tarlac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν καταρχήν καλησπερίζω....Είχα ένα ps4 και άλλαξα το σκληρό με έναν ssd.Έκανα όλη τη διαδικασία με το usb και τα λοιπά,μια χαρά το έφτιαξα.Μετά από κάποιο καιρό έβαλα τον ίδιο ssd σε άλλο ps4 και ξανάκανα την διαδικασία που χρειάζεται αλλά δεν γίνεται τίποτα!Έκανα ολες τις επιλογες που εχει στο safemode μπας και αλλάξει κατι αλλα τιποτα ολες κολλανε και εμφανιζει errors( nw-31247-7 δεν μου εμφανιζει αυτο,απλα παραδειγμα εδωσα) !! Μου κολλαει στο 99% οταν φωρτωνει το αρχειο απο το usb και μου βγάζει συνεχεία παλι erros,τα εψαξα στο site της sony εκανα οτι ελεγε αλλα δεν καταφερα κατι.Μετα εκανα φορματ(απο διαχειρηση δισκων) τον ssd σε υπολογιστη σε ntfs όπως ήταν η επιλογή.Τώρα δεν μου τον αναγνωρίζει.... Δεν ξερω τι να κανω??? Να τον κανω exfat??? Είχε καποιος κανα αντιστοιχο θεμα γιατι στο ίντερνετ δε βρισκω τιποτα??
mtzs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε να τον κανεις format σε υπολογιστη με το fat32formatter και μετα βαλτον στο PS4 Στο PS4 μπες σε recovery menu και κανε initialize απο την αρχη το συστημα. επιλογη 7 που θα χρειαστει να περασεις ξανα το τελευταιο firmware. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα