ntelis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Άλλης πέρα στην παρέα. Εχω μια απορία, όταν κανείς κάποιο προγράμμα εγκατάσταση στον υπολογιστή αυτό σου περνάει και κάποια αρχεία μέσα στην registry υπάρχει κάποιος τροπο να μάθω αυτό το προγράμμα που ακριβώς τα έχει αποθήκευση; Υπάρχει με λίγα λόγια κάποιο προγράμμα ώστε να μου λεει τι έχει αποθήκευση στην registry; Sent from my iPhone using Insomnia
lion2486 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Mε το VMWare Thinapp μπορείς να κάνεις "monitor" ο,τι γίνεται κατα την εγκατάσταση και αν θες μετά να τα κάνεις "export" σε portable-app.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Regmon ή ακομα καλυτερα το ProcMon (βαζοντας τα καταλληλα φιλτρα) γι αυτη τη δουλεια ή καποιον uninstaller που ενσωματωνει λειτουργια παρακολουθησης installations. Εχω την εντυπωση πως ο Revo Uninstaller κανει γι αυτη τη δουλεια, αλλα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτη τη στιγμη. Επισης, μπορεις να παρεις ενα snapshot της registry πριν την εγκατασταση με το RegShot ή το CRegistry Comparison και ενα μετα το περας της. Στη συνεχεια συγκρινεις τα snapshots και εντοπιζεις τις αλλαγες που αφορουν το συγκεκριμενο προγραμμα. 2
ntelis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παίδες για της απαντήσεις. Αλλά εγώ θέλω να βρω παλαιότερα προγράμματα που εχω εγκαταστήσει στο pc να δω τη μου έχουν βάλει στη registry.με το revo μπορείς μόνο να κανείς uninstall και απλά θα σου πτα σβησει εγώ θέλω παλαιότερα που εχω εγκαταστήσει να μάθω τη μου έχουν αφήσει στη registry Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κανενα προγραμμα δεν μπορει να κανει αυτο που ζητας με 100% επιτυχια. Btw η συσταση του revo απο μενα εγινε για το log μια εγκαταστασης, οχι για την απεγκατασταση καποιου προγραμματος, εχει διαφορα.
ntelis1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Θα το ψάξω λίγο. Thanks Sent from my iPhone using Insomnia
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν θες να δεις τι εχουν αφησει στο μητρωο. Εναρξη-εκτελεση-regedit Θα σε βγαλει στην registry. Πηγαινεις στις επιλογες-Ευρεση και βαζεις στο κενο το προγραμμα που ειχες πχ "audacity". Θα σου βγαλει διαφορα κλειδια που εχουν απομεινει και φακελους. Με το που διαγραψεις αυτο που θα σου εμφανισει, πηγαινεις παλι επιλογες και πατας "ευρεση επομενου" και οταν το πατας συνεχεια θα σου βγαλει ολα τα απομειναρια που εχουν μεινει απο το προγραμμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν θες να δεις τι εχουν αφησει στο μητρωο. Εναρξη-εκτελεση-regedit Θα σε βγαλει στην registry. Πηγαινεις στις επιλογες-Ευρεση και βαζεις στο κενο το προγραμμα που ειχες πχ "audacity". Θα σου βγαλει διαφορα κλειδια που εχουν απομεινει και φακελους. Με το που διαγραψεις αυτο που θα σου εμφανισει, πηγαινεις παλι επιλογες και πατας "ευρεση επομενου" και οταν το πατας συνεχεια θα σου βγαλει ολα τα απομειναρια που εχουν μεινει απο το προγραμμα. Και αυτος ηταν ο λογος που ειπα οτι ειπα στο προηγουμενο post. Καθε προγραμμα δεν γραφει στη registry με ξεκαθαρα τα αναγνωριστικα του (πχ audacity). Ισως γραψει καπου ως adcty, ισως audac, ισως με καποιο αλλο τελειως ασχετο τροπο. Ειναι στην ευχερια του προγραμματος. Και αυτος ειναι ο λογος που καποιο utility που δεν εχει κρατησει log των μεταβολων κατα την εγκατασταση του εκαστοτε προγραμματος, δεν μπορει να εντοπισει ολες τις αλλαγες που εχουν γινει απο αυτο. 1
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για την διορθωση gio. Οντως μπορει να γινει αυτο που λες και να μην βρεθουν ολα. Απλα πιστευω οτι ειναι καπως μια "λυση" για να διαγραψει καποια απο αυτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Yeap, ειναι οντως μια λυση, αρκει να ξερει τι απαιτησεις μπορει να εχει Btw, ενας καλος registry editor
ntelis1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εως τωρα δουλευα με το trashreg και ημουν αρκετα ικανοποιημενος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εως τωρα δουλευα με το trashreg και ημουν αρκετα ικανοποιημενος. Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Αυτο που λες περιγραφει τον εαυτο του ως "Registry Trash Keys Finder, an advanced Registry cleaning tool", ενω το Registry Workshop που προτεινα ειναι ενας registry editor. Btw, my 2c, μεινε μακρυα απο οποιοδηποτε "advanced tool" πειραζει τη registry αυτοματοποιημενα. 1
rfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δε δουλευει το πρωτο λινκ σου να ξερεις Gi0
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δε δουλευει το πρωτο λινκ σου να ξερεις Gi0 Eαν εννοεις το link του Registry Workshop, απ οτι φαινεται εχει προβλημα το site τους, φανταζομαι θα επανελθει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα