Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα αντιμετωπίζω προβλημα στο οτι οσα αρχεια εχω στο Onedrive σε μορφη .xlsx & .docx δεν ανοίγουν στο κινητο (lumia 535) μου βγαζει το μήνυμα... ''Το εγγραφο ''μπλαμπλα.docx'' εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του.'' Δοκιμασα να μετατρεψω 1-2 αρχεια σε .doc .xls και έκπληκτος ειδα οτι τα ανοιγει κανονικα - καμμια ιδεα τι παιζει ??? Λογο μεγαλου ογκου δεν παιζει να κατσω ενα ενα να τα αλλαξω μορφη οποτε οποιαδηποτε λυση ειναι καλοδεχουμενη, ευχαριστω προκαταβολικα.
maddoctor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φταίει το κινητό αλλά η έκδοση office που έχεις στο κινητό δεν θα υποστηρίζει αρχεία με επέκταση docx. Τι έκδοση office έχεις!? Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση!? Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να δουλεύει docx δοκιμασίες να βάλεις!?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 που μπορω να δω ποια εκδοση εχω? εκδοση Microsoft Office Mobile 15.0
maddoctor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κανονικά έπρεπε να τα υποστηρίζει. Αν το κατεβάσεις κανονικά το αρχείο στο κινητό σου, ανοίγει!?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 μόλις το δοκίμασα, αλλα και παλι το ιδιο μήνυμα μου βγαζει....
xaralas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Περιεργο, οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα απο docx (excel δεν χρησιμοποιω) το ανοιγει..αν θες στειλε ενα αρχειο να το δοκιμασω και στο δικο μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω .docx ουτε στο insomnia!!!! ''Σφάλμα Δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο αυτού του είδους'' Test.doc
p8denu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως εχεις απενεργοποίηση τα cookies απο τον internet explorer; Για κάποιο λόγο δεν μου άνοιγε τίποτα το office οταν τα είχα απενεργοποίηση τα cookies στα windows phone 7.8 που εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα