Προς το περιεχόμενο

DeathAdder 55€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/razer-deathadder-chroma-optical-gaming-mouse-p-PER.573215

Crazy Sundays το Deathadder Chroma, εγώ το παράγγειλα αλλά δεν γράφει τίποτα για εγγύηση, δευτέρα πρωί θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά από όσο γνωρίζω από φίλους όταν παίρνεις ένα razer και κατεβάζεις το Synapse σου λέει να δηλώσεις το προϊόν για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση από τη Razer απευθείας. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πιστωτικό από media markt και δεν ήξερα τι να πάρω.Τελικά μετά από σκέψη το τσίμπησα.

Γενική αίσθηση καταπληκτική αλλά δεν συγκρίνεται με το zowie,τέλειο για την παλάμη μου που είναι μεγάλη.Όλο πλαστικουρα.Τα πλαϊνά rubbers δίνουν πολύ καλή αίσθηση ελέγχου,ροδέλα πολύ καλύτερη του zowie.Πολύ καλό σε γενικές γραμμές,ακριβέστατο στα χαμηλά dpi (400) που παίζω.

Δημοσ.

ΓΤΠ τα Razer.

Παλιά.. παλιά, στην εποχή του πρώτου Deathadder και των Diamondback και Copperhead ήταν κορυφή.

Τώρα είναι πολύ πίσω σε αξιοπιστία, αισθηση και lag από εταιρίες όπως Roccat και Logitech.

Πραγματικά ΓΤΠ...

• Like 2
Δημοσ.

Ε δυστυχως δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια αποψη που το g600 παρεδωσε πληκτρο, και το αλλαξα με το naga που κατενθουσιαστηκα. Το ποντικι δεν το παιρνεις για να το βλεπεις.. Αλλα για να κανει σωστα την δουλεια του και να σου δινει οσο καλυτερη αισθηση και ευκολια σε αυτο που κανει. Μεταξυ τους το naga ειναι μπροστα, παροτι φαινεται και το αισθανεσαι σαν πιο φθηνοκατασκευη, θα το ξανααγοραζα. Επισης to deathadder το πηρα σε φιλο δωρακι,και μπορω να πω την κανει την δουλεια πολυυυυ καλα!

Δημοσ.

Ε δυστυχως δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια αποψη που το g600 παρεδωσε πληκτρο, και το αλλαξα με το naga που κατενθουσιαστηκα. Το ποντικι δεν το παιρνεις για να το βλεπεις.. Αλλα για να κανει σωστα την δουλεια του και να σου δινει οσο καλυτερη αισθηση και ευκολια σε αυτο που κανει. Μεταξυ τους το naga ειναι μπροστα, παροτι φαινεται και το αισθανεσαι σαν πιο φθηνοκατασκευη, θα το ξανααγοραζα. Επισης to deathadder το πηρα σε φιλο δωρακι,και μπορω να πω την κανει την δουλεια πολυυυυ καλα!

Καλα με το καινουργιο Naga Mmo ισχυει αυτο λογω του οτι εχει μηχανικους διακοπτες και ειναι και πιο καινουργιο ποντικι

.Αλλα σε σχεση με το παλιο Naga η  μερα με την νυχτα ειναι με το G600.Πολυ καλυτερη κατασκευη,μεγαλο στο χερι και δεν γλυστραει με τιποτα οπως το παλιο.Και το λεω γιατι εχω το Naga Molten φιλου που του εβγαλε το κλασσικο προβλημα με τα Double Click και τωρα δεν λειτουργει καθολου το αριστερο κλικ. Τελος και ισως σημαντικοτερο η μερα με την νυχτα η εγγυηση και το service της Logitech με αυτο της Razer οχι οτι της razer ειναι τραγικο,αλλα το οτι της Logitech ειναι απλα φοβερο.

Αν και λιγο τραβηγμενος ο τροπος που περιγραφει την ποιοτητα των προιοντων της εταιριας αυτης ο Mpokwsths παραπανω,εν μερη θα συμφωνησω οτι η Razer επεσε παρα πολυ σε ποιοτητα οταν αρχισε να βγαζει πολλα μοντελα ποντικιων και να χαλαει περισσοτερα χρηματα στον σχεδιασμο και την διαφημιση των ποντικιων απο τα ποντικια αυτα καθαυτα.

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε σήμερα. Ταίριαξε τρομερά στη παλάμη μου. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,είχα παραγγείλει το συγκεκριμένο mouse στις 10 του μηνα όπου κόστιζε 55 euro,αφού ήταν σε προσφορά!!!Το ποντικι δεν το έχω παραλάβει ακόμα,η προσφορά έχει πάψει να υπάρχει και περιμένω για νεα παραλαβή στις 20 του μήνα,αφού δεν είναι διαθεσιμο!!

Το ερώτημα μου είναι το εξής: Θα το πληρώσω με την τιμή όπου είχε οταν ήταν σε προσφορά ή με την νέα τιμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...