων. Φιλοι που μεγαλωσαν με ΜegaDrive και SNES. Ο καθενας εχει την αποψη του. Αλλα ειμαι κατα της υπερβολης. Οταν ξυπνας, τρως και κοιμασαι, για να συνεχισεις απο εκει που σταματησες. Οταν το παιχνιδι γινεται αυτοσκοπος. Οταν χανεις την επαφη με την πραγματικοτητα. Καλο ειναι να σταματας λιγο. Να πας για ενα τρεξιμο, να παιξεις μπαλα με φιλους (γνωστους), να βγεις με ενα κοριτσι για ποτο. Ναι, να παρεις ενα κοριτσι που γουσταρεις και να πας μια βολτα. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Δεν ειναι ωραια εικονα? Δεν επιβαλλω τη γνωμη μου. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Κι ειμαι εδω να το συζητησουμε μαζι. Σε κανένα πράγμα δεν είναι καλή η υπερβολή. Αν και δεν κατάλαβε πως μπήκε στο θέμα μας. Δεν είπε πουθενά πως κλείνει 15ωρα την ημέρα μπροστά στην οθόνη. Τώρα αν μιλάμε γενικά με αφορμή τον τίτλο για παράδειγμα που είναι πιο γενικός συμφωνώ και εγώ. Όμως αν σε κάποιον του αρέσει να περνάει όλο του το χρόνο έτσι και πάλι είναι δικό του θέμα. Άρα το φυσιολογικό το ορίζει ο καθένας για τον εαυτό του.
danis1` Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Έχοντας παίξει και broswer games (φυλετικές μάχες - χρόνια τώρα , war2 και στα δύο φτάνοντας στους τοπ παίχτες για κάποια περίοδο) Απο οτι καταλαβαινω αυτο ειναι το κρισιμο σημειο του ποστ. Εχοντας παιξει και εγω φυλετικες μαχες για χρονια με Νο1 rank και στον ελληνικο αλλα και στον παγκοσμιο server καταλαβινω ακριβως τι εννοεις. Πλεον οντας "καθαρος" απο τον ψυχαναγκασμο των browser games Ευχαριστιεμαι πολυ περισοτερο τα single player γιατι πολυ απλα μπορω να καω οσο θελω αναλογος ποσο γουστερω το καθε game αλλα οποτε θελω και προπαντως με βολευει. Αν οντως ο κορεσμος προερχεται απο τις φυλετικες μαχες σαν πιο παλλιος θα σου δωσω μια συμβουλη. Παρατα το. Και παρατα τα broswer games γενικα.Μην το παρατησεις για να πας στο ikariam,στο grepolis κτλπ. Ξερω ποσο δυσκολο ειναι να αφησεις τοσες ωρες καψιματος,τοσα ξενυχτια,τοση "ιντερνετικη κοινωνικη παραδοχη" και τοσα ατομα-ισως και φιλους που εξαρτιουνται απο εσενα αλλα πιστεψε με αυτα ειναι ολα οικονικα. Αν τυχον εχεις χτισει καποια φιλια μεσα στο game θα την κρατησεις για χιλιους αλλους λογους και οχι γιατι εισαι καλος και επικοινωνεις συχνα στο μεσα στο game με τους "φιλους" σου. Αυτα στα λεει ενας ανθρωπος που εχει παθει και εχει μαθει.Που ξυπναγε ανα 2 ωρες για farming για μηνες με αποτελεσμα να τον παιρνει ο υπνος στο τιμονι. Που πιο πολυ επαιζε στην δουλεια παρα δουλευε με κινδυνο που φανταζεσαι πιστευω. Που δεν εβγαινε εξω γιατι δεχοταν επιθεσεις η ειχε επιτηρησεις. κτλπ κτλπ. Αποψη μου ειναι οτι τα broswer games ειναι μαστιγα της εποχης μας. Αποξενουν τον κοσμο και παντα απο ενα σημειο και μετα χανεις την ευχαριστηση του gaming και γινεται καταναγκαστικο εργο που δεν μπορεις να παρατησεις. Παρατα το χθες και βρες παιχνιδακια να γουσταρεις να παιζεις solo και θα με θυμηθεις. 1
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 όχι ,,.τα χρόνια τώρα το είπα για να δείξω γενικός οτι έχω παίξει ξανα τέτοιου είδους παιχνίδια (για φυλετικές πάνε πανω απο 8 χρόνια..) κατα τα άλλα συμφωνώ , και κυρίως το war2 γιαυτό το σταμάτησα
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα το "κάψιμο" να πω την αλήθεια. Μέσα στην παρέα μου ανέκαθεν θεωρούμαι ο ποιο "hardcore", αυτός που ξέρει τα περισσότερα, που έχει παίξει τα περισσότερα, που γενικά το "καίει" περισσότερο από όλους. Στην πραγματικότητα απέχω πολύ από το πόσο "κάρβουνο" είμαι σε σχέση με άλλους της παρέας μου (όταν αυτοί παίζουν δυο παιχνίδια από 200 ώρες εγώ έχω παίξει 15 στο ίδιο διάστημα). Ούτε παίζω κυνηγώντας γελοία achievemets/tropies/whatever. Ενα παιχνίδι το σταματάω όταν δεν με ευχαριστεί ή με βάζει σε διαδικασία να ασχοληθώ με οτιδήποτε εκτός παιχνιδιού για το ίδιο το παιχνίδι. Παράδειγμα οδηγοί στρατηγικής, best builts, number crunching και γενικά για τα δικά μου δεδομένα ανούσιο χάσιμο χρόνου (εξαίρεση τα fighting παιχνίδια). Προτιμώ παιχνίδια με βάθος, απλότητα (easy to learn, tough to master) και με πολύ καλά gameplay mechanics και κανόνες που να ακολουθούν όλοι. Επίσης όσοι θεωρούν το gaming γενικότερα σαν χάσιμο χρόνου εγώ θα πω απλά να μην το κάνουν. Οπως εγώ θεωρώ χάσιμο χρόνου το να ασχολείσαι με ποδόσφαιρο, μόδα, τζόγο, κουτσομπολιό και πολλά πολλά ακόμα. 4
looproll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα το "κάψιμο" να πω την αλήθεια. Μέσα στην παρέα μου ανέκαθεν θεωρούμαι ο ποιο "hardcore", αυτός που ξέρει τα περισσότερα, που έχει παίξει τα περισσότερα, που γενικά το "καίει" περισσότερο από όλους. Στην πραγματικότητα απέχω πολύ από το πόσο "κάρβουνο" είμαι σε σχέση με άλλους της παρέας μου (όταν αυτοί παίζουν δυο παιχνίδια από 200 ώρες εγώ έχω παίξει 15 στο ίδιο διάστημα). Ούτε παίζω κυνηγώντας γελοία achievemets/tropies/whatever. Ενα παιχνίδι το σταματάω όταν δεν με ευχαριστεί ή με βάζει σε διαδικασία να ασχοληθώ με οτιδήποτε εκτός παιχνιδιού για το ίδιο το παιχνίδι. Παράδειγμα οδηγοί στρατηγικής, best builts, number crunching και γενικά για τα δικά μου δεδομένα ανούσιο χάσιμο χρόνου (εξαίρεση τα fighting παιχνίδια). Προτιμώ παιχνίδια με βάθος, απλότητα (easy to learn, tough to master) και με πολύ καλά gameplay mechanics και κανόνες που να ακολουθούν όλοι. Επίσης όσοι θεωρούν το gaming γενικότερα σαν χάσιμο χρόνου εγώ θα πω απλά να μην το κάνουν. Οπως εγώ θεωρώ χάσιμο χρόνου το να ασχολείσαι με ποδόσφαιρο, μόδα, τζόγο, κουτσομπολιό και πολλά πολλά ακόμα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ δηλαδή αν κάποιος έχει την τάση να εθιστεί π.χ. λόγω χρακτήρα ψυχολογικών προβλημάτων ελλείψεων κ.α. δε θα το κάνει μόνο στο gaming ΑΛΛΑ και στο ποτο καμια πρέζα στο φαγητό στη γυμναστική στο τζόγο και οπουδήποτε αλλού, εν' ολίγοις καλή χρήση όπου και όπως μας ευχαριστεί χωρις να γιν΄λομαστε κύνδινος πρώτα για την υγεία μας και μετά για τους άλλους, δηλαδή και 10 πιτόγυρα αν είσαι εθισμένος να τρώς την ημέρα ή το αντίθετο να κατεβαζεις στεροειδή σα καραμέλες στο γυμναστήριο επίσης μπορούν να σε σκοτώσουν. Δηλαδή λογική χρήση είναι να μη σε πάρει ο υπνος στο τιμόνι και σκοτώσεις κανα άνθρωπο γιατι έχεις να κοιμηθείς 3 μέρες λόγω gaming ούτε να ξεχάσεις το παιδί σου στο αμάξι γιατι έπαιξες στο tablet Εγω σαν άτομο δεν εχω εθιστεί ποτε σε κάτι αλλά γουστάρω τρελά να συναρμολογώ pc να παίζω με τα settings του biow για εκείνο το τελαιταίο mhz που ουσιαστικά δεν θα σου δώσει κάτι παραπάνω ουσιαστικό αλλά μια μικρή χαρά της στιγμής τίποτα άλλο, ακριβώς το ίδιο θα μου δώσουν και λίγες στιγμές αδρεναλίνης σε μια γκαζιά με τα αμάξι μου έγινε περάσαμε καλά και συνεχίζουμε με παρέα με φίλους με οικογένεια αλλά και με χρόνο για τον εαυτό μας, ΑΥΤΟ που με εκνευρίζει γιατί έχω περάσει τα 40α είναι οτι πολλοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια χόμπι ,δηλαδή εγω και στα 20 πάλι με υπολογιστές και με αυτοκίνητα ανακατευόμουν, τι να κάνω που περιτρυγιρίζομαι απο βαρετούς ανθρώπους που είτε δεν ενθουσιάζονται με τίποτα δεν έχουν χόμπι αλλά ανοίγουν το στόμα τους και κρίνουν τους άλλους, ΑΥΤΟΙ όμως είνια εθισμένοι όπως και η πληοψφία σε ένα πράγμα την τηλεόραση να βλέπουν gay, χαζους γλάστρες ποδόσφιαρο και ενα κάρο αηδίες, ε εγώ π.χ. την τηλεόραση την έχω μόνο για μόνιτορ δεν ξέρω τι παίζει ουτε απο ποδόσφιρό ούτε απο σήριαλ αλλά δεν πειραζω κανέναν και βρίσκω χρόνο για τα πάντα διάθεση να υπάρχει 1
qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλά και το να ρίχνεις γκαζιές με το αμάξι σου είναι κάτι που μπορεί να σε σκοτώσει (κυριολεκτικά) και το να αναζητάς αδρεναλίνη στα mhz κάποιος άλλος θα μπορούσε να σου πει ότι είναι επίσης ανούσιο, άλλο αν κι εμένα μου αρέσει σαν ιδέα όλα σχετικά είναι δε χρειάζεται να κριτικάρουμε τους άλλους για το τι τους αρέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα