AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παίδες, Μιας και σύντομα θα χτίσω σύστημα AM1,θέλω να μάθω αν το τροφοδοτικό που υπάρχει σε αυτό εδώ (http://www.lc-power.de/index.php?id=345&L=1) το κουτί είναι αρκετό για να σηκώσει ένα απλό σύστημα AM1 με έναν 5350 των 25w,μία ITX μητρική και έναν SSD. Δεν πρόκειται να μπει κάρτα γραφικών σε αυτό το σύστημα!Επίσης,εκτός από τις Asus μητρικές,υπάρχουν και άλλες (AM1 πάντα) μητρικές που να έχουν δυνατότητες OC;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το OC στα AM1 ειναι προβληματικο και ξεπερνα τη φιλοσοφια τους. Δεν στο προτεινω. Ως κατοχος ΑΜ1 εχω να πω οτι ειναι αρκετα αδυναμο. Για πολυ απλη χρηση ειναι οκ. Εγω το εχω κανει home server με μητρικη που παιρνει κατευθειαν τροφοδοτικο 19v και τον φορτιστη του λαπτοπ μου. Δεν καιει τιποτα και εχω σηκωσει πανω πολλες υπηρεσιες. Ναι, το 75W τροφοδοτικο που εχει ειναι μια χαρα.
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το OC στα AM1 ειναι προβληματικο και ξεπερνα τη φιλοσοφια τους. Δεν στο προτεινω. Ως κατοχος ΑΜ1 εχω να πω οτι ειναι αρκετα αδυναμο. Για πολυ απλη χρηση ειναι οκ. Εγω το εχω κανει home server με μητρικη που παιρνει κατευθειαν τροφοδοτικο 19v και τον φορτιστη του λαπτοπ μου. Δεν καιει τιποτα και εχω σηκωσει πανω πολλες υπηρεσιες. Ναι, το 75W τροφοδοτικο που εχει ειναι μια χαρα. Ποιον επεξεργαστή έχεις βάλει;;Το θέλω για browsing και καμιά ταινιούλα.Όχι παιχνίδια φυσικά
terry308 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η φιλοσοφία τους είναι για χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές απαιτήσεις Στη δουλειά έφτιαξα ένα συστηματακι με τον 5350 και μια asus, για ταινίες, σερφαρισμα και απλη χρήση γραφείου είναι οκ, Αν ζητάς o/c και κάτι παραπάνω σε επιδόσεις πας σε fm2/fm2+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα