Προς το περιεχόμενο

Registry εωτηση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλης πέρα στην παρέα. Εχω μια απορία, όταν κανείς κάποιο προγράμμα εγκατάσταση στον υπολογιστή αυτό σου περνάει και κάποια αρχεία μέσα στην registry υπάρχει κάποιος τροπο να μάθω αυτό το προγράμμα που ακριβώς τα έχει αποθήκευση; Υπάρχει με λίγα λόγια κάποιο προγράμμα ώστε να μου λεει τι έχει αποθήκευση στην registry;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Mε το VMWare Thinapp μπορείς να κάνεις "monitor" ο,τι γίνεται κατα την εγκατάσταση και αν θες μετά να τα κάνεις "export" σε portable-app.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Regmon ή ακομα καλυτερα το ProcMon (βαζοντας τα καταλληλα φιλτρα) γι αυτη τη δουλεια ή καποιον uninstaller που ενσωματωνει λειτουργια παρακολουθησης installations. Εχω την εντυπωση πως ο Revo Uninstaller κανει γι αυτη τη δουλεια, αλλα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτη τη στιγμη.

Επισης, μπορεις να παρεις ενα snapshot της registry πριν την εγκατασταση με το RegShot ή το CRegistry Comparison και ενα μετα το περας της. Στη συνεχεια συγκρινεις τα snapshots και εντοπιζεις τις αλλαγες που αφορουν το συγκεκριμενο προγραμμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες για της απαντήσεις. Αλλά εγώ θέλω να βρω παλαιότερα προγράμματα που εχω εγκαταστήσει στο pc να δω τη μου έχουν βάλει στη registry.με το revo μπορείς μόνο να κανείς uninstall και απλά θα σου πτα σβησει εγώ θέλω παλαιότερα που εχω εγκαταστήσει να μάθω τη μου έχουν αφήσει στη registry

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Κανενα προγραμμα δεν μπορει να κανει αυτο που ζητας με 100% επιτυχια.

Btw η συσταση του revo απο μενα εγινε για το log μια εγκαταστασης, οχι για την απεγκατασταση καποιου προγραμματος, εχει διαφορα.

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν θες να δεις τι εχουν αφησει στο μητρωο.

Εναρξη-εκτελεση-regedit

Θα σε βγαλει στην registry. Πηγαινεις στις επιλογες-Ευρεση και βαζεις στο κενο το προγραμμα που ειχες πχ "audacity". Θα σου βγαλει διαφορα κλειδια που εχουν απομεινει και φακελους. Με το που διαγραψεις αυτο που θα σου εμφανισει, πηγαινεις παλι επιλογες και πατας "ευρεση επομενου" και οταν το πατας συνεχεια θα σου βγαλει ολα τα απομειναρια που εχουν μεινει απο το προγραμμα.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν θες να δεις τι εχουν αφησει στο μητρωο.

Εναρξη-εκτελεση-regedit

Θα σε βγαλει στην registry. Πηγαινεις στις επιλογες-Ευρεση και βαζεις στο κενο το προγραμμα που ειχες πχ "audacity". Θα σου βγαλει διαφορα κλειδια που εχουν απομεινει και φακελους. Με το που διαγραψεις αυτο που θα σου εμφανισει, πηγαινεις παλι επιλογες και πατας "ευρεση επομενου" και οταν το πατας συνεχεια θα σου βγαλει ολα τα απομειναρια που εχουν μεινει απο το προγραμμα.

Και αυτος ηταν ο λογος που ειπα οτι ειπα στο προηγουμενο post.

Καθε προγραμμα δεν γραφει στη registry με ξεκαθαρα τα αναγνωριστικα του (πχ audacity). Ισως γραψει καπου ως adcty, ισως audac, ισως με καποιο αλλο τελειως ασχετο τροπο. Ειναι στην ευχερια του προγραμματος. Και αυτος ειναι ο λογος που καποιο utility που δεν εχει κρατησει log των μεταβολων κατα την εγκατασταση του εκαστοτε προγραμματος, δεν μπορει να εντοπισει ολες τις αλλαγες που εχουν γινει απο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την διορθωση gio. :) Οντως μπορει να γινει αυτο που λες και να μην βρεθουν ολα. Απλα πιστευω οτι ειναι καπως μια "λυση" για να διαγραψει καποια απο αυτα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εως τωρα δουλευα με το trashreg και ημουν αρκετα ικανοποιημενος.

Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.

Αυτο που λες περιγραφει τον εαυτο του ως "Registry Trash Keys Finder, an advanced Registry cleaning tool", ενω το Registry Workshop που προτεινα ειναι ενας registry editor.

Btw, my 2c, μεινε μακρυα απο οποιοδηποτε "advanced tool" πειραζει τη registry αυτοματοποιημενα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δε δουλευει το πρωτο λινκ σου να ξερεις Gi0

Eαν εννοεις το link του Registry Workshop, απ οτι φαινεται εχει προβλημα το site τους, φανταζομαι θα επανελθει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...