βασίλης33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα σε όλλους, μία γρήγορη ερώτηση. αυτός ο επεξεργαστής http://ark.intel.com/products/33910/Intel-Core2-Duo-Processor-E8400-6M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSBθα ταιριάξει σε αυτή την μητρική? http://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/ αυτή τη στιγμή έχω πάνω έναν e7500 αλλά λόγο του ότι είναι στο δρόμο ήδη μία hd6870 απο έναν συμφορουμίτη φοβάμαι οτι ο e7500 θα την κρατάει πολύ πίσω οπότε και σκέφτομαι τον e8400 που βρήκα επίσεις απο εδώ σε αμελητέα τιμή. θα δώ λοιπόν διαφορά με τον δεύτερο? αξίζει κάτι τέτοιο? ταιριάζει στην μητρική η θα έχει θέματα? θα τα πάει καλύτερα με την 6870? αυτή η μικρή αναβάθμηση γίνεται για λίγους μήνες μέχρι το καλοκαίρι απο και θα γίνει ολική. απλά λόγω του οτι μου κάηκε η προηγούμενη κάρτα αναγκάστικα να την αλλάξω και όλλα με πάνε τούμπαλιν.
conkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ναι ειναι γρηγοροτερος ναι υποστηριζεται οριστε και διπλα ο αριθμος bios Core 2 Duo E8400 (3.00GHz,1333FSB,L2:6MB,65W,rev.E0) ALL 0402GO O.C support FSB1333 CPUs Core 2 Duo E8400 (3.00GHz,1333FSB,L2:6MB,rev.C0) ALL 0312GO O.C support FSB1333 CPUs ομωςποσο δυσκολο ειναι να κοιταξεις μονος σου ?* support ->cpu support list απο το site που εδωσες και *http://www.anandtech.com/bench/product/56?vs=87απο το google
βασίλης33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μου πρίν μου την "πείς" για το άν θα πρέπει να το κοιτάξω μόνος μου να σου θυμίσω οτι βρισκόμαστε σε ένα ΦΟΡΟΥΜ όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η ανταλαγή απόψεων αλλά και η βοήθεια-επίλυση θεμάτων απο διάφορα μέλη. σαφώς και κοίταξα την συμβατότητα όμως επειδή ο επεξεργαστής έχει fsb 1333 και η μητρική το υποστηρίζει σε oc θα έχω θέμα άραγε? λυπάμαι που δέν είμαι γνώστης. όπως και το άν είναι τέτοια η διαφορά των δύο επεξεργαστών σε σχέση με την 6870 ώστε να τρώει όσο το δυνατ'ον λιγότερο μπουκάλι.
conkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 To χειροτερο ειναι οτι θα το ορισεις με το "χερι" στο bios , αυτο εννοει με OC. Οταν θα ερθει η ωρα αν θες θα βοηθησουμε Δεν θα ειναι πολυ καλυτερος ο επεξεργαστης καπου 10% αν τρως μπουκαλι με τον ενα παρομοιο μπουκαλι θα φας και με τον αλλο. ΥΓ 1 εκει που ξεχωριζει ο 8400 ειναι θα μπορουσες να του κανει πολυ υψηλοτερο ΟC απο τον 7500 αλλα οχι με αυτην την μητρικη. ΥΓ2 Συγγνωμη αν ηταν επιθετικο αλλα εχω δει απειρα thread που ειναι φαση "let me google that for you " αν εχεις δει το site και μου φανηκε μια απο τα ιδιαΥΓ3 αν μπορεις να τον παρεις φτηνα παρε τον και 10% για λιγα ευρω [πχ μεχρι 10] δεν ειναι ασχημο
βασίλης33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μου αύριο πρωί θα τον αγοράσω για 20 ευρώ. έχει κανονιστεί το ραντεβού. πάντως όπως και να έχει θα είναι καλύτερος, και άν αναλογιστείς οτι τα παιχνίδια που παίζω δέν έχουν και τίποτα υψηλές απαιτήσεις νομίζω θα είναι πολύ καλύτερος απο αυτόν που έχω. πχ. resident evil, aliens vs predator, doom 3, age of empires III, silent hill, κάνα need for speed και τέτοια. πάντως σε κάποια ξένα φόρουμ που είδα ανάλογες συζητήσεις η γνώμες είναι μετρημένες, άλλοι λένε για σίγουρο μπουκάλι έστω και λίγο και άλλοι κάθόλου ή ελάχιστο. απο τα λίγα που ξέρω νομίζω οτι σάν διπύρινος θα έχει θέμα σε καινούρια παιχνίδια όπου αξιοποιούν παραπάνω απο 2 πυρίνες. η κάρτα σε σχέση με την 4870 που είχα πάντως σίγουρα θα είναι καλύτερη έτσι?
conkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 προφανως θα ειναι καλυτερη η καρτα . 20 ευρω ειναι πολυ καλα . τοσο μπορεις να δωσεις και τον 7500 να μην σου πω και 25 με λιγη κουραση καλη επιλογη κανεις και αν παρελπιδα μπορεις να τον ανεβασεις και λιγο πχ στα 3.3-3.4 θα εισαι ακομη καλυτερα. σε τετοιο budget προφανως δεν παιρνεις κατι τρομερο αλλα ειναι καλη επιλογη. μπορει να σε εκπληξει κιολας και να κανει καλα την δουλεια του.
βασίλης33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 πολύ θα το ήθελα αλλά δέν γνωρίζω καθόλου. θα πρέπει κάποιος να έρθει να μου το φτιάξει στο σπίτι άν τυχόν καί.... οπότε.... και μήν ξεχνάς ότι μέχρι πρίν λίγους μήνες έπαιζε ένα ανηψάκι μου το battlefield 3 με high settings το fraps στο κίτρινο χρώμα( χωρίς εγγραφή δλδ) είχε με την 4870 39 fps και έπαιζε μιά χαρά! όταν πάταγε εγγραφή έπεφτε στο 22, οπότε γιατί να μήν τα πάει καλύτερα το καινούριο σετακι?
conkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 μην κανεις τοτε oc μονο αν χρειαστει οταν τον παρεις ξαναρωτα μας για σου πουμε για το bios εχω παντως ειχα πολυ αγαπησει την σειρα core 2 duo 8XXX και την core2quad 9XXX οποτε... νομιζω οτι εχουν ακομη λιγο ζουμι!!
βασίλης33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 όπως είπα και στην αρχή θα είναι μία λύση ανάγκης μέχρι να τα αλλάξω όλα.
conkal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ναι το ειδα αλλα αν δες εχεις τρελες απαιτησεις μπορει να σου αντεξει πιο πολυ απο οτι νομιζεις καλη αναβαθμιση και οταν παρεις το cpu αν χρειαστεις κατι για 1333(OC) ξαναρωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα