Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα λαπτοπ Samsung χωρις μπαταρία φόρτισης (την πέταξαν οι ιδιοκτήτες του).

Δεν είχε μπαταρία bios από το εργοστασιο και έτσι τοποθέτησα εγώ μία στη θέση που έχει για την μπαταρία. Έχει εγκατεστημένο λειτουργικό windows 8. Ο σκληρός δίσκος έχει ελεγχθεί με διαγνωστικό (πάνω σε άλλο μηχάνημα) και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Μου το έφεραν το λαπτοπ αρχικά για επισκευή βύσματος τροφοδοσίας, όπου το επισκεύασα κιολάς και λύθηκε το πρόβλημα αυτό.

Μετά είδα ότι δεν έμπαινε στα windows και εμφάνιζε σφάλμα και έτσι έκανα ένα refresh του λειτουργικού και μια χαρά μπήκε κανονικά στα windows. Για μερικές ημέρες λειτουργούσε κανονικά.

Μετά πάλι το ίδιο σφάλμα και δεν μπορεί να μπει στα windows ξανά κάνω restore του λειτουργικού και μια χαρά ξανά μπήκε κανονικά στα windows. Για μερικές ημέρες λειτουργούσε και πάλι κανονικά.

Μέχρι που ξανά το ίδιο σφάλμα...

Στη συνέχεια το έλενξα και διαπίστωσα ότι δεν μπαίνει BIOS. Αν αφαιρέσω τον σκληρό δίσκο από πάνω από το μηχάνημα τότε μπαίνει BIOS κανονικά. Αν βάλω καινούργιο σκληρό δίσκο πάλι δεν μπαίνει BIOS (δηλαδή αν έχω πάνω σκληρό δίσκο είτε καινούργιο ή είτε παλιό BIOS δεν μπαίνει).

UEFI μπαίνει κανονικά αλλά δεν bootari ουτε cd εσωτερικό ούτε εξωτερικό ούτε usb.

Να πω ότι έχει δυνατότητα επιλογής UEFI και Legacy.

Στο μυαλό μου μου ήρθε μήπως έχει πρόβλημα το southbrigde πάνω στην πλακέτα του.

Θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μου γράφει windows 8 advanced options or cancel μπαίνω στο advanced options  έχω κάνει επιδιορθώσεις και ότι άλλο έχει δουλευει για λίγες ημέρες και μετά ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...