Federer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα! Έχω ενα ZXV10-108L της Wind και η γραμμή μου είναι Forthnet. Αποσυνδέσεις δεν έχω αλλα εχω τα εξης προβλήματα: 1) Όταν κατεβάζω με maximum ταχυτητα (2.1mb/s για την ακριβεια) κολάνε τα πάντα. Σαν να μην έχω ιντερνετ. Ουτε με καλώδιο, ουτε με wifi. Δεν ανοίγει ούτε το google. Με το που τελειώσει το download, ολα καλα 2) Το wifi με εχει σπασει τα νευρα. Τουλαχιστον μια φορα τη μερα ή θα είναι συνδεδεμενο το λαπτοπ-κινητο αλλά δεν θα κατεβαίνει τίποτα ή θα έχουν αποσυνδεθει και θα συνδέονται μονο με reboot του router Γι'άυτο το λόγο σκέφτομαι να πάρω κατι καλύτερο με 70-80 ευρω. Η χρήση ειναι πολύ απλή. 1-2 κινητα-λαπτοπ και ο σταθερός για σερφάρισμα και ελάχιστα torrent. Έλεγα για LINK-TD-W8970 Θα με καλύψει; Καμια άλλη δοκιμασμένη πρόταση για forthnet? Στην φωτο φαίνονται τα στατιστικά της γραμμής μου
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 σε αυτα τα λεφτα πας στο 8970 ή στο 8980 είτε ακομα καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω στο 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.το zte το πετας.θα δεις 100 θεματα με προβληματα με τα zte και ειδικα για το wireless.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αν πάρεις το 8970 γράψε ενα μίνι review σχετικά με το πόσο συγχρονίζει με forthnet. Ψάχνομαι και γω να αλλάξω τώρα τελευταία και είμαι ανάμεσα στο 8970 και το DGN2200.
Federer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 σε αυτα τα λεφτα πας στο 8970 ή στο 8980 είτε ακομα καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω στο 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.το zte το πετας.θα δεις 100 θεματα με προβληματα με τα zte και ειδικα για το wireless. Σε ευχαριστω για την βοήθεια! Αν ήταν να επιλέξεις ανάμεσα στο 8970 και το DGN2200 ποιό θα πρότεινες;
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εδω ειναι ενα διλημα.σαν μαρκα μαρεσει πιο πολυ η Netgear αλλα σαν χαρακτηριστικα vs τιμη το Tp link εχει περισσοτερα.η tp link εχει και καλο after sales.για καποιους τα Netgear ειναι καλα ενω αλλοι τα θαβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα