kosmsamo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 παντως πιστευω η καταναλωση της μπαταριας πρεπει να είναι από τα πρωτα που πρεπει να κοιταξει η MS. γιατι όταν τα windows phone 8 εγιναν 8.1 η μπαταρια κραταει λιγοτερο. Γενικα το μετανιωσα που πηρα windows phone. πολύ καλυτερα τα android σε ολους τους τομεις Εγώ που άλλαξα το Xperia T μου με ένα Lumia 930 είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Κανένα κόλλημα, κανένα freezάρισμα όταν γίνονται app updates, η μνήμη διαχειρίζεται πιο σωστά (κλείνεις τα app πιο εύκολα σε σχέση με το droid). Η μπαταρία; Μια χαρα μου κρατάει με τα 8.1. Με ήπια χρήση κρατάει 3-3.5 μέρες. Αν αρχίσω τα σερφαρίσματα και έχω αρκετή ώρα το wifi ανοιχτό, εντάξει λογικό να κρατάει 1 μέρα. + προσωπικά μου αρέσει το πως συγχρονίζονται τα 2 gadget που χρησιμοποιώ περισσότερο (laptop+κινητό). Οπότε προσωπικά, πλην του store (για το οποίο θα απαντήσω παρακάτω γενικώς), τα θεωρώ πιο καλά από τα android. Για το store που λέτε πολλοί... Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην MS. Είναι και θέμα των developers. Αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο για το αν μια εφαρμογή δεν είναι το ίδιο λειτουργική όπως στα άλλα 2 store ή για το αν δεν ασχολούνται με την πλατφόρμα της MS. Η MS το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρει τρόπους να προσελκύσει αυτούς τους developer και να δυναμώσει το δικό της team. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο πράμα που το κρατάς στο χέρι. Σαν αυτό;;;;.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariostheone Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σαν αυτό;;;;.... Ακριβώς, όλα τα XYZ Phones στο σκοτάδι είναι έτσι. Υ.Γ. Όπως και πολλά άλλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλά γιατί κόφτεστε τόσο εσείς με το android? Μην μας δείρετε κιόλας. Οκ το android έχει 100 καλά έχει εφαρμογές έχει κινούμενες οθόνες κτλπ Αλλά πάντα θα έχει ένα κακό. Ότι συσκευή και να πάρετε, οσο και να την πιραξετε θα lagαρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που άλλαξα το Xperia T μου με ένα Lumia 930 είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.Η μπαταρία; Μια χαρα μου κρατάει με τα 8.1. Με ήπια χρήση κρατάει 3-3.5 μέρες. Αν αρχίσω τα σερφαρίσματα και έχω αρκετή ώρα το wifi ανοιχτό, εντάξει λογικό να κρατάει 1 μέρα. Ειδικά το 930 έχει την χειρότερη μπαταρία ever , Όχι μια μέρα με χρήση , ούτε μισή δεν κρατάει. Όσο για τα Windows 10 , περίμενα να δω αλλαγές στο UI , τουλάχιστον στην home screen , κάτι που να φωνάζει "νέο λειτουργικό" , ίσως και x86 επεξεργαστές ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsoss1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 για μενα 1000 φορες wp με 200 ευροπουλα και να μην κολλήσει ποτε του παρα 300-350e σε android και στον χρονο απανω να θελεις να το σπασεις απο το πολυ lag....Εχω το Νοκια 1320 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος μεχρι στιγμης... το πηρα 195 καινουριο απο easy buy world και παει σφαιρα... σε σχεση με το s3 που ετρεξα να το παρω γιατι ημουν φαν της samsung.... εδωσα 370ε και στο χρονο απανω ηθελα να το σπασω ασε που γυρω γυρω απο το κινιτο ειχαν ξεφτισει τα πλαστικα.... wp και παλι wp.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ειδικά το 930 έχει την χειρότερη μπαταρία ever , Όχι μια μέρα με χρήση , ούτε μισή δεν κρατάει. σύμφωνα με το gsmarena είναι καλύτερη από του Nexus 5 πάντως... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αν είχε την ίδια ποσοτητα-ποιοτητα σε εφαρμογές θα πήγαινα ανεπιστρεπτι σε windows phone μαρεσει αυτό το παντρεμα απλότητας και χρηστικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αν είχε την ίδια ποσοτητα-ποιοτητα σε εφαρμογές θα πήγαινα ανεπιστρεπτι σε windows phone μαρεσει αυτό το παντρεμα απλότητας και χρηστικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ποτε με το καλο θα έχουμε αναβάθμιση ρε παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zefkas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Η alpha έκδοση δεν είχε πάντως.. εάν ξέρεις, προστέθηκαν επιπλέον γλώσσες; να ελπίζουμε άμα είναι ότι θα μπουν και τα ελληνικά κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkairiakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εμείς σαν καταναλωτές (και από οτι βλέπω όλοι μας έχουμε γνώμη για τις διάφορες πλατφόρμες) θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην ανάπτυξη όλων των διαθέσιμων επιλογών γιατί μας συμφέρει, μην κολάτε.Στην τελική μια δοκιμή δεν σημαίνει ότι θα παραμείνεις στα WP or Android or IOS. Σιγά τώρα..Πάντως εγώ με το IOS βαρέθηκα είναι η αλήθεια, και το Android για κάποιον που δεν γνωρίζει πως να το φέρει στα μέτρα του (εκτός απο νέξους συσκευές) η αλήθεια είναι ότι λαγκάρει, όλα τα μοντέλα! Όποιος λέει όχι είναι κολημένος και αυτός! Έχω δοκιμάσει τέσσερις εταιρίες και μόνο με νέξους δεν είχα θέμα.Τώρα όσον αφορά τα WP πάω πρώτη φορά σε κινητό, ελπίζω να μου αρέσει...αλλά όπως και να έχει σε tablet με 8.1 η εμπειρία είναι φανταστική και πολύ ανώτερη απο Android επειδή είναι PC πλέον με τα 8.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ειδικά το 930 έχει την χειρότερη μπαταρία ever , Όχι μια μέρα με χρήση , ούτε μισή δεν κρατάει. Όσο για τα Windows 10 , περίμενα να δω αλλαγές στο UI , τουλάχιστον στην home screen , κάτι που να φωνάζει "νέο λειτουργικό" , ίσως και x86 επεξεργαστές ... ε φιλε κατι δεν παει καλα με το σχόλιο σου.. 930 denim και το κινητο κρατάει με φυσιολογική χρήση 3 - 3,5 ήμερες κ με αρκετή χρήση ανάμεσα στης 1,5 - 2 μέρες,,,, Μη λεει ο καθένας οτι του κ___ει εδω μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο πράμα που το κρατάς στο χέρι. που δουλευει ομως.... σε σχεση με τα android.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ε φιλε κατι δεν παει καλα με το σχόλιο σου.. 930 denim και το κινητο κρατάει με φυσιολογική χρήση 3 - 3,5 ήμερες κ με αρκετή χρήση ανάμεσα στης 1,5 - 2 μέρες,,,, Μη λεει ο καθένας οτι του κ___ει εδω μεσα...Ο καθένας εννοεί διαφορετικά τη φυσιολογική χρήση. Με τη δική μου χρήση, το LG G2 βγάζει μια μέρα γιομάτη. 3 μέρες μόνο αν ουσιαστικά το παρατήσω στο κομοδίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα