Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρώτησα στο ανάλογο θέμα αλλά κανείς δεν απάντησε, είναι όλοι δικαιούχοι και αν όχι πως βλέπω αν είμαι;

*** Ρώτησα τον λογιστική και είπε πως δεν δικαιούμαι αλλά δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ, έχει κάνει πολλές πατάτες μέχρι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρώτησα στο ανάλογο θέμα αλλά κανείς δεν απάντησε, είναι όλοι δικαιούχοι και αν όχι πως βλέπω αν είμαι;

*** Ρώτησα τον λογιστική και είπε πως δεν δικαιούμαι αλλά δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ, έχει κάνει πολλές πατάτες μέχρι τώρα.

Κοινωνικό μέρισμα (aka 500άρικο) πέρυσι πήρες? Διεύθυνση κατοικίας έχεις δηλώσει εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης?

Αν η απάντηση και στα 2 είναι όχι, δεν δικαιούσαι

Αναλυτικά:

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος "Ψηφιακή Αλληλεγγύη";

Δικαιούχοι του προγράμματος "Ψηφιακή Αλληλεγγύη" είναι όλοι οι ωφελούμενοι πολίτες, που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και οι οποίοι, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), κατοικούν σε μία από 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης(Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη), σύμφωνα με τη δηλωθείσα κατά την 31/12/2014 στο πληροφοριακό σύστημα “TAXISNET” και ισχύουσα διεύθυνση κατοικίας.

Πως βλέπω αν είμαι εγώ δικαιούχος;

Μπορείς να δεις αν είσαι επιλέξιμος ωφελούμενος του προγράμματος "Ψηφιακή Αλληλεγγύη" με χρήση των συνθηματικών (username/password) μέσω του πληροφοριακού συστήματος “TAXISNET”, όπου έχεις τη δυνατότητα να τυπώσεις το μοναδικό κωδικό του κουπονιού που δικαιούσαι ή να το λάβεις στο e-mail σου ή στο κινητό σου.

Είμαι ωφελούμενος του κοινωνικού μερίσματος και κατοικώ στην Αττική/Θεσσαλονίκη. Μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Αλληλεγγύη";

Στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Αλληλεγγύη" συμμετέχουν δικαιούχοι που κατοικούν σε μία από 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης : Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, και Κρήτη.

*Εξαιρούνται οι ένστολοι που έλαβαν την προβλεπόμενη από το ν.4254/2014 εφάπαξ χρηματική ενίσχυση δεν θα είναι επιλέξιμοι για το πρόγραμμα "Ψηφιακή Αλληλεγγύη" .

Πληρούσα τις προϋποθέσεις για να λάβω το κοινωνικό μέρισμα, αλλά δεν υπέβαλα αίτηση. Μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Αλληλεγγύη";

Για να είσαι δικαιούχος του προγράμματος "Ψηφιακή Αλληλεγγύη" θα πρέπει να έχεις λάβει το Κοινωνικό Μέρισμα και να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή σου

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Ευχαριστώ... Αν και κατοικώ εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης δεν πήρα πέρσι το 500άρικο... :(

Δημοσ.

Οτι ειναι στην λιστα τους μονο.κ οσο βλεπουν τις ουρες στα καταστηματα δεν προκειται να αλλαξει αυτο.αν πχ δεν πηγαινε κανεις ισως το τ.ε.ε. που εβγαλε την προκηρυξη να εκανε πισω σε αυτο το θεμα.παντως απο φιλους μου που δικαιουνται την επιδοτηση δεν βλεπω διαθεση να παρουν τα ελεεινα λαπτοπ που δινουν τωρα.ισως αν ειμασταν λιγο πιο συγκρατημενοι τωρα στην αρχη να αλλαζαν τα πραγματα.

Δημοσ.

Μπαινεις στο e-enclusion.gr βαζεις τα στοιχεια του taxisnet και στο βγαζει αν το δικαιουσαι.Ουτε αιτησεις θελει ουτε τιποτα να ειχες κανει απλα αν ειχες παρει το κοινωνικο μερισμα και αν θες βαζεις και παραπανω λεφτα για να παρεις κατι καλυτερο.Προσωπικα αρπαξα απο κωτσοβολο το hp γιατι το δικο μου ειναι στα τελευταια του.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω εχω εξαργηρωσει το κουπονι αλλα στο flashaki του ιντερνετ που το ανοιξα τωρα δεν εχει μεσα sim οποτε δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ τι πρεπει να κανω για να μπορω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...