Ελληνίκη Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εχω βάλει την μsim, αλλα πως παίρνω τηλ; το εχω ψάξει και δεν βρίσκω τπτ... ξέρει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχει gsm υποστηριξη,για να μπορεις να παιρνεις απευθειας τηλ. απο το 2520. Τα tablets που εχουν αυτη την δυνατοτητα ειναι φτιαγμενα γι'αυτο το σκοπο και βασικα ειναι τηλεφονα σε μεγεθος tablet. Η sim στα περισσοτερα tablets ειναι μονο για mobile internet και οχι για κλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελληνίκη Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αφού δεν μπορώ να παρω απευθείας τηλ, γνωρίζεις τότε πως μπορώ; κ πως μπορώ να ενεργοποιήσω το ίντερνετ μέσω της σιμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αφού δεν μπορώ να παρω απευθείας τηλ, γνωρίζεις τότε πως μπορώ; κ πως μπορώ να ενεργοποιήσω το ίντερνετ μέσω της σιμ;Υπαρχει τροπος αλλα πρεπει να χρησιμοποιει το κινητο σου για να μεταφερεται η κληση στο tablet. Aλλα νομιζω οτι στην περιπτωση σου,μεχρι να ερθουν τα windows 10,δε μπορεις να το κανεις,γιατι αν δε κανω λαθος,ειναι μονο για μηχανηματα που τρεχουν full windows,ενω το lumia 2520,τρεχει windows RT. Δε ξερω πως γινεται ακριβως,γι'αυτο δε μπορω να ειμαι σιγουρος 100% οτι δεν μπορει να γινει και στο 2520. Tωρα για το mobile internet,εχεις sim και πακετο απο παροχο και δεν λειτουργει μολις την τοποθετησεις? Θα βρεις την συνδεση στη μπαρα που βλεπεις και το wifi,αλλα μολις την αναγνωρισει θα γραφει "mobile broadband" και θα πατησεις πανω για να ενωθεις! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2015 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα