Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω κανει αλλαγη του προηγουμενου ρουτερ που ειχα[speedTouch της Tomson],συγκεκριμενα καηκε,& βαλαμε το ποιο πανω του οτε.Ομως,μας εχει τρελλανει στις αποσυνδεσεις.εχουν ερθει 2 φορες οι τεχνικοι του οτε,εδω στο σπιτι-Αιγαλεω μενω-το ειδανε,μου αλλαξανε & το προφιλ απο 4 σε 6,αλλα το προβλημα παραμενει.μπορει οι αποσυνδεσεις απο 20-25 που ειχα στην αρχη,τωρα να ειναι 4-5,ειναι ομως σπαστικο.Περαν τουτο αργει πολυ-γυριζει γυριζει-να μπει & στις ιστοσελιδες,μονιμως.Κοιταξα με το speedtest.net του οτε & τις ταχυτητες του υπολογιση.Εχω PING 29 & νωριτερα 35.Download 5.33 & νωριτερα 0,61.Εχω επιτραπεζιο υπολογιστη,με καλωδια, & εντος του ιδιου δωματιου ενα λαπτοπ ασυρματο.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.ετσι μου ερχεται να το πεταξω[το ρουτερ εννοω] & να αγορασω ενα αλλο,αλλης μαρκας αν συνεχιστει αυτη η ιστορια & μερα παρα μερα παιρνω τηλ.το 13888.Θα ηθελα καποια γνωμη απο τους φιλους μας εδω στο φορουμ.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ειπες την σωστη κουβεντα.το πετας και παιρνεις κατι αλλο΄. αν η γραμμη σου εχει θεμα αποσυνδεσων προτιμησε κατι σε thomson,technicolor οπως ειχες και πριν που ειναι πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες.

zte sucks.εχω βαρεθει καθε μα καθε μερα να βλεπω καποιον να ανοιγει και νεο θεμα και να λεει οτι με το zte εχει προβλημα.δεν ειναι router αυτο.ειναι διακοσμητικο χωρου.αν το βαλεις στην πριζα και του βαλεις και ενα αρωματικο απο πανω μπορει να λειτουργησει και σαν ampi pure

slideshow03.jpg

• Like 3
Δημοσ.

ειπες την σωστη κουβεντα.το πετας και παιρνεις κατι αλλο΄. αν η γραμμη σου εχει θεμα αποσυνδεσων προτιμησε κατι σε thomson,technicolor οπως ειχες και πριν που ειναι πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες.

zte sucks.εχω βαρεθει καθε μα καθε μερα να βλεπω καποιον να ανοιγει και νεο θεμα και να λεει οτι με το zte εχει προβλημα.δεν ειναι router αυτο.ειναι διακοσμητικο χωρου.αν το βαλεις στην πριζα και του βαλεις και ενα αρωματικο απο πανω μπορει να λειτουργησει και σαν ampi pure

slideshow03.jpg

Χα χα,τι ωραια που τα λες φιλε πουλινε.ετσι ακριβως,& αυτο σκεπτομαι να κανω.συνεχεις αποσυνδεσεις,στριφογυριζει μεχρι να μπει σε ιστοσελιδα & ολα τα κακα.να πω οτι εχω & αργο υπολογιστη;;οχι βεβαια.Απλα, να ρωτησω εδω, κατι που με φρεναρει ακομα και δεν το ξαμολησα στα σκουπιδια: Μου ειπαν προχτες το βραδυ τα παιδια στο 13888,οτι σε ολους ο οτε δινει αυτο το ρουτερ.& οτι αν βαλω αλλη μαρκα απο το εμποριο,δεν θα μπορουν να με βοηθησουν σε περιπτωση βλαβης.Τωρα τι ειναι αυτο;;τι παει να πει δεν θα ξερουν.δεν ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν;;Για πες τε μου εδω τι κανω εγω.Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

θεωρητικα ολα τα adsl router παιζουν παντου.απλα ο οτε και ο καθε παροχος το λεει οτι α.δεν γινεται να γνωριζουν το μενου σε καθε adsl router για να σε βοηθησουν.αν πιανουν λιγο τα χερια σου δεν ειναι κατι δυσκολο.αν ο αλλος ομως δεν ξερει τιποτα και βλεπει το μενου του ρουτερ σαν εξωγηινος τοτε ναι ο αλλος απο το support δεν θα μπορει να σε βοηθησει.β.σε σπανιες περιπτωσεις υπαρχουν ασυμβατοτητες οποτε σου λενε οτι μπορει το ρουτερ που θα παρεις να μην παιζει στην γραμμη σωστα ή να 1002 πραγματα.ειναι πολυ σπανιες εξαιρεσεις αυτο.ο οτε καταρχην εδινε παλια thomson και τα technicolor στην ουσια ειναι thomson απλα αλλαξε ονομα η εταιρεια κατα καποιο τροπο.και η hol εδινε zte απλα τωρα δινει και technicolor οσο ακουσα.και η forthnet εδινε zte και τωρα δινει technicolor.οποτε No worries.αλλωστε για θεματα τεστ δηλαδη αν εχεις καποιο προβλημα μπορεις πριν παρεις τον οτε τηλεφωνο να βαλεις πανω το παλιο ρουτερ για να μην μπορουν να σου πουν οτι πχ φταιει το ρουτερ σου που δεν παιζεις;)

Δημοσ.

μπορεις να μας προτείνεις ενα adsl ρουτερ; απλο με wifi φυσικα

σπιτι εβαλα ενα της Hol και βρηκα την ηρεμια μου, στο μαγαζι εχω αλλαξει 4 ρουτερ, το τελευτεο zte δεν ηταν καν κλειστο σωστα και δεν κλεινει καν, λυπει μια τριπα στην πλακετα για να κλεισει το καπακι.. βεβαια αυτο δεν με ενοιαζε, το προβλημα ηταν οτι το μονο που εκανε ηταν να αναβει το πρωτο και το τελευτεο λαμπακι, εχω βαρεθει να παιρνω τηλέφωνο την wind..

ενα ρουτερακι παρακαλω :-)

Δημοσ.

tp link 8970 ,tp link 8980 ,tp link 9980 αν θες και vdsl για μελλοντικα kai draytek 2760 delight για κατι πολυ καλο αλλα και ακριβο που ειναι και vdsl.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...