asterman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο forum. Μπήκα κ εγώ στον κόσμο του Android. Αγόρασα μία συσκευή Samsung Galaxy s3 Neo (i9301i) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δίκτυο. Αγόρασα πακέτο με διπλή sim (regular & micro) για να χρησιμοποιώ και την παλιά μου συσκευή. Το πρόβλημα είναι το εξής: Στο δωμάτιο μου στο σπίτι μου δεν ποιάνει καλό σήμα κι έτσι το κινητό γυρνάει σε "Μόνο επείγουσες". Αν μείνει για λίγη ώρα εκεί και πάω στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού επανέρχεται σε "Cosmote" και μπορώ να καλέσω κανονικά. Αν όμως μείνει εκτός δικτύου για ώρες (κατά τη διάρκεια της νύχτας πχ) δεν επανέρχεται ποτέ. Και αυτό που κάνω για να επανέλθει είναι να το γυρίσω σε flight mode και μετά σε κανονική λειτουργία. Επικοινώνησα με την κοσμοτέ και μου είπαν ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά κάποια ρύθμιση από την συσκευή. Και τους πιστεύω διότι στην παλιά μου συσκευή που έχω μέσα την regular sim δεν έχω το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα να πειράξω μερικές ρυθμίσεις από τις ρυθμίσεις δικτύων. Έβαλα χειροκινητα το προεπιλεγμένο δίκτυο να είναι η κοσμοτέ. Αλλά τα ίδια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!
NEFTIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον ειναι θεμα συσκευης, αν καταλαβα καλα. Το παλιο σου κινητο ειπες οτι ειχε καλυτερο σημα στο συγκεκριμενο σημειο. Πηγαινε το στο καταστημα που τ' αγορασες και πες τους οτι η συσκευη εχει αδυναμο σημα. Πες τους οτι το παλιο εχει καλυτερο. Κι οτι δε γινεται να χρησιμοποιησεις γιατι μενει χωρις δικτυο για ωρες. Λογικα θα το στειλουν στη Samsung για επισκευη/ρυθμιση. Αν και νομιζω οτι πας για αντικατασταση. Μην αγχωνεσαι. Μπορει να μη την χωνευω τη Samsung, αλλα σε διαβεβαιω οτι εχει αριστο service. Κι αυτο δειχνει το ποσο σεβεται τους πελατες της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα