Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα καθησα απο την αρχη και εβγαλα ολες τις μνημες παλι.δεν ξερω γτ αλλα συνηθως οταν δεν μπορεις να βρεις λυση στο προβλημα κανεις τα ιδια και τα ιδια συνεχεια..δεν ξερω γιατι τωρα πετυχε ομως...ο υπολογιστης ανοιξε...εβγλα τις μνημες και τις εβαζα μια μια πανω..μολις εβαλα και την τριτη ραμ ο υπολογιστης κολλουσε..μολις την εβγαζα ανοιγε...ελεος...το ειχα κανει ξανα αυτο στην αρχη που μ ειχατε πει οτι μπορει να φταινε οι μνημες και το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει..προφανω θα χασει την σειρα σε καποια και δεν θα ειδα οτι την ειχα βγαλει/βαλει αντιστοιχα...τωρα ομως για να σιγουρευτω πως ολα θα δουλευουν ρολοι και παλι υπαρχει τροπος να βρω το μεμτεστ h kapoio αλλο προγγραμα να τραξω για να δω αν οι μνημες οι αλλες δουλευουν σωστα?μην παθω κανα πατατρακ παλι?και οχι τπτ αλλο οι ddr2 ειναι ψιλοακριβες..λογω του οτι εχω και παλιο συστηματακι

Δημοσ.

Παιδια επιστρεφω στο θεμα καθως δν θελω να ανοιξω καινουριο θεμα...θα ηθελα να σας πω π ς αφου μετα απο τοσο καιρο ανοιξα τον υπολογιστη μ βγαζει μυνημα αλλο πλεον..μ λεει reboot device and select proper boot device or insert media....bla bla bla...λογικα το ξερετε το υπολοιπο.υπαρχει πιθανοτητα να τα επαιξε ο σκληρος;

Ο σκληρος τωρα κλεινει χρονο περιπου και ειναι ο green caviar 1tb

Δημοσ.

δεν σου βρισκει λειτουργικο συστημα μπορεις να το ελενξεις σε αλλο υπολογιστη την υγεια του δηλαδη ή να φτιaξεις ενα bootable usb i dvd για να δεις τη κατασταση του δισκου???

Δημοσ.

Αποσύνδεσε τον δίσκο και ξανασύνδεσε τον και κάνε το ίδιο με τις μνήμες,

Άνοιξε τον και΄μάλλον θα δουλέψει,ο δικός μου το έχει κάνει κάποιες φορές και δουλεύει ακόμα.

Μπορείς να προσπαθήσεις να τον φορτώσεις από τα bios και κάνε save τις ρυθμίσεις,μετά reboot

και δες αν δουλεύει.

Δημοσ.

δεν σου βρισκει λειτουργικο συστημα μπορεις να το ελενξεις σε αλλο υπολογιστη την υγεια του δηλαδη ή να φτιaξεις ενα bootable usb i dvd για να δεις τη κατασταση του δισκου???

μα ειναι δυνατον ο καινουριος δισκος να τα παιξε;απο τα βιος βλεπω μονο τον παλιο επανω..τι να πω...

Αποσύνδεσε τον δίσκο και ξανασύνδεσε τον και κάνε το ίδιο με τις μνήμες,

Άνοιξε τον και΄μάλλον θα δουλέψει,ο δικός μου το έχει κάνει κάποιες φορές και δουλεύει ακόμα.

Μπορείς να προσπαθήσεις να τον φορτώσεις από τα bios και κάνε save τις ρυθμίσεις,μετά reboot

και δες αν δουλεύει.

πως τον φορτωνω απο τα βιος; μ βλεπει μονο αυτον που εχω για αποθηκευτικο.
Δημοσ.

Καλημέρα

Αποσύνδεσες τον δίσκο και τις μνήμες?

Από τα bios θα βρεις επιλογή  για φόρτωση,στην ανάγκη άλλαξε αυτόν για αποθηκευτικό να δούμε αν θα τον βρει.

Μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις για boot από αυτόν τον δίσκο save και βγες.

Πρέπει να δεις αν το λειτουργικό του λειτουργει,αν και συνήθως σε τέτοια περίπτωση το πρόβλημα είναι στον δίσκο.

Δημοσ.

καλημερα,

οποτε παρε backup τα αρχεια σου και ξαναστηστο με windows απο την αρχη...

Δημοσ.

καλησπερα και παλι..επιστρεφω στο θεμα μιας και απο δοκιμη καποιων ημερων συμπαιρενω πως ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα και παλι..ηθελα να ρωτησω κατι...μπορει ολο αυτο το συμβαν να προκληθηκε απο καποιο προγραμμα?ειχα κατεβασει καμια 7αρια 8αρια υποτιθεμενα που θα εκαναν ροοτ την συσκευη στο κινητο μ...επισης τα προβληματα ξεκινησαν απο εκεινη κιολας την ημερα που τα περασα στον υπολογιστη μ...δεν ξερω αλλα υποθετω πως καποιο ηταν φουλαρισμενο στους ιουςγ γτ μετα απο scan στον υπολογιστη βρεθηκαν καμποσες απειλες τις οποιες εγω αφησα να μπουν οταν το anti virus μ εβγαζε οτι πρεπει να το μπλοκαρω εγω του εδινα εντολη να το βαλει στις εξαιρεσεςι..εδω και τρεις μερες τα εχω απεγκαταστησει και ολα δουλευουν ρολοι παλι...τουλαχιστον μεχρι και τωρα που σας γραφω αυτο..λοιπον? υπαρχει περιτπωση να ηταν καποιο απο αυτα ?

Δημοσ.

,Κάποιο από αυτά  ή και όλα δεν άφηνε τον υπολογιστή να κάνει κανονική εκκίνηση.

Αφού δουλεύει μην μιλάς καθόλου!

Γράψε τι έκανες αν σου είναι εύκολο για να ωφεληθουν κι άλλοι χρήστες στο μέλλον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικα το πρωτο πραγμα π εκανα ηταν να αποσυνδεεσω και να συνδεσω ξανα τις μνημες και τους δισκους και αμεσως μετα απο την στιγμη που ανοιξε ενα full scan τον υπολογιστη και πεταμα οτιδηποτε κακοβουλο βρηκε μαζι με απεγκατασταση καποιων προγγραματων που ειχα εγκαταστησει χωρις βεβαια να γνωριζω κατα ποσο ηταν ενταξει και οχι κακοβουλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...