Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στην σύνθεση της νέας κουζίνας το μόνο που με δυσκολευεί (διότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης) είναι η επιλογή του απορροφητήρα.
Σύμφωνα με αυτά που έχω δει, έχω καταλήξει πώς θα είναι συρταρωτός, με δύο μοτερ για καλύτερη απορροφητικότητα.
Το μέγεθος δεν με ενοχλεί γιατί είναι νέα κουζίνα και μπορεί να γίνει αλλαγή.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο βασιλιάς είναι ένας- gaggenau (μπορείς να δεις τον AF210162. Κάνε όμως έρευνα αγοράς η τιμή που βλέπεις στο Ίντερνετ πάει και πιο κάτω). Έπειτα δες σε Miele. Γενικά ο πρώτος είναι άψογος ακόμα και σε ενιαίο ανοιχτό χώρο κουζίνας σαλονιού. Και οι Miele είναι αξιολογότατοι 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marmagia είπε

Ο βασιλιάς είναι ένας- gaggenau (μπορείς να δεις τον AF210162. Κάνε όμως έρευνα αγοράς η τιμή που βλέπεις στο Ίντερνετ πάει και πιο κάτω). Έπειτα δες σε Miele. Γενικά ο πρώτος είναι άψογος ακόμα και σε ενιαίο ανοιχτό χώρο κουζίνας σαλονιού. Και οι Miele είναι αξιολογότατοι 

εεε οχι και 1300€ για απορροφητηρα!

οκ! τραβαει τα διπλασια συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του απο εναν TEKA, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα για απορροφητηρα.

Περι ορέξεως βεβαια....

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, andreaspA said:

εεε οχι και 1300€ για απορροφητηρα!

οκ! τραβαει τα διπλασια συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του απο εναν TEKA, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα για απορροφητηρα.

Περι ορέξεως βεβαια....

Έχει κατά νου όμως ότι τις μισές φορές ειδικά οι ΤΕΚΑ και οι franke  λένε οχ ότι τραβάνε 500 και δε τραβάνε ούτε καπνό τσιγάρου στη πραγματικότητα 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, marmagia είπε

Έχει κατά νου όμως ότι τις μισές φορές ειδικά οι ΤΕΚΑ και οι franke  λένε οχ ότι τραβάνε 500 και δε τραβάνε ούτε καπνό τσιγάρου στη πραγματικότητα 

έχε κατά νου πως ΔΕΝ φταίει ο απορροφητήρας. Φταίει η λαθος σωλήνωση μετά τον απορροφητήρα και το ότι όποιος τον δουλεύει, τον δουλεύει με κλειστό παράθυρο. Εν ολίγοις με το ίδιο setup και 5πλα χρήματα να έδινε κάποιος, πάλι δεν θα τράβαγε ούτε τσιγάρο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 3:35 ΜΜ, georgemp2 είπε

Καλησπέρα,

Στην σύνθεση της νέας κουζίνας το μόνο που με δυσκολευεί (διότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης) είναι η επιλογή του απορροφητήρα.
Σύμφωνα με αυτά που έχω δει, έχω καταλήξει πώς θα είναι συρταρωτός, με δύο μοτερ για καλύτερη απορροφητικότητα.
Το μέγεθος δεν με ενοχλεί γιατί είναι νέα κουζίνα και μπορεί να γίνει αλλαγή.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Ευχαριστώ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι με τα δύο μοτέρ θα έχει καλύτερη απορροφητικότητα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Φταίει η λαθος σωλήνωση μετά τον απορροφητήρα

Αυτή είναι μεγάλη αλήθεια. Πολλοί αλλάζουν απορροφητήρες ή τα ρίχνουν στους απορροφητήρες γιατί νομίζουν ότι φταίει το μηχάνημα και μπαίνουν σε τζάμπα έξοδα. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Da_rudakos είπε

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο αυτόν https://www.skroutz.gr/s/16177870/Bosch-DWB97LM50-Aporrofitiras-Kaminada-90cm-Inox.html 

Και είχα και miele δυνατό παλαιότερα!

Παιδιά εδω το setup είναι με 15αρα σωλήνα Η οποία βγαίνει απ'έξω απευθείας πίσω.

Ούτε μισό μέτρο η σωλήνα.

Επίσης με δοκιμές είδα οτι ακόμα και σίτα στην έξοδο έκοβε απορροφητικότητα, οπότε έβαλα με περσίδες.

Δουλεύει τρομερά να ξέρετε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σκεφτομαι να αντικαταστησω τον παλαιολιθικο teka που με καποιον siemens οπως αυτον 

https://www.siemens-home.bsh-group.com/gr/katigories-proiontwn/mageirema/aporrofitires/aporrofitires-tzakia/tzakia/LC66BBM50

Περα απο το πλατος  (60εκ ) και απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι τυπου καμιναδα-τζακι, πρεπει να προσεξω κατι αλλο;

teka.JPG

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε αναζήτηση απορροφητήρα καμινάδα 90cm.

Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προτιμήσω ή να αποφύγω από μάρκες;

Πχ κοιτούσα αυτόν, βάση χαρακτηριστικών και με το σκεπτικό ότι είναι καλή μάρκα: https://www.skroutz.gr/s/13884293/Neff-D95QFM4N0-Aporrofitiras-Kaminada-90cm-Inox.html

Έχει κάποιος εμπειρία; Επίσης από ανταλλακτικά πχ φίλτρα είναι νορμάλ το κόστος για το συγκεκριμένο;

Οποιαδήποτε πρόταση ή βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...