Προς το περιεχόμενο

CORSAIR VENGEANCE 1400 GAMING HEADSET @eshop 49.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη αλλα δεν το σκαει κανεις ευκολα το 50αρικο για headset. Εγω με την προσφορα του ebw για το set για ps4 ειμαι καλυμενος προς το παρων με 8,90ευρω

Εχεις γενικα ιδεα τι τιμες παιζουν για καλα Headset gaming και μη???Σκεψου οτι τα HyperX Cloud στα 89ευρω που καποιοι που δεν ξερουν λενε οτι κοστιζουν μια περιουσια,στην πραγματικοτητα θεωρουνται ας το πουμε Budget gaming headset κατω των 100ευρω.Αν πχ σκεφτεις οτι τα καλα Headset ειναι τυπου

http://www.skroutz.gr/s/439182/Sennheiser-PC-360.html

http://www.skroutz.gr/s/4273092/Sennheiser-G4ME-Zero.htmlκαι Astro ειναι αντιστοιχες περιπτωσεις με τα μηχανικα πληκτρολογια σε σχεση με τα απλα μεμβρανης. 

Αλλα εχεις δικιο ο Ελληνας το σκεφτεσαι να δωσει 50ευρω για Corsair αλλα την 80αρα για τα Kraken Pro την δινει γιατι ειναι Razer....

Αλλωστε οποιος θελει πιο οικονομικα ας παει σε Turbo X αλλα μετα να μην λεει οτι το μικροφωνο ειναι χαλια,ο ηχος χαλια κλπ κλπ

Δημοσ.

9 Φεβρουαρίου βγαίνουν τα cloud 2.
Θα περίμενα για μια καλή τιμή όπως αυτή του Δεκεμβρίου στο amazon.de για τα παλιά cloud (69€).

Δημοσ.

Προσοχή για όσους ενδιαφέρονται. Οι drivers της Corsair είναι άθλιοι, πριν από κάποιο καιρό είχα τα Vengeance 1500 και όταν έβαλα τους drivers υπήρχε πάντα κάποιος θόρυβος στο ακουστικό σαν "χιόνια". Αφαιρόντας τους drivers δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είχα και τα features που έπρεπε. Ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο και στα Vengeance 1400.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσοχή για όσους ενδιαφέρονται. Οι drivers της Corsair είναι άθλιοι, πριν από κάποιο καιρό είχα τα Vengeance 1500 και όταν έβαλα τους drivers υπήρχε πάντα κάποιος θόρυβος στο ακουστικό σαν "χιόνια". Αφαιρόντας τους drivers δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είχα και τα features που έπρεπε. Ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο και στα Vengeance 1400.

Γιατί να χρειάζονται drivers ακουστικά με minijack?

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτά ή τα G230 που τα γλυκοιτάζω μιας και είμαι λάτρης της Logitech; έχει κανείς άποψη;

Έχω ξεχωρίσει τα logitech γιατί βλέπω έχουν μεταλλική στεφάνη από μέσα μιας και τα tactic 3d alpha που έχω έσπασαν μετά από 2 χρόνια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...