johni41 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους! ηρθε νομιζω η ωρα και καποια χρηματα για να βαλω στην θεση της 32" καποια λιγο πιο μεγαλη. στην αρχη ελεγα για 40-42 αλλα μου φενεται μικρη η αλλαγη και νομιζω οτι δεν αξιζει να δωσω λεφτα και να ειμαι σε αυτες τις ιντσες. να πω ομως οτι η αποσταση μου απο την οθονη τωρα ειναι περιπου 2 μετρα. ισως μπορεσω να κερδισω αλλους 10-20 ποντους αλλα οχι παραπανω. ποια η γνωμη σας για μεγεθος οθονης στις 48-50 ιντσες? παντα σε συγκριση με την αποσταση που αναφερω! η χρηση ειναι κυριως ταινιες και αθλητικα πλεον λογω OTE TV! η αληθεια ειναι οτι θελω να εχω την αισθηση του σινεμα με την καινουρια TV . δηλαδη αυτο που σου καλυπτει οσο γινεται το ματι η οθονη ας πουμε... δεν ξερω αν σας δινω να καταλαβετε τι θελω να πω. απο θεμα χαρακτηριστικων εχω ακουσει οτι η samsung εχει καλυτερο πανελ αρα και καλυτερη εικονα σε γενικες γραμμες? σαν μαρκα μου αρεσει και η LG και βλεπω οτι και αυτη εχει καλες τηλεορασεις νομιζω. σημερα περασα απο public και εκανα μια σταση στις TV. απο samsung νομιζω οτι αξιζουν αυτες οι 2 : http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue48h6400aw-48-smart-3d-led-full-hd/prod5860068pp/ στα 660 περιπου και αυτη http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue50h6400aw-50-smart-3d-led-full-hd/prod5860071pp/ στα 715 περιπου. ο πωλητης μου ειπε οτι καλη τηλεοραση και τιμη ειναι αυτη της LG http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-50lb650v-50-smart-3d-led-full-hd/prod5940576pp/ στα 623 περιπου. του ειπα κατι για τα πραγματικα hertz και μου ειπε οτι οι 2 samsung εχουν στην πραγματικοτητα 100hz πανελ ενω η LG εχει 200hz πανελ που χρησιμοποιει σε πιο ακριβα μοντελα της. εχετε καποια αποψη και γι αυτο με τα hertz?γενικα τι θα μου προτεινατε να δω απο μοντελα ή αυτα ειναι αρκετα καλα? οι τιμες πως σας φενονται? ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την εκθεση!!!
3DJIN Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 βλεπω οτι ουσιαστικα εχεις διαλεξει ,η 650 δεν συγκρινεται με την 6400.Προχωρα στην αγορα της 50αρας.Αν η 650 εκανε max 450 κατι θα γινοταν ,αλλα οχι και ips στα 700...
stratigos24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πήρες αυτή και τελείωσες (αναμένεται νέα παραλαβή λέει στις 10 Φεβρουαρίου... η προσφορά ισχύει για 7 μέρες ακόμα). Τόσο πήρα εγώ προχθές την 48άρα της από Πλαίσιο. Από την τηλεόραση έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. 1
johni41 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 την προσφορα του e-shop μου την ειπε ενας φιλος το πρωι και μπηκα απο το κινητο και την εκλεισα αμεσως! δεν περιμενα να γυρισω σπιτι! ελπιζω μονο μη με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα! θα τους ριξω ακυρο αν κανουν οτι αργουν πολυ. λεφτα εβαλα με αντικαταβολη για να μην δωσω τιποτα αν δεν ερθει. ευχαριστω! 1
kraken92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 την προσφορα του e-shop μου την ειπε ενας φιλος το πρωι και μπηκα απο το κινητο και την εκλεισα αμεσως! δεν περιμενα να γυρισω σπιτι! ελπιζω μονο μη με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα! θα τους ριξω ακυρο αν κανουν οτι αργουν πολυ. λεφτα εβαλα με αντικαταβολη για να μην δωσω τιποτα αν δεν ερθει. ευχαριστω! Αν και όταν παραλάβεις τελικά να τη κοιτάξεις πολύ καλά την οθόνη για 2-3 μέρες γιατί έχουν δει πολλα τα μάτια μας απο το eshop.
johni41 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για πες τίποτα παραπάνω! Μου ανάβεις φωτιές ... Τι να προσέξω δηλαδή;
kraken92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για πες τίποτα παραπάνω! Μου ανάβεις φωτιές ... Τι να προσέξω δηλαδή; Δες αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/525209-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-e-shop-%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-doa/?do=findComment&comment=53121232 PS. Υπάρχουν και άλλα πολλά για το eshop αλλά δεν θέλω να σε αγχώσω.. Με το παλικάρι που θα δεις από πάνω είχαμε πάρει μαζί τη TV σ'αυτόν έβγαλε θέμα και σε μένα όχι. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τη ψηλαφίσεις μόλις τη πάρεις(ταινίες, usb ports, ανοιχτή για αρκετή ώρα να παίζει μόνη της).
johni41 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία... Έχουν αρχίσει και με ζώνουν φίδια... Ελπίζω να είμαι τυχερός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα