Προς το περιεχόμενο

Keyboard failure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα ένα update σε κάποιους drivers μέσω του DriverMax και από εκείνη τη στιγμή keyboard και mouse δεν δουλεύουν. Θέλω απλά να κάνω μια επαναφορά συστήματος.

Αποσύνδεσα το usb του mouse/keyboard (ασύρματα και τα δύο) και μου βγάζει μετά το restart αυτό:

Keyboard failure

Press F2 to run setup

Press F1 tp load default values and continue

Επειδή όμως δεν δουλεύει το keyboard δεν γίνεται τίποτα.

Συνέδεσα άλλο keyboard και mouse (με καλώδιο και τα δύο), τίποτα πάλι. 

Καμιά λύση έχετε να μου προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα,

μπορεις να ανοιξεις το καπακι απο το υπολογιστη σου?

Δημοσ.

καλημερα ανοιγεις το καπακι βγαζεις τη μπαταρια απο τη μητρικη και περιμενεις πεντε λεπτα εννοειται χωρις να ειναι στο ρευμα το συστημα...μετα βαζεις τη μπαταρια προσεκτικα και συνδεεις το πληκτρολογιο και το ποντικι με τα καλωδια και ανοιγεις το συστημα..

και βλεπεις να θα παρεις οθονη και αν παιζουνε αυτα...με σκοπο να πας και να αφαιρεσεις οτι οδηγο ειχες περασει μεοποιο προγραμμα και να δοκιμασεις μετα τα ασυρματα....καλη επιτυχια!!!

Δημοσ.

καλημερα ανοιγεις το καπακι βγαζεις τη μπαταρια απο τη μητρικη και περιμενεις πεντε λεπτα εννοειται χωρις να ειναι στο ρευμα το συστημα...μετα βαζεις τη μπαταρια προσεκτικα και συνδεεις το πληκτρολογιο και το ποντικι με τα καλωδια και ανοιγεις το συστημα..

και βλεπεις να θα παρεις οθονη και αν παιζουνε αυτα...με σκοπο να πας και να αφαιρεσεις οτι οδηγο ειχες περασει μεοποιο προγραμμα και να δοκιμασεις μετα τα ασυρματα....καλη επιτυχια!!!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω τη μπαταρία. Λες και την εχουν κολλήσει είναι. 

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω τη μπαταρία. Λες και την εχουν κολλήσει είναι. 

Χώρις να ακουστεί κοροϊδευτικό η μπαταρία στο πλάι στο εσωτερικό έχει ένα σιδεράκι που το πιέζεις για να βγει.Το πάτησες?(στο λέω επειδή άτομο που ξέρω μ είχε πει το ίδιο κ την έβγαλα σε 2 sec)

Δημοσ.

Χώρις να ακουστεί κοροϊδευτικό η μπαταρία στο πλάι στο εσωτερικό έχει ένα σιδεράκι που το πιέζεις για να βγει.Το πάτησες?(στο λέω επειδή άτομο που ξέρω μ είχε πει το ίδιο κ την έβγαλα σε 2 sec)

Τίποτα. 

Δημοσ.

βγαλτο φωτο να δουμε που σε δυσκολευει..??

Δημοσ.

Έκανα ένα update σε κάποιους drivers μέσω του DriverMax και από εκείνη τη στιγμή keyboard και mouse δεν δουλεύουν. Θέλω απλά να κάνω μια επαναφορά συστήματος.

Αποσύνδεσα το usb του mouse/keyboard (ασύρματα και τα δύο) και μου βγάζει μετά το restart αυτό:

Keyboard failure

Press F2 to run setup

Press F1 tp load default values and continue

Επειδή όμως δεν δουλεύει το keyboard δεν γίνεται τίποτα.

Συνέδεσα άλλο keyboard και mouse (με καλώδιο και τα δύο), τίποτα πάλι. 

Καμιά λύση έχετε να μου προτείνετε;

Ευχαριστώ.

γενικα μην εμπιστευεσαι τετοια προγραμματα.κατεβαζουν οτι θελουν.πολλες φορες σου βγαζουν ενδειξη για ενημερωση οδηγου ενω δεν υπαρχει νεος οδηγος.προτεινω να κανεις ενα restore σε ημερομηνια οπου ολα δουλευαν καλα.μην βγαλεις καμια μπαταρια.Αν δεις οτι δεν γινεται προχωρα σε reset settings του bios.

Δημοσ.

Την μπαταρία με τα πολλά την έβγαλα, έβαλα και καινούρια αλλά τα ίδια. To μόνο που άλλαξε σε σχέση με πριν είναι ότι τώρα το keyboard δουλεύει μέχρι να μπω στα Windows, αφού μπορώ να πατήσω F1 ή F2 στο μήνυμα:

CMOS checksum error

Press F2 to Run SETUP

Press F1 to load default values and continue

Με το F2 μπαίνω στο BIOS, χρειάζεται να αλλάξω εκεί κάτι; Ο φίλος πριν ανέφερε κάτι για reset settings του BIOS.

Επίσης το σύστημα έχει αλλάξει ημερομηνία όταν μπαίνω στα Windows (1/1/2002)

Δημοσ.

Την μπαταρία με τα πολλά την έβγαλα, έβαλα και καινούρια αλλά τα ίδια. To μόνο που άλλαξε σε σχέση με πριν είναι ότι τώρα το keyboard δουλεύει μέχρι να μπω στα Windows, αφού μπορώ να πατήσω F1 ή F2 στο μήνυμα:

CMOS checksum error

Press F2 to Run SETUP

Press F1 to load default values and continue

Με το F2 μπαίνω στο BIOS, χρειάζεται να αλλάξω εκεί κάτι; Ο φίλος πριν ανέφερε κάτι για reset settings του BIOS.

Επίσης το σύστημα έχει αλλάξει ημερομηνία όταν μπαίνω στα Windows (1/1/2002)

Πατα F1 φίλε και θα κανει restart το συστημα λογικα.η ημερομηνια διορθωνεται απο το bios.

Δημοσ.

Πατα F1 φίλε και θα κανει restart το συστημα λογικα.η ημερομηνια διορθωνεται απο το bios.

Με το F1 κάνει restart αλλά όταν μπαίνει στα Windows το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ.

Σειριακά ή USB είναι αυτά που σύνδεσες? Ποιά Windows έχεις?

Αν είναι USB κάτι θα παίζει με τον Controller των USB σου και τους drivers που λες πως έκανες ανανέωση.

Μπές σε safe mode με f8 και δοκίμασε να δεις αν θα λειτουργήσει έστω και το πληκτρολόγιο για να κάνεις επαναφορά! Αλλιώς να προτιμήσεις κανα μαγαζάκι με τεχνική υποστήριξη να σε βοηθήσουν..

Δημοσ.

Σειριακά ή USB είναι αυτά που σύνδεσες? Ποιά Windows έχεις?

Αν είναι USB κάτι θα παίζει με τον Controller των USB σου και τους drivers που λες πως έκανες ανανέωση.

Μπές σε safe mode με f8 και δοκίμασε να δεις αν θα λειτουργήσει έστω και το πληκτρολόγιο για να κάνεις επαναφορά! Αλλιώς να προτιμήσεις κανα μαγαζάκι με τεχνική υποστήριξη να σε βοηθήσουν..

Windows 7 Ultimate έχω, keyboard και mouse είναι με USB. Δοκίμασα και δεύτερα keyborad/mouse αλλά πάλι τίποτα. 

Δημοσ.

καλημερα,

με f8 δεν σου βγαζει μυνημα να μπεις σε ασφαλη λειτουργια? ή σου βγαζει κατευθειαν για επιδιωσση???αν ειναι το δευτερο θα πρπει να το ξαναστησεις με το λειτουργικο του απλα αν εχεις αρχεια που σε ενφιαφερουν θα πρεπει να παρεις αντιγραφο πρωτα αν εχεις κολησει γραψε και θα βρουμε τροπο εφοσον εχεις μηχανημα δευτερο και γραφεις στο φορουμ.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...