newman33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας....Εψαξα και στο διαδικτυο αλλα δεν βρηκα κατι..η ερωτηση μου ειναι αν γινεται με την γλωσσα προγραμματισμου java μπορεις να φτιαξεις windows phone application αν οχι? με την visual basic γινεται ευχαριστω πολυ!!!!
PC_MAGAS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Βρήκα κάτι σχετικό: http://www.enough.de/products/j2me-polish/documentation/platforms/windows-phone/
Demon Lord Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Θες visual basic και C#... με αυτά τα δύο γίνεται σίγουρα, με Java δεν ξέρω
newman33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Visual basic αξιζει να μαθει κανενας? εχει ζητηση εξω? η να κανω java?
Papakaliati Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Visual basic αξιζει να μαθει κανενας? εχει ζητηση εξω? η να κανω java? VB οχι, δεν εχει και νοημα αλλωστε, μαθαινεις C#. Απο εκει και περα java και c# περισσοτερο ομοιοτητες εχουνε παρα διαφορες, οποτε αμα ασχοληθεις με την μια η αλλη θα σου φανει γνωριμη..
newman33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 αναμεσα σε αυτες τις τρεις αντικειμενοστραφης γλωσσες (C++,Java,C#)τι θα μου προτεινες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα