KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Katarxin,to thema me ton Dogget=Scully kai Scully=Mulder einai asfalws swsto afou oi skinothetes ekanan kathe prospathia na to deixoun Defteron,o Robert Patrick poly kalos,akoma pio polu mou arese to trigwno Maulder-Scully-Dogget otan gyrise o Fox Episis,se mail pou esteilan se ena filo apo dw,o ypeythinos tou Ant1 tou eipe oti tha deixoun ton 9o kuklo apo "to fthinwporo" me oti ayto synepagetai,kalo Noemvri diladi.
LupinIII Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Ashtaroth grafei, παιδιά τα επεισόδια τα νέα που θα βάλει ο ΑΝΤ1 είναι σίγουρα του 9 κύκλου αφου το λέει και στην διαφήμιση.λέει δείτε τον 9 και τελευταίο κύκλο της σειράς και το συγκλονιστικό της φινάλε Paidia epitelous o teleutaios kuklos X-files kai sthn Ellada Twra 8a mporesw na to suzhthsw kai me kanenan giati prin oloi me apefeugan (Vlepe spoilers..gia na mh tous xalasw thn ekplhxh ka8ws egw opws kai alloi pou eimaste sto exwteriko exoume dei ti ginetai..) Deite kai 8a epistrepsoume sto 8ema giati xreiazetai ligh suzhthsh!! Kanena neo gia nea tainia?
Aias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Λοιπον επειδη θελω να παρακολουθησω τον 9 κυκλο στον ΑΝΤ1 αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι εχει παιχτει στους προηγουμενους κυκλους ,θα ηθελα να παρακαλεσω αν μπορει καποιος να μου στειλει την περιληψη. Μονο θα παρακαλεσω να ειναι συντομα και συγκεντρωμενα. Παντως αν υπαρχει καποιο site που τα εχει συντομα στα αγγλικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ευχαριστω προκαταβολικα. Το μαιλ μου ειναι [email protected].
STELARAS_O Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 horis ton mulder kati elipe,sto telos otan emfanistike stin arhi pisteua pos itan eksoginos!!(logo tis simperiforas tou) To ant1 oct lei alla o oct telioni pou na ne kai x-no! Diladi re pedia apo Ellada den ta ehi agorasi kanis ta dvd-ia?
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Diladi re pedia apo Ellada den ta ehi agorasi kanis ta dvd-ia? Σε Region 2, πριν από 1 περίπου μήνα κυκλοφόρησε η season 7. Τις προηγούμενες 6 τις έχω...
theoritikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά, υπάρχει σε region 1 ο 9ος κύκλος. Σιγά μην κάτσω να περιμένω απο τον ΑΝΤ1 να τα βάλει τα ξημερώματα!
georgeadams Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Στο http://www.amazon.com έχει μέχρι τον 8ο σε Region 1. Εσύ που το είδες?
theoritikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δεν ξέρω αν ήταν όντως ο 9ος κύκλος, αλλά το έιδα στο dvb store του Παγκρατίου.
Dyolf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 lol είδες τον 9ο κύκλο στο dvd store Παγκρατίου αλλά δεν ξέρεις αν ήταν ο 9ος! Δεν βγάζει νόημα!
STELARAS_O Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 RE ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ DVA-ADIKA EΧΕΙ ΑΠΟ 2 SEASON KAI ΠΑΝΩ Η ΠΡΩΤΗ?ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ
georgeadams Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Στα "ξένα" DVD-άδικα υπάρχει και η 1η season. Κοίτα στο http://www.amazon.co.uk ή στο http://www.play.com για παράδειγμα...
aragorn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ το έχω δει και σε τοπικό βιντεοκλάμπ πάντως. Δεν ξέρω αν διατίθεται προς πώληση (γιατί όχι όμως), αλλά σίγουρα υπάρχει προς ενοικίαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.