noobogadgetakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.εχω ενα θεματακι.ενω ο υπολογοστης μεχρι χθες δουλευε κανονικα σημερα μολις πατησα το κουμπι να ανοιξει παρατηρω οτι η οθονη μ δν ανοιγει.ενω η κεντρικη μοναδα παιρνει κανονικα ρευμα και ανοιγει δν ακουω αυτο το μπιπ το μικρο που κανει συνηθως ο υπολογιστης και αμεσως μετα ανοιγει η οθονη.τπτ.ο υπολογιστηε ανοιγει κανονικα αλλα η οθονβ τπτ...να εχω θεμα τροφοδοτικου;επισης μετα απο πολλες επανεκινησεις παρολο που κανει το μπιπ και παιρνει ρευμα η οθονη και ανοιγει μ δειχνει την καρτα γραφικων και αμεσως παει να κανει να ανοιξει παραμενει σε μαυρη οθονη με μια ασπρη παυλα πανω αριστερα της οθονης να αναβοσβηνει
hardrocker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 παντως τροφοδοτικο δεν νομιζω ναναι. ισως η καρτα γραφικων ναναι....δεν το λεω σιγουρα αλλα τι υπολογιστη εχεις?οταν λες σου δειχνει την καρτα γραφικων τι εννοεις?
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Συγγνωμη μ δειχνει την μητρικη μ εννοουσα..ξερεις αυτην την στιγμιαια εικονα πριν μεταβει να κανει load τα windows. Μα ετσι ξαφνικα να σταματησει η καρτα;βεβαια την εχω και πολλα χρονια κιολας..g force 9600gt.δν εχω αλλη ομως για να δοκιμασω αν φταιει αυτο
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θυμαμαι σιγουρα.νομιζω την asus p5b 775socket.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θυμαμαι σιγουρα.νομιζω την asus p5b 775socket. δεν εχει εξοδο γα οθονη οποτε το μονο που μενει ειναι να δανειστεις απο φιλο καρτουλα και να δεις αν παιζει...?? εκτος και αν δεν παταει καλα ή ειναι ι μνημες για καποιο λογο.. δοκιμασε με μια απο τις μνημες αν εχεις δυο εναλαξ να δεις αν θα παρεις εικονα..
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να ειναι θεμα ραμ δηλαδη μ λες;εχω τρεις μνημες επανω ποια να βγαλω;ετσι μια στην τυχη; Τωρα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα.εβγαλα και ξανα εβαλα τις ραμ.τωρα μ βγαζει συνεχεια μια μπλε οθονη και μ λεει οτι ο υπολογιστης μ χρειαζεται repair.βαζω μεσα το σιντι με τα 8αρια αλλα δν με αφηνει να μπω στο μενου για φορματ για να παω εκει που λεει επιδιορθωση.η μηπως χρειαζεται να κανω κατι αλλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλμερα, πρωτον ελενχξε τις μνημες σου με ενα memorytest86 που θα το γραψεις σε ενα δισκακι και μετα θα το βαλεις να εκκινησει απο αυτο και να τρεξει για δυωρο τουλαχιστο..να δουμε αν οι μνημες σου ειναι ενταξει και τα αλλα θα τα λυσουμε ειτε μαζι ειτε με καποιον αλλο...γραψε πισω οταν εισαι ετοιμος και εχεις αποτελεσματα...
noobogadgetakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μα πως να το κανω αυτο αφου ο υπολογιστης δν ανοιγει..θελει repair μ γραφει σε μια μπλε οθονη
hardrocker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 βαλε ενα στικακι με εγκατεστημενα τα windows και κανε repair bootarontas απο το usb.αν βρεις απο αλλον γιατι ο δικο σου υπολογιστης ειναι χαλασμενος. με την προυποθεση οτι εβαλες καλα τις μνημες και δεν εκανεςκατι λαθος χαλωντας καποια μνημη στο λεω αυτο.....οταν εκανες την επανατοποθετηση.
noobogadgetakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα και παλι αν καποια δν ειχε μπει καλα δν θα μ εκανε μπιπ μπιπ συνεχεια;κανονικα θα επρεπε να ανοιγει αν ειχε χαλασει καποια αφου τις δοκιμασα ολες μια μια.βασικα η μονη λυση ειναι να παω σε καποιον τεχνικο γτ δν νομιζω πως κποιος δικος μ γνωστος θα ξερει πως να βαλει σε στικακι windows για να μπορεσει να με βοηθησει...αρα μπορει να μην ειναι και καρτα;το προβλημα ειναι προφανως π ς απο τις πολλες φορες π εκλεισα και ανοιξα το πσ απο το κουμπι μεχρι να ξεμπλοκαρει του δημιουργησε θεμα
j.Silver Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Τα 8αρια σου λένε να κάνεις ένα USB repair σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί να μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα! Αν δεν έχεις δοκίμασε με το CD που έκανες εγκατάσταση! Αν οχι νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις Επαναφορά πατώντας το f10 ή f12 αντίστοιχα για να τρέξει το Safe repair των 8!! Το οτι σου λέει πως θέλει repair σημαίνει οτι κατάφερες να τον ανοίξεις με τις δοκιμές που έκανες στις κάρτες, αρα είσαι σε καλό δρόμο..
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα το δοκιμασω αυριο με το καλο και θα σ πω φιλε μ.σεευχαριστω παντως
hardrocker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι αυριο πες μας τι εγινε...βασικα εγω κατευθυνα καπως την συζητηση και ειπα για το repair..... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2015 από hardrocker
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω automatic repair με το φ10 εκει που πηγαινε να ξεκινησει μου εβγαζε παλι αυτη την μπλε οθονη και ελεγε πως ο HAL missing..δν εχω ιδεα τι ειναι αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα