mitsos94 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα σε αυτο το πολυ ενδιαφερον φορουμ. Ειναι η 1η φορα που ασχολουμαι με jailbreak και τετοια και προκειται να αγορασω ενα ps3 ή ενα xbox360, θελω απλα να παιζω πειρατικα παιχνιδια οφλαιν μεσω του δισκου της παιχνιδομηχανης που θ αγορασω. Το ερωτημα μου ειναι, ποια συσκευη απ τις 2 ειναι ευκολοτερο να γινει jailbreak? Και ποσο στοιχιζει περιπου ενα μεταχειρισμενο ps3 κι ενα μεταχειρισμενο xbox360?
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα σε αυτο το πολυ ενδιαφερον φορουμ. Ειναι η 1η φορα που ασχολουμαι με jailbreak και τετοια και προκειται να αγορασω ενα ps3 ή ενα xbox360, θελω απλα να παιζω πειρατικα παιχνιδια οφλαιν μεσω του δισκου της παιχνιδομηχανης που θ αγορασω. Το ερωτημα μου ειναι, ποια συσκευη απ τις 2 ειναι ευκολοτερο να γινει jailbreak? Και ποσο στοιχιζει περιπου ενα μεταχειρισμενο ps3 κι ενα μεταχειρισμενο xbox360? Κοντά στα 100 ευρώ παίζει το Xbox 360 και λίγο πιο πάνω το PS3.Τώρα για το σπάσιμο,εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο το 360 αλλά δεν είμαι 100%.Καλό θα 'ταν πάντως να κοιτάς τα exclusive της κάθε κονσόλας και όχι τόσο το σπάσιμο Επίσης μην πάρεις Fat κονσόλα γιατί πιθανότατα θα σου βγάλει RROD/YLOD (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα) οπότε κοίτα σε Slim. 2
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε πουλάω εγώ με 100 ευρώ χβοχ360 με το καινούργιο φλασαρισμα και χωρίς να έχει Μπαν η κονσόλα να παιζης και ον λαην έχω Παιχνίδια και το GTA v παιζη τα πάντα Και με σκληρό δύσκο κομπλέ Φλασάρισμα=Δισκάκια...ο TS θέλει από σκληρό οπότε ψάχνει μόνο για τσιπαρισμένο (RGH) X360 ή Jailbroken PS3.
sakis13sakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Φλασάρισμα=Δισκάκια...ο TS θέλει από σκληρό οπότε ψάχνει μόνο για τσιπαρισμένο (RGH) X360 ή Jailbroken PS3. Ναι με δισκάκια έχω γω αν του κάνη πμ
mitsos94 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ναι με δισκάκια έχω γω αν του κάνη πμ Φιλε μου να σαι καλα αλλα θελω απο σκληρο δισκο! Κοντά στα 100 ευρώ παίζει το Xbox 360 και λίγο πιο πάνω το PS3.Τώρα για το σπάσιμο,εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο το 360 αλλά δεν είμαι 100%.Καλό θα 'ταν πάντως να κοιτάς τα exclusive της κάθε κονσόλας και όχι τόσο το σπάσιμο Επίσης μην πάρεις Fat κονσόλα γιατί πιθανότατα θα σου βγάλει RROD/YLOD (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα) οπότε κοίτα σε Slim. Κατ αρχας σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες! Απ αυτα που μου πες θα κοιταξω αυτες τις μερες για μοντελα ps3 σλιμ. Υπαρχουν τιποτα μοντελα τα οποια πρεπει παση θυσια να αποφυγω γιατι ξερω γω μπορει να μη γινεται τζειλμπρεικ;
mikele13- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 αποφευγεις τα fat μοντελα,κοιτας για slim, κατα προτιμηση με 320gb σκληρο και το model number να ειναι μεχρι CECH2504B και DATE CODE εως 0D (αναγραφονται απο κατω) 2
mitsos94 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Να εισαι καλα! αποφευγεις τα fat μοντελα,κοιτας για slim, κατα προτιμηση με 320gb σκληρο και το model number να ειναι μεχρι CECH2504B και DATE CODE εως 0D (αναγραφονται απο κατω) Mηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τι πρεπει ν αποφευγω οσον αφορα τα xbox?
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Να εισαι καλα! Mηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τι πρεπει ν αποφευγω οσον αφορα τα xbox? Για Xbox πήγαινε κατευθείαν σε Slim μιας και από Fat μόνο τα Jasper (απ'όσο θυμάμαι) δεν βγάζουν RROD.Σε Slim βέβαια πάει λίγο πιο ακριβά το τσιπάρισμα αλλά δεν πρόκειται να σου βγάλει RROD και φυσικά έχει ενσωματωμένο Wifi,είναι πιο αθόρυβο κτλ...επίσης κοίτα σε εκδόσεις με σκληρό δίσκο (250GB πχ) και όχι χωρίς δίσκο (4GB) μιας και σε ενδιαφέρει το τσιπάρισμα,αφού τα παιχνίδια θα τρέχουν από εκεί 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι της άποψης να αγοράσεις μεταχειρισμένη κονσόλα και όχι καινούργια. Και θες και 60 ευρώ επιπλέον για να πάρεις την Gateway και να παίζεις τις roms. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από Bourdoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα