Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα η καρτα γραφικων χωρις να κανω κατι που να τρωει γραφικα απο καπου ανεβαζε θερμοκρασια απο 30 σε 45   και αλλαζε το θεμα των  windows  που παει σε γαλαζιο χρωμα στις μπαρες στα παραθυρα...

μου το χει ξανακανει στο παρελθον αυτο πριν κατι μηνες.. παρολα αυτα παιζω και παιχνιδια κομπλε δεν ξεπερναει τους 45 50 γιαυτη την εποχη..    μηπως να φταινει τα drivers που εβαλα τωρα ειχα την εκδοση 14.9 εβαλα τωρα τους 14.12.   εκτος αν φταιει κατι απο τα  windows 7    

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)  
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

με το που αλλαξες τους drivers αρχισε να στο κανει? αν ναι , δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ξανα τους παλιους και να δεις πως θα συμπεριφερθει

Δημοσ.

χτες τους εβαλα αλλα τωρα το κανε αυτο δε ξερω τι μπορει να φταει και τωρα εβαλα τους προηγουμενους και βλεπω μεσ αοτι εχει αρχεια απο τους παλιους στα αρχεια εφαρμογων.  αν πατησω απεγκατασταση που εχει οταν πας για εγκατασταση οδηων εχει και την επιλογη απεγκατασταση. θα υπαρξει προβλημα? η αν το αφησω οπως ειναι?

Δημοσ.

Μάλλον θέμα με τους drivers αν δεν λειτουργήσει με την λύση που πρότεινε το παιδί και η οποία ειναι η σωστή πως περνάμε τους drivers πήγαινε στην προηγούμενη έκδοση που λειτουργούσε σωστά γιατι τοσο στις amd οσο και την nvidia έχουμε δεί προβλήματα να υφίστανται με καινούργιους drivers , οι θεμροκρασίες σου πάντως ειναι φυσιολογικές

Δημοσ.

επειδη τωρα πηρα το μυνημα  ειχα κανει απλα απεγκατασταση για την ωρα με την επιλογη  που χει οταν κανεις εγκατασταση τους οδηγους που πατας και πληρη απεγκατασταση  μηπως δεν επρεπε?   και να δοκιμασω το προγραμμα,που μου δωσατε και να τους ξαναπερασω?
αλλα συνηθως οποτε υπηρχε ενημερωση απλα τους εκανα εγκατασταση και δεν ειχα θεμα  σχεδον καθολου μονο μια φορα ειχα με καποιους οδηγους και μου βγαζε μαυρη οθονη και δε ξεκιναγε  ο υπολογυστης και  μολις εκανε ενημερωση σε αλλους εφυγε αυτο.

απλα αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι στο φακελο  της amd  εχει σαν να εχει περασμενο και τον 14.9 οδηγο και τον 14,12 τον τελευταιο δηλαδη. αλλα στο  πινακα ελενχου της am λεει οτι εχω αυτον που χα πριν τον καινουργιο .
θερμοκρασιες ναι φισιολογικες φαινονται ..και εγω κυριολεκτικα δεν εχω φτασει ποτε πανω απο 60 και με παιχνιδι ακομα και καλοκαιρι, τωρα με παιχνιδι παει με το ζορι 45 47  απλα επιασε αυτη τη θερμοκρασια χωρις ο υπολογυστης να κανει κατι εβλεπα απλα ταινια dvd  εκεινη την ωρα . και απο 28 30 που ταν πηγαινε 42 μεχρι και 45

το χει ξανακαναει  βεβαια  αυτο το χθεσινο ,πριν κατι μηνες οταν  ειχα γεμισει σκονη μεσα, πηγαινε 45 50 εκει. και  εκανε τα γραφικα των  windows  οπως οταν δεν εχεις περασει ακομη οδηγους και οι μπαρες ειναι γαλαζιες
επισης εχω και coli whine στη καρτα οταν παιζω παιχνιδι πεταει αυτον τον ηχο αν τον προσεξεις δηλαδη ακουγεται σαν σφυριγματακι.
οσο και να τα προσεχεις κατι εμφανιζουν στο τελος.  καθαριζεις με το ενα θεμα εμφανιζεται αλλο. και εμενα δε με παιρνει να χαλασει κατι γιατι δεν παιρω αναβαθμιση αλλη.. χαχα ειρωνια   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...