rouxlas86 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να φτίαξω ένα site και τελικά κατέβασα το συγκεκριμένο template https://wrapbootstrap.com/theme/reen-made-for-designers-portfolio-WB00PN23G Το site δεν θα ανανεώνεται συχνά στο σύνολο του, πέρα από το section του blog. Υπάρχει τρόπος να ενσωματώσω λειτουργία wordpress στο blog? Δεν έχω ακόμα πολύ εμπεριά στο θέμα, απλά θέλω να ξέρω υπάρχει τρόπος ή να ξεκινήσω με άλλο template που υποστηρίζει εξαρχής wordpress ή κάτι παρόμοιο?>
akis_fc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν όντως θέλεις wordpress στο blog και θέλεις το blog σου να έχει την εμφάνιση του template που παρέθεσες τότε δύο λύσεις έχεις ή να βρεις το θέμα για wordpress αν υπάρχει ή να μετατρέψεις το κομμάτι του template που αναφέρεται στο blog σε wordpress theme το οποίο για να ρωτάς μάλλον δεν ξέρεις πως να το κάνεις. Οπότε η εύκολη λύση να βρείς κατευθείαν θέμα για wordpress.
rouxlas86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ok τουλάχιστον μου έδωσες μια κατεύθηνση να ψαχτώ. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα