manic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα, και επειδή σκεφτόμουν να πάρω αυτόματο μέχρι 5.000-5.500 ευρώ κοίταζα προς το smart. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι δεν είμαι σε φάση να χρειάζομαι "σοβαρό" αυτοκίνητο με χώρους και καθίσματα πίσω αλλά και ούτε ξέρω εάν σε 1 χρόνο από τώρα θα μπορώ να συντηρήσω ένα ακριβότερο 2-θέσιο. Ποία η άποψή σας ?
nickolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Aν θες αυτόματο και κάμπριο, νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές. Δες και MR2 πάντως. Δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβότερο και έβγαινε και με αυτόματο.
AMD Expert Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5552167/Κάτι τέτοιο ? 3000€
Liverpool89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο αμαξι το σμαρτ, αλλα θελει ψαξιμο να ναι καλοσυντηρημενο, να προσεξεις την κουκουλα, αν σου πει δεν παιρνει νερο ειναι ψεμματα. Να μην καει λαδια, καθοκου νομιζω μονο καινουργιο δεν καιει αλλα αν καιει πανω απο λιτρο στα 5000 μην το παρεις αν δεν στα δινει φθηνα. Πανω απο ολα αν θες να με ακουσεις, πριν το παρεις θα το πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει σμαρτ να το ριξει μια καλη ματια, οχι σε ενα τυχαιο συνεργειο και μετα παρτο..
manic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5552167/ Κάτι τέτοιο ? 3000€ Oxι κάτι τόσο παλιό ο κύριος λόγος που διάλεξα το smart είναι ο μικρός κινητήρας του, με ότι κέρδος σε βενζίνη, συντήρηση, τέλη κτλ. σημαίνει, μίας και δεν θέλω να δεσμευτώ με ένα αμάξι ακριβό καθώς δεν ξέρω εάν στο μέλλον θα μπορώ να το συντηρήσω. Ωραιο αμαξι το σμαρτ, αλλα θελει ψαξιμο να ναι καλοσυντηρημενο, να προσεξεις την κουκουλα, αν σου πει δεν παιρνει νερο ειναι ψεμματα. Να μην καει λαδια, καθοκου νομιζω μονο καινουργιο δεν καιει αλλα αν καιει πανω απο λιτρο στα 5000 μην το παρεις αν δεν στα δινει φθηνα. Πανω απο ολα αν θες να με ακουσεις, πριν το παρεις θα το πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει σμαρτ να το ριξει μια καλη ματια, οχι σε ενα τυχαιο συνεργειο και μετα παρτο.. Σίγουρα θα το πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο πρίν, αυτό με την κουκουλα το έψαξα και είδα οτι τα μοντέλα μετά του 2005 δεν έχουν πρόβλημα αντίθετα με τα προηγούμενα ισχύει? επίσης πώς θα ελέγξω εάν καίει λάδια, μπορούν να το δούν αυτό στο συνεργείο?
Liverpool89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα αν.εχει hardtrop μην φοβασαι. Αν καιει πολλα λαδια απο πισω θα βγαζει μπλε καπνο, μπορει να μυριζει μεσα η καμπινα, να ειναι λερωμενος ο κινητηρας.. Τωρα αν καιει μισο λιτρο στις πεντε χιλιαδες χιλιομετρα ειναι φυσιολογικο. Μην.το πας σε καμια μερσεντες, αλλα σε κανεναν συνεργειο που να ασχολειτε με σμαρτ.. Πολλοι κατοχοι των σμαρτ ειναι ψειρες και τα χουν στην πενα, αρα αν βρεις καποιο τετοιο θα σαι μια χαρα. Τελη ασφαλεια εχει φθηνα ...για την συντηρηση δεν θα το λεγα
manic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα αν.εχει hardtrop μην φοβασαι. Αν καιει πολλα λαδια απο πισω θα βγαζει μπλε καπνο, μπορει να μυριζει μεσα η καμπινα, να ειναι λερωμενος ο κινητηρας.. Τωρα αν καιει μισο λιτρο στις πεντε χιλιαδες χιλιομετρα ειναι φυσιολογικο. Μην.το πας σε καμια μερσεντες, αλλα σε κανεναν συνεργειο που να ασχολειτε με σμαρτ.. Πολλοι κατοχοι των σμαρτ ειναι ψειρες και τα χουν στην πενα, αρα αν βρεις καποιο τετοιο θα σαι μια χαρα. Τελη ασφαλεια εχει φθηνα ...για την συντηρηση δεν θα το λεγα αυτο ισχυεί και για τα μή εξουσιοδοτημένα σερβις ή είναι γενικό για τα ανταλλακτικά (αυθεντικά και μή)?
