Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες αγορασα i phone 4s με αντικαταβολη σε εταιρεια κουριερ.Το κινητο ειναι νεκρο δεν ανοιξε ποτε,τα χρηματα εχουν φυγει στην αντικαταβολη.Με τα πολλα ο πωλητης μου λεει να το ξαναστειλω αντικαταβολη με κουριερ για να μου βαλει τα χρηματα-η εμπιστοσυνη μου εχει χαθει- καμια ιδεα τι θα μπορουσα να πραξω???

Δημοσ.

πιος χρηστης ειναι καταρχας?

αν στυλεις το κινητο πεστου να σου στυλει τα λευτα,,γτ εγω προβλεπω και να σου φαει τα λευτα,και να παρει πισω το κινητο

Δημοσ.

Ποιος είναι ο χρήστης καταρχάς;;Πάντως με αντικαταβολή δεν νομίζω να έχεις πολλά να χάσεις μιας και δεν γίνεται να πάρει τη συσκευή χωρίς να δώσει τα χρήματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να του πετάξει ένα "δεν παραλαμβάνω, trololol"

• Like 1
Δημοσ.

πες του να σου καταθεσει τα χρηματα και να του το στειλεις πισω ,δεν νομιζω να δεκτει ,φανταζομαι απλα οτι θα σου φαει και τα εξοδα αποστολης  χωρις να το παραλαβει ποτε,δυστυχως τετοια περιεργα αρχισαν και εμφανιζονται ,απλα μακρυα απο χρηστες με μηδενικη παρουσια  και αξιολογησεις κατω απο 10 εκτος και αν ειναι απο την περιοχη σου,σκληρο ακουγεται αλλα με τα οσα συμβαινουν ακομα και οι αντικαταβολες ειναι επικινδυνες...

Δημοσ.

Ηρεμηστε..εχει τα στοιχεια του , μπορει να τον βρει οποτε θελει. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Φιλε παρτον τηλεφωνο ηρεμα και ωραια και χωρις απειλες και πες του βαλε μου τα μισα λεφτα μεσα και το στελνω.

Δημοσ.

Αγόρασα ενα iPhone 6 εχω αγοράσει πολλές φορες κ δεν την εχω πατήσει ποτέ ήρθε όμως αυτή η φορά ο τύπος μου έφαγε την προκαταβολή κ το κινητο δεν μ ηρθε

• Super Moderators
Δημοσ.

Απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές. 

Και δημοσιεύστε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αξιολόγηση στην αγγελία στην οποία συναλλαχθήκατε, για να προστατέψετε τα υπόλοιπα μέλη και το forum. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...