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το εχει φίλος μου, καλό είναι αλλα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 5.000€ για τέτοιο αμάξι! Ανέβα κανα 1.000€ ακόμα και εχεις πολύ καλύτερες επιλογές!
manic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το εχει φίλος μου, καλό είναι αλλα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 5.000€ για τέτοιο αμάξι! Ανέβα κανα 1.000€ ακόμα και εχεις πολύ καλύτερες επιλογές! Γιατι δεν αξίζει κατα την γνώμη σου? ποίο θα μου πρότεινες?
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Όπως είπα και πριν το είχε φιλαράκι μου και εκτος το οτι είναι λιγο τσιμπημένα τα service του, τα περισσότερα μπάζουν νερά! Θα σου πρότεινα σίγουρα να κοιτάξεις προς Mazda MX5, Peugeot 207cc (που εχει και πίσω θέσεις) και bmw z3 που είναι 1.800 κυβικά! Τέλος καλη λύση είναι το colt!
manic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Όπως είπα και πριν το είχε φιλαράκι μου και εκτος το οτι είναι λιγο τσιμπημένα τα service του, τα περισσότερα μπάζουν νερά! Θα σου πρότεινα σίγουρα να κοιτάξεις προς Mazda MX5, Peugeot 207cc (που εχει και πίσω θέσεις) και bmw z3 που είναι 1.800 κυβικά! Τέλος καλη λύση είναι το colt! Ευχαριστώ θα τα έχω στο νού μου αλλά με προβληματίζουν τα πολλά κυβικά, απο θέματα αξιοπιστίας το smart πώς πάει, ο φίλος σου είχε αντιμετωπίσει προβλήματα?
Liverpool89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αναλογως.. Τα σερβις του λαδια μπουζι φιλτρα σαν ανταλλακτικα ειναο φθηνα και οι εργασιες ειναι φθηνες αλλα πχ ενας γλυρος παραθυρου κανει απο εκατο μεχρι 150 ευρω μεταχειρισμενο... πασχουν εκει να το ξερεις. Τα τελη του ειναι 55 ευρω, η ασφαλεια του ειναι καπου στα 120 βασικη με οδικη αναλογα την εταιρια παντα. Να σου τονησω οτι θα εχεις το φοβο οτι μπορει να σου κοψουβ την κουκουλα, να το παρκαρεις και να μην το βρεις εκει, ανοιγουν για πλακα τα σμαρτ, μπορει να το βρεις πανω σε τακους λογο οτι αν του εχει ζαντες τις κλεβουν γιατι ειναι ακριβες λογω οτι εχουν τρια μπουλονια. Να σου πω οτι αν το αγορασεις θα πορωθεις και θα τουριξεις χρημα... σιγουρο αυτο...
chrisxkar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για το θεμα καταναλωση μην τρελενεσαι κιολας για τον κινητηρα του πινει αρκετα απο οτι ειδα με μικρο ψαξιμο επισημα την εκδοση 82bhp το δινουν 6,5/100 εντος αυτο βαση εμπειριας σε οτι αλλο εχω οδηγησει και δει μεχρι τωρα σημαινει το λιγοτερο 7,5 εντος *και το rx8 εχει μικρο κινητηρα αλλα πρεπει να κουβαλας ενα βυτιο βενζινη οταν πας ταξιδι
AMD Expert Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για το θεμα καταναλωση μην τρελενεσαι κιολας για τον κινητηρα του πινει αρκετα απο οτι ειδα με μικρο ψαξιμο επισημα την εκδοση 82bhp το δινουν 6,5/100 εντος αυτο βαση εμπειριας σε οτι αλλο εχω οδηγησει και δει μεχρι τωρα σημαινει το λιγοτερο 7,5 εντος *και το rx8 εχει μικρο κινητηρα αλλα πρεπει να κουβαλας ενα βυτιο βενζινη οταν πας ταξιδι Το rx8 έχει περιστροφικό κινητήρα, δεν συγκρίνεται σε τίποτα
manic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω μια ερώτηση για την φορολογική δήλωση παίζουν ρόλο τα κυβικά ή η αξία αγοράς του αυτοκινήτου? Εγώ πέρυσι δεν έκανα φορολογική δήλωση φέτος δουλεύω και καλός εχόντων των πραγμάτων θα πρέπει να κάνω τι παίζει με τα τεκμήρια κτλ ξέρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